Сигнали и фрустрираност

Sejnt, ja sam samo parafrazirao stend ap komičara Džima Džefriza. To je on rekao, pretpostavljam čisto da bi dodao na dramskom efektu... s tim što mislim da je on rekao "fake job", ali poenta je ista :mrgreen:

Evo

Ali je pogodio suštinu. Naravno da ne moramo da imamo sve to, ali opet moramo da se daleko više pomučimo nego vi.

pa ako je mučenje korišćenje mozga koji vam je dat na rodjenju da ga koristite - onda se mučite :)

Ја ти причам данас, пусти то некад што је било... И што рече овај Швапска ку*ва, што и јесте истина, и није она радила нешто револуционарно, већ манипулисала и радила такве ствари, тад је то било могуће, постави је данас на чело Русије очарупали би је за месец дана. И нико, значи нико од жена не би успео да врати посрнулу Русију као КГБ и Путин, дакле нема те жене која би то тако урадила да сад цео свет игра онако како они кажу.

Mnogi su radili šta su hteli, ni sad nije bolje, ali ne zato što su mnogo mudriji bili.

Da niste toliko pametni koliko tripujete da jeste i da nije svaka žena glupa žena.
Ono što tebi nikako da udje u glavu jer ti ego zauzima 90% mesta, onih 10% kognitivnih sposobnosti je tu radi primarne motorne kore, da bi znao da vežbaš biceps ;)

Ми и јесмо толико паметни и наравно да није свака жена глупа.. Али нема ни много паметних, и ја лично сматрам да није за жену да води државу, а ти причај шта хоћеш..

Tako je. Pa se opet vi mučite oko 'glupljeg' pola, vas 'gluplji' pol napravi budalama, uzme vam sve i vi ste jadni prevareni.. Ko je tu glup? ;)

Мушкарац сам дозволи да мисли доњом главом, а да мушкарац мисли горњом, и жена горњом, направиле би ку*ац будалу од било кога..

Ја ти причам данас, пусти то некад што је било... И што рече овај Швапска ку*ва, што и јесте истина, и није она радила нешто револуционарно, већ манипулисала и радила такве ствари, тад је то било могуће, постави је данас на чело Русије очарупали би је за месец дана. И нико, значи нико од жена не би успео да врати посрнулу Русију као КГБ и Путин, дакле нема те жене која би то тако урадила да сад цео свет игра онако како они кажу.
Ја не мислим да су жене слабије од мушкараца. Често су јаче.

Poslednja izmena:
Tako je. Pa se opet vi mučite oko 'glupljeg' pola, vas 'gluplji' pol napravi budalama, uzme vam sve i vi ste jadni prevareni.. Ko je tu glup? ;)
Није то прави пример за показивање снаге жена. Ево погледај само листу најбољих студената у Србији, а и свуда. Преброј жене и мушкарце и биће ти јасно ко је јачи када су знање и образовање у питању, а то су сигурно жене.

Poslednja izmena:
Не не мислим слабо. Чему толики анимозитет према женама?
Постоје жене које су 100 пута успешније од сваког форумаша.

Који бре анимозитет?

То што је неко успешан не значи да је паметан, Карлеуша је успешна, паметна мало теже.

Који бре анимозитет?

То што је неко успешан не значи да је паметан, Карлеуша је успешна, паметна мало теже.
Па успешан је и Екрем Јеврић ако ћемо тако, зар не?:lol:
Само сматрам да не треба гледати на ствари на тај начин.
Док сам студирао, много више девојака је било међу најбољим студентима него мушкараца.
Када мало боље погледам оне су се више и боље и прогурале од нас мушкараца. Бар из те моје генерације студената, а верујем и међу осталим.
Свеукупно боље су и јаче су шта да ти кажем. Никада их не бих потцењивао као што то ти радиш.
Женска ера тек долази и тешко да је било шта може зауставити.;)
Свиђало се то некоме или не, жене ће бити све моћније у будућности.

Poslednja izmena:
Па успешан је и Екрем Јеврић ако ћемо тако, зар не?:hahaha:
Само сматрам да не треба гледати на ствари на тај начин.
Док сам студирао, много више девојака је било међу најбољим студентима него мушкараца.
Када мало боље погледам оне су се више и боље и прогурале од нас мушкараца. Бар из те моје генерације студената, а верујем и међу осталим.
Свеукупно боље су и јаче су шта да ти кажем. Никада их не бих потцењивао као што то ти радиш.
Женска ера тек долази и тешко да је било шта може зауставити.;)
Свиђало се то некоме или не, жене ће бити све моћније у будућности.

Па не знам колико си упућен у то, али наступ тог имбецила се плаћао око 1000 евра, ти те паре за неки наступ било које врсте нећеш видети никад, па се ти кези до сутра..

Види, могу оне да гурају, да буду ПР неке фирме, менаџери, ово оно, али велике послове, главне ствари и даље држе мушкарци, дакле у тим шарк стварима како их ја зовем, оне могу да буду секретарице, или за однос са медијима, или тако нешто, оно да се кезе и показују.. Биће оне моћније од бравара, тесара, пекара, млекара, то све стоји, али жена никад неће преузети трон, то је једноставно тако, оне то никад неће прихватити, али ко их и пита на крају крајева.. А та прича "свеукупно боље су и јаче", више него смешно брате.. Мени оне нису конкуренција никад биле, нити ће, мени је то све смешно, а ти мисли шта хоћеш..

Back