Shalter Obrisanih ;) :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa...uglavnom i jesu dobre,ako ne dobre onda bar atraktivne :D
vidis da si ih i ti primetila :lol:
Кад је мој брат недавно био код мене каже он мени: Јбт, где год се окренем имам осећај да гледам исту девојку! Све имају исти стил, исту косу, облачење....
Е сад....у реду ако неко воли копије....али мени лично је увек лепше нешто оригинално и посебно :smile:.

Ajmo svi da nabacite ovakve kape za novu godinu, kao ja i Eva!
Е баш нећу да будем као сви... :-P

Кад је мој брат недавно био код мене каже он мени: Јбт, где год се окренем имам осећај да гледам исту девојку! Све имају исти стил, исту косу, облачење....
Е сад....у реду ако неко воли копије....али мени лично је увек лепше нешто оригинално и посебно :smile:.

JEste, i bas su gabori jel da? ;)

мада признајем- ружно ми је када видим да је неко реш печен, ружно ми је када се облачи као из Гранда, ружно ми је када неко има пет кг пудера на лицу, ружно ми је када видим голе стомаке на -10, ружне су ми тетоваже....ма има још свашта нешто....

мада признајем- ружно ми је када видим да је неко реш печен, ружно ми је када се облачи као из Гранда, ружно ми је када неко има пет кг пудера на лицу, ружно ми је када видим голе стомаке на -10, ружне су ми тетоваже....ма има још свашта нешто....

Ne znas sta valja... :lol:

pa dobro to jeste bezveze, al' kad mi kaže devojka neću takve čizmice jer ih svi nose i uzme neke opanke ili slično..e to me nervira...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back