SamanthaJones
Elita
- Poruka
 - 16.124

iluzionista:Opa! :shock: Znači koleginica...A vidim ja meni nešto bilo sumnjivo.
![]()
eh...
 nego....vidim da si na sajtu kulinarstva......volis da kuvas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iluzionista:Opa! :shock: Znači koleginica...A vidim ja meni nešto bilo sumnjivo.
![]()
Samantha Jouns:eh...![]()
![]()
Devilishgirl:pitam se koliko se ovde ljudi sexaju i da li se sexaju uopshte..ok, svi smo neshto pogubljeni neki cesce ..neki redje u ovom beskrajno tupavom cyber svetu..ali izuzmimo cyber yebuckanje hehehe kradem rechi kojoticu..
jel' postoji neko ko se sexa svaki dan dva tri puta dnevno..onako bash redovno..lepo..propisana terapija..ne sme se izostaviti..propustiti..ili neshto jednom mesecno..poremeti se citava atmosfera..ili u nekoliko meseci vishe puta za dan..inspiracija..zivotinje su inspirativne...nekoliko malih kuchica trchkaraju jedni za drugim i njushe se tamo dole i svi su happy shto ce imati grupnjak hehehe..
deluje ovo miholjsko leto..primecujem da chike u 50im hvata klimax..
htedoh neshto o kegelovim, sinoc osta duzna..shta i kako..shta ce nam kegelove..pa tako..shta beshe anorgazmija i tralala..ljudi se venchavaju tako brzo ili se tako brzo skapiraju i kao ok za mesec dana to je to mi smo srodne dushe..chudno, ali nema veze..bolja varijanta je znamo se dva dana i idemo u las vegas..ili u vazduhu, skakanje iz aviona i ondak kad otvorimo padobrane daaaa hehehehe..dok nas smrt ne rastavi, a brzo ce..josh koji sekund..strashno..
 Ne. Ne seksam se redovno. 

Devilishgirl:kad ste se zadnji put rukovali sa Desankom?
Desanka razbistruje um..lepo..drago mi je..pozdravi je..svaka cast hehehe..iluzionista:Iskreno?Ok... Pošto imam napad iskrenosti... Odgovoriću. Pre 20 minuta.
Devilishgirl:Desanka razbistruje um..lepo..drago mi je..pozdravi je..svaka cast hehehe..
ja nocas kad sam ishla da pishkim kao legla na ledja i htedoh neshto i kao aj' to neshto i krenem ja..i kako sam krenula preomislila sam se..setila sam se da nemam penis..bedak..
 Katastrofa... 
 Yebi ga, još ćeš na kraju reći da je čika Frojd bio u pravu? 8)narafnoiluzionista:hahahaKatastrofa...
Yebi ga, još ćeš na kraju reći da je čika Frojd bio u pravu? 8)

Pa nista ugradice ti neko jedan...Devilishgirl:Desanka razbistruje um..lepo..drago mi je..pozdravi je..svaka cast hehehe..
ja nocas kad sam ishla da pishkim kao legla na ledja i htedoh neshto i kao aj' to neshto i krenem ja..i kako sam krenula preomislila sam se..setila sam se da nemam penis..bedak..

Devilishgirl:.vishe to nisam bila ja vec neko bice beskonacno superiorno u odnosu na sve shto sam do tada poznavala...on se kretao sve brze, bol se mesala sa zadovoljstvom..mogla sam da kazem 'ne mogu vishe da izdrzim', ali to ne bi bilo tachno..on i ja smo bili ista osoba..
Ochajanje(i razocarenje) ih vraca u ljusturu iz koje nikada ne bi izasli da nije ljubavi.Devilishgirl:..
ali ljubav je strashna..gledala sam svoje prijateljice kako pate i ne bih zelela da i mene isto zadesi..
one koje su se ranije podsmevale meni i mojoj nevinosti, sada me pitaju kako uspevam tako veshto da vladam mushkarcima..na ta pitanja se samo smeshim i cutim, jer znam da je lek gori od samog bola..jednostavno, ne zaljubljujem se..
svakim danom sve vishe uvidjam koliko su mushkarci slabi, nestalni, nesigurni, nepredvidivi...chak su mi i ochevi nekih mojih drugarica predlagali ono shto sam redovno odbijala..u prvo vreme bila sam prenerazena, ali sad smatram da je to deo mushke prirode..
iako je moj cilj da otkrijem sushtinu ljubavi i premda patim zbog osoba kojima sam poklonila svoje srce, uvidjam da oni koji su dotakli moju dushu nisu uspeli da probude moje telo, a oni koji su doticali moje telo nisu uspevali da dosegnu do moje dushe..
ko je makar jednom izgubio neshto shto je imao, a smatrao neotudjivim posedom, shvati da mu zapravo nishta ne pripada...i ako nam vec nishta ne pripada, nemamo nikakve potrebe da gubimo vreme baveci se onim shto nije nashe...
ljubav je jedan od retkih dogadjaja na svetu koji mogu iz korena da promene zivot nekog coveka..i to u delicu sekunde...
ali postojala je i druga strana medalje, sila koja je mogla da navede svako ljudsko bice da krene u potpuno suprotnom smeru od nameravanog..ocajanje...da..mozda je ljubav imala moc da preobrazava ljude..ali ochajanje cini to isto..samo mnogo brze..