bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835
tajson7:Bobo, jel ti to prodaješ? Pošto po komadu?
"Kako ćemo danas kupovati? Iz čarobne stolice! Ali ako narucite odmah, lepa asistentkinja će vam pomoći oko poze 12."
hahahahah
mozda...............................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tajson7:Bobo, jel ti to prodaješ? Pošto po komadu?
"Kako ćemo danas kupovati? Iz čarobne stolice! Ali ako narucite odmah, lepa asistentkinja će vam pomoći oko poze 12."
Kad_LupimLupim:Za koje je lenchuge pravljen taj astal...![]()
bobba:Da se posetimo carobnog stolica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Neće oni proći kroz himen, ali himen ne zatvara u potpunosti vaginu. Pokušaj igranja oko himena ne bi trebao da ima posledice pod uslovom da si išla odmah na tuširanje i da prilikom njegove ejakulacije neki mlaz nije bio usmeren u "nebranjeni prostor". Čak i tada su šanse prilično tanke.ribica_90:Ja sam chula da spermatozoidi mogu da prodju kroz himen, ali ne znam da li je to istina???
ribica_90:Mene i mog dechka strashno zanima jedna stvar, a to je da li moze devojka, koja je josh nevina, a pritom mladic svrshi u njen rastegljivi, a josh nepukli himen, da ona zatrudni??? Razni ljudi koje smo pitali kazu da moze, neki kazu da ne moze, pa zato reko da vas pitam. Aj nek neko odgovori shto pre!!!!!!!!!!!! HVALA
ribica_90:2 BOJKA: hvala.
Imam josh jedno pitanje, ako to jeste istina za koliko najvishe vremena treba da se abortira, koliko otprilike koshta, da li mora da se da saglasnost roditelja??? Verovatno mislite da sam neka mala glupa klinkacha, ali meni se ovo sluchajno desilo iz nepaznje, pa sam totalno u frci, a josh nisam radila test za trudnocu, plashim se....
ribica_90:Imam josh jedno pitanje, ako to jeste istina za koliko najvishe vremena treba da se abortira, koliko otprilike koshta, da li mora da se da saglasnost roditelja??? Verovatno mislite da sam neka mala glupa klinkacha, ali meni se ovo sluchajno desilo iz nepaznje, pa sam totalno u frci, a josh nisam radila test za trudnocu, plashim se....
bojka:pristojno izgledam, a i posao" lekara za dušu" mi je proširio vidike
:grin: :grin: 
shta svrbi :?ribica_90:A da li znachi neshto to shto je mene, posle, kad ga je on izvadio i svrshio napolju, pochelo uzhasno da svrbi??
Devil ovo su savremena deca ona počinju da se ebu sa 12 ili 13 godina , i to je za njih sasvim normalna stvar, to je cool pogotovo njihovim vršnjacima puno ranije skidaju mrak a mogu slobodno da vežbaju na klinkama eto prednosti savremenog sveta i globalizacije 8-)Devilishgirl:shta svrbi :?
nije valjda da se sa 16 godina ebesh :shock:
kad bi tako bilo, svi bi pochinjali sa 40 god..Cekam kuma:Telesnu zrelost treba da prati i emotivna, da posle ne bi bilo frustracija i kompleksa po pitanju sexa.
I kako si to prevazišla samo vežbom ili 8-)Devilishgirl:kad bi tako bilo, svi bi pochinjali sa 40 god..
nisam zurila, a ipak sam imala kompexe po pitanju sexa i sebe i svega shto ima veze sa skidanjem..