- Poruka
- 11.141
Па гледај ти то тако. Међу мојом генерацијом је хрпа жена које су отишле на мастер у иностранство и добиле разне стипендије. Шта да ти кажем, боље су од нас. А ја се не могу такмичити са неком која перфектно говори 5 језика и оде да студира у Швајцарској на немачком и још добије стипендију.Па не знам колико си упућен у то, али наступ тог имбецила се плаћао око 1000 евра, ти те паре за неки наступ било које врсте нећеш видети никад, па се ти кези до сутра..
Види, могу оне да гурају, да буду ПР неке фирме, менаџери, ово оно, али велике послове, главне ствари и даље држе мушкарци, дакле у тим шарк стварима како их ја зовем, оне могу да буду секретарице, или за однос са медијима, или тако нешто, оно да се кезе и показују.. Биће оне моћније од бравара, тесара, пекара, млекара, то све стоји, али жена никад неће преузети трон, то је једноставно тако, оне то никад неће прихватити, али ко их и пита на крају крајева.. А та прича "свеукупно боље су и јаче", више него смешно брате.. Мени оне нису конкуренција никад биле, нити ће, мени је то све смешно, а ти мисли шта хоћеш..
Можда неће тако лако доћи на сам врх и потребно је време за то, али је то више до тога, јер су мушкарци ти који још увек бирају ко ће бити на врху, а и ТОП менаџери великих фирми су углавном људи од по 60-70 година.
Како време буде пролазило жене ће постепено преузимати и сам врх ТОП менаџмента и власти свуда у свету и то милом или силом.