gost 305017
Primećen član
- Poruka
- 881
Потпуно је легално да у мањем месту, неки Грк (нпр. послодавац) гарантује за тебе и да од полиције добијеш још 3 месеца боравка.
E ovo nisam znao. To je super vest.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Потпуно је легално да у мањем месту, неки Грк (нпр. послодавац) гарантује за тебе и да од полиције добијеш још 3 месеца боравка.

Јесте.

Jer ti ides u grcku , jer bar znas gde je najbolje otici
Sta mislis koliko otprilike moze da se uzme za mesec dana , sta mislis o zakintosu
Nerece mi sta mislis o zakintosu - laganas
Cekaj. A gde si ti mislio da odes , jer. Mislis da za desetak dana moze da se nadje posao
Ja sam isto cuo za krit i rodos , i mi znamo samo engleski , mi smo planirali u junu 15 tog
Hvala dobri , mi smo mislili preko agencije da uolatimo deset dana pa da jurimo posao

Aj i ti sa nama haha
... Да ли знаш да куваш, ако знаш-уштедиш, ја не знам-је*и га.
Дал станујеш и плаћаш кирију сам или делиш, колико си штедљив, колики је бакшиш.......... Дакле, то је све индивидуално али уз велику штедњу, за сезону може да се уштеди од 70 до 80 000 евра.

да кажем да прелистају мало уназад ову тему, и моје поруке. Писао сам о својим искуствима из ГР мање-више детаљно. И само још да додам да у свакој кухињи/ресторану/хотелу постоје вишкови хране тако да можете да ПОКУШАТЕ да их питате да вам их уступе а циљ овога је уштеда.