...shta mislite o...???

...e pa bilo je to ovako, odem ja kod te cure shto je zzivela na periferiji, ripanj-rushanj-zaklopacha, njeni nisu bili tu, otishli na neku svadbu i trebali da se vrate tek u pola notji...
...a imala je lepu kutju, ma pravu domatjinsku i zzivina i praci i goveda, sve, pa i ona je bila pravo zdrava, rumena ko dunja...:)
...i popijemo malo, pa se poljubimo, pa sve onako sramezzljivo, pa se dodirujemo onako nevino i sve, ma sad se jezzim kad pomislim, eh prvi put je najlepshe...:)
...i dodjemo polako do akcije, pogasimo svetla, i milujemo se, i sve mirishe po sobi na nju, e to se pamti, taj miris, hmmm...:)
...i malo po malo dodjemo i do polnog opshtenja, prvo predigra, ono ljubimo se svude de nam padne na pamet, u sobi u kujni i sve, i ondak ja vechiti pesimista kad je u pitanju sex, se setim da nemam gumicu a vetj je situvacija zagrejana do tachke kljuchanja i nazad nema, rikverc otkazo...:rumenko:
...i pristane ona, kazze " el si zdrav" ja kazzem " jesam , a ti" ona klimne glavom i to je bilo to shto se razgovora tiche...
...posle zna se, podivljali i izmenjali bar 69 poza i sve bash onako lepo bilo, prijalo mi, e ondak ona predlozzi taj prokleti neprirodni odnos, e a da mi je u tim trenucima ponudila i ona mene da navuche, evo foruma mi , pristo bi, el sam se bash bijo napalijo...:rumenko:
...i ishlo i to nekako, ali vishe nije bilo tako lepo, a nema ni veze, ona uzziva, pa i meni je dobro ako je njojzi lepo...:(
...al ne lezi vrazze, eto kroz poluotshkrinute roletne farovi ko munje shibaju ka nama, ojoj bogo moj, " pa to su moji, joj bezzi ubitje te tata" presekla me ko maljem po sred stomaka, i onako napet istrchim potpuno go na zadnja vrata pa kroz svinjac pravo u kokoshinjac da se sredim, i pogledam u vrshnjaka koji se vetj smorijo zbog miomirisa i imam shta da vidim, bijo je siroma zatrpan kozzicama od paradajza i kukuruzom shetjercom i grashkom, da ne nabrajam dalje...:(
...shta da radim, ja krenem da ga udaram o tarabu ne bi li streso sa njega rusku salatu, i kako je ne svce strane letelo povrtje, primetivshi to kokoshke, tjurke tuke i patke pojurishe ka meni, tj. njemu ko stampedo moshusnih govechitja koji bezze pred hajkom grabljivica...
...sledijo sam se od straha, one su kljucale i grebale i kokodakale i sve shto su mogle upotrbile su protivu nas dvojice...:(
...tad mi se qrchitj povukao u sebe i nikad vishe nije povratijo svoju punu dimenziju, a ja navuko traume od te vrste egzibicije, eto ukratko...:rumenko:
...

peachwise zato se uvek kreshe na domacem terenu

prodjes bez trauma koje su vishe nego izgledne kod riba sto zive s roditeljima ili onim sto zive s drugim likovima

ma cak moze da zasmeta ako ima i ortakinje sto zivi s njima mada moze i da se ispostavi kao korisno ovo zadnje zavisi koliko su ortakinje i dele sve :)

U svakom slucaju sazaljevam slucaj kontam da ko nije preskakao pendzere polu i potpuno go u gluvo doba noci taj ne zna sta je bol..

dodje ti da stanes i zapitas se zasto bre da bezim dokle ali te podseti ostar miris baruta u vazduhu da imas vise nego dovoljno razloga za beg i strah

ja sam jednom bezao pod zvukom starog dobrog pucnja nisam imao problema sa krupnom stokom i sitnom zivinom ali kad te navataju na kresanju onda si stvarno u nezavidnoj situaciji

prodjes bez trauma koje su vishe nego izgledne kod riba sto zive s roditeljima ili onim sto zive s drugim likovima

ma cak moze da zasmeta ako ima i ortakinje sto zivi s njima mada moze i da se ispostavi kao korisno ovo zadnje zavisi koliko su ortakinje i dele sve :)

U svakom slucaju sazaljevam slucaj kontam da ko nije preskakao pendzere polu i potpuno go u gluvo doba noci taj ne zna sta je bol..

dodje ti da stanes i zapitas se zasto bre da bezim dokle ali te podseti ostar miris baruta u vazduhu da imas vise nego dovoljno razloga za beg i strah

ja sam jednom bezao pod zvukom starog dobrog pucnja nisam imao problema sa krupnom stokom i sitnom zivinom ali kad te navataju na kresanju onda si stvarno u nezavidnoj situaciji

Normalno :) Privedes i full :rumenko:

Normalno :) Privedes i full :rumenko:

normalno moz' ostane ona koliko hoce, ja ne moram bezim iz svoje kuce
ima tu brdo pogodnosti

potrosis do poslednjeg atoma energije ne moras se stekas za potencijalno povlachenje
(odnosno bezaniju - to povlachenje da deluje kao kolko tolko dostojanstveno ustvari ne moze vetar da te stigne kad krenes sprint oskudno odeven kroz sokake i budzake - zbog kresanja ode glava ko da je nije ni bilo..)

zato kod tebe ili kod mene ne postoji kao dilema idemo kod mene svejedno sigurnije je :cool:

zaboravan, dobričina, ne mnogo vredan, prosečan u krevetu, zaljubljenik u sve što pokreće benzin, iskren, pomogne svakom pa i nepoznatom, ne preterano emotivan, ponekad melanholičan, za pravog prijatelja daje maksimalno ponekad i na svoju štetu...
blabla...više ne mogu da se setim...s posla sam, pa sam umoran...:rumenko:

Hm....ako si uvek spreman da pomogneš ljudima u nevolji, onda si definitivno emotivan....:roll:

:hahaha::hahaha::hahaha:
Forsirao livadu...:lol:

Back