agapi_8
Aktivan član
- Poruka
- 1.081
Evo jos jedan glas za pomoc i podrsku onome sto vam je rekla Candia2008.
Sve sto vam je devojka rekla je tacno (jos je crnje i gore). Ja sam ovde 11-12 godina i uopste nisu slatki Grci (naprotiv, zeznuce te gde god stignu). Bez'te sto vas noge dalje nose odavde. Prvo, rasisticki su raspolozeni kao nijedan narod na svetu (a prema Srbima posebno, a ja se pogotovo najezim kad me nazovu Jugosolvenom, sto obicno rade da te ponize). Drugo, da bi dobio papire, obicno treba da rodis neko malo mece svaki put i OBAVEZNO da nadjes negde nekoga da ti malo pogura predmet. Candia sigurno zna, ako to ne uradis, iako je rok za obnovu dozvole boravka 2 meseca po Zakonu, izdaju ti je za 5,6, pa cak i godinu dana kasnije ili najcesce vec isteklu i prave se blesavi kao da je sve to normalno. Majsotri su da se prave blesavi!
Ne igrajte se i ovde samo mozete da dodjete na letovanje, potrosite neku crkavicu ako mozete i ako imate i zaboravite na zivot ovde.
Ovo ne pisem da bih nekog zaplasio, ali bolje neka nauci na tudjim pricama.... Pozdrav Candia2008!
Sa skoro svim napisanim mogu koliko toliko da se slozim osim da su rasisticki raspolozeni prema Srbima ja to a ni moja porodica NIKAD nismo doziveli a zivimo u Grckoj 18 god.Jugoslovenom te ne nazivaju da bi te ponizili nego iz neznanja,sto je na zalost opsta pojava u Grckoj.Sve drugo je dosta slicno kao i u Srbiji,neorganizovani,podmitljivi i spremni za svaku kombinaciju.Meni licno je dobro da nije odavno bi se vratila ali poznajem dosta njih koji se nisu snasli kao i onih koji jesu!