Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
biram samo jake, koje mogu da izdrze barem 4 puta dnevnog sexa![]()
Ajde da ti nabacimo neku urmashicu kad si tako fin veceras
![]()
zanimljiv je breskvaSta ti je dominacija
![]()
to je kad jezik leti brze od pameti ali to je posledica kod svih zenaJa nisam besna Brajane, samo sam jezichara.
Mene zanima, pichi...
biram samo jake, koje mogu da izdrze barem 4 puta dnevnog sexa
Pa to su sve urmashice 
ali mojih 4 puta i moj stilPa to su sve urmashice
![]()

znam da nema, odrastao sam sa dve zene u kuciMoj jezik che uvek leteti brzze od mushke pameti, tu leka nema...![]()

peachwise zato se uvek kreshe na domacem terenu
prodjes bez trauma koje su vishe nego izgledne kod riba sto zive s roditeljima ili onim sto zive s drugim likovima
ma cak moze da zasmeta ako ima i ortakinje sto zivi s njima mada moze i da se ispostavi kao korisno ovo zadnje zavisi koliko su ortakinje i dele sve
U svakom slucaju sazaljevam slucaj kontam da ko nije preskakao pendzere polu i potpuno go u gluvo doba noci taj ne zna sta je bol..
dodje ti da stanes i zapitas se zasto bre da bezim dokle ali te podseti ostar miris baruta u vazduhu da imas vise nego dovoljno razloga za beg i strah
ja sam jednom bezao pod zvukom starog dobrog pucnja nisam imao problema sa krupnom stokom i sitnom zivinom ali kad te navataju na kresanju onda si stvarno u nezavidnoj situaciji
Privedes i full 
NormalnoPrivedes i full
![]()

zaboravan, dobričina, ne mnogo vredan, prosečan u krevetu, zaljubljenik u sve što pokreće benzin, iskren, pomogne svakom pa i nepoznatom, ne preterano emotivan, ponekad melanholičan, za pravog prijatelja daje maksimalno ponekad i na svoju štetu...
blabla...više ne mogu da se setim...s posla sam, pa sam umoran...![]()
onda si definitivno emotivan....![]()
peachwise zato se uvek kreshe na domacem terenu
prodjes bez trauma koje su vishe nego izgledne kod riba sto zive s roditeljima ili onim sto zive s drugim likovima
ma cak moze da zasmeta ako ima i ortakinje sto zivi s njima mada moze i da se ispostavi kao korisno ovo zadnje zavisi koliko su ortakinje i dele sve
U svakom slucaju sazaljevam slucaj kontam da ko nije preskakao pendzere polu i potpuno go u gluvo doba noci taj ne zna sta je bol..
dodje ti da stanes i zapitas se zasto bre da bezim dokle ali te podseti ostar miris baruta u vazduhu da imas vise nego dovoljno razloga za beg i strah
ja sam jednom bezao pod zvukom starog dobrog pucnja nisam imao problema sa krupnom stokom i sitnom zivinom ali kad te navataju na kresanju onda si stvarno u nezavidnoj situaciji

...ja mogu da kazzem zashto ja, izmedju ostalog, ne volem rektalnu penetraciju, ako ikoga zanima uopshte...![]()

jebbem li ga...samo znam da mi je dan ispunjen kad nekome pomognem...bez foliranja...

Uuu...ekstra. Zvaću te kad počnemo sa krečenjem kuće...Treba mi ispomoć oko pomeranja nameštaja.....
![]()

Uuu...ekstra. Zvaću te kad počnemo sa krečenjem kuće...Treba mi ispomoć oko pomeranja nameštaja.....
![]()