Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Ma doope je bombastik... a i ovaj poljubac u nosic je bas sweet... :wink:Devilishgirl:a shta ono doope od juche nije ok :?
nije dovoljno romantichno :?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma doope je bombastik... a i ovaj poljubac u nosic je bas sweet... :wink:Devilishgirl:a shta ono doope od juche nije ok :?
nije dovoljno romantichno :?
![]()
alii zato postoji jestivo rublje, gace na kilo, boja za telo sa ukusom chokolade..
' postize se savrsheni psiholoshki efekat..
..obojica je ljubite, a tada on skida gace...i zadnja stvar koju zelite je da i vi izvuchete svoje naoruzanje..
mada to onda nije trojka :? ) ..ali ne zele da dele cicu sa fudbalskim timom..chudno 

A da probas prosto... prstima?Devilishgirl:dodira...
upotreba igrachaka i stvarchica kao shto je perje...nadrazivanje chula do extrema uz pomoc leda ili vruceg voska koji kaplje sa svece....

Devilishgirl:... pravila ce pomoci da je svima lepo..divno..krasno..
chak i ako tokom sexa kazemo da se pravilo sme prekrshiti - nemojte
budite pametni i obzirni prema osecanjima vashe cice..
ne dozvolite da vas ponese trenutak i da napravite neshto zbog chega cete se kasnije kajati.
''poshtovati'' -to je glavna stvar u celoj prichi..
ne ulazite u igru sa nekim koga poznajete...imajte mooda..nemojte se ponashati kao da ste se nagutali viagre.
fora je u opushtanju i zabavi, poshtovanju partnera i pravila..
joj ovce, oduvek sam htela da ih chuvam..stado ovaca mmmmdekart1973:Da li je vaznije da mladi znaju koliko ovaca ili koliko psenice po glavi stanovnika ima Indonezija, ili da nauce nesto o sebi, svom telu, svom partneru

..

.. zato shto je takav sex obichno neobavezan i chesto se shvata kao neka vrsta relaxacije..onako u stilu ili sex ili teretana
..
BIlo koja kombinacija, dva tipa-devojcica, dve devojcice-tip.Kad su ljudi opusteni, iskreni, nema licemerja
....Neka oni pishu, mi najbolje znamo, zar ne

d1:setih se edne price iz biblije o (ako me secanje dobro sluzi) kralju/caru Solomonu i prici o dve zene i jednoj bebi.... navodno, obe su tvrdile da je beba njihova..... kada su dosle pred Solomona da on presudi cija je beba on je ladno rekao da bebu preseku na pola i po jednu polovinu daju svakoj zeni.... jedna majka je prosto bila van sebe od boli, dok je druga nekako zlurado posmatrala celu situaciju.... kraja se ne secam ali zakljucujem da ako se dve osobe bore za istu stvar, i to da je jednoj stalo do te stvari kao do zivota, a drugoj je manje vise svejedno, apsolutno je normalno da ova prva ima mnogo veci strah od poraza od ove druge...
sta hocu da kazem.... nije u pitanju sama slabost, nesigurnost ili velicina polnog organa, vec osecaj da osoba do koje mi je vrlo stalo sigurno uporedjuje mene sa tipom do mene (sto je prouzrokovano cinjenicom da ja ne bih mogao a da ne uporedjujem da je obrnuta situacija u pitanju ma koliko se trudio, sto naravno partneru ne bih priznao) bez bilo kakve potrebe, zatim, da ja sebe uporedjujem direktno sa tipom do sebe (sto inache nikada nisam radio i ne zelim da ZNAM kakav sam vec zelim da VERUJEM da sam dobar tj da verujem u ono sto mi se kaze) i da ne zelim da osecam nepoznat miris u sobi gde ja trebam da ucestvujem u , za mene, potpuno intimnom trenutku.... ja ne zelim ni da zamisljam da druga osoba cak ni miluje osobu koju , pretpostavljano, volim, a kamoli da se znoji nad njom..... iz svega ovoga proizilazi da bi moj mozak mnogo vise radio na utvrdjivanju mog psihofizickog stanja kao i psihofizickog stanja mog partnera i svaka reakcija koja bi bila tumacena i malko negativno u milisekundi izmedju nadrazaja culnog organa (ociju, usiju, koze, nozdrva...) bi automatski moj funmetar spustao na dole velikom brzinom... opet, u obrnutom slucaju, bi mi takodje vrlo bilo bitno znati tacno kako se oseca a narocito sta misli moj stalni partner tako da ni tu neke zabave ne bi bilo....
zakljucak... trojku ja licno ostavljam za situaciju kada neki moj prijatelj i ja sedimo zajedno sa nekom poznanicom do koje mi nije bas stalo pa ajd da i to probam (sto tesko da bi mi se desilo, jer mene moze da oseti samo osoba koja mi zaista dosta znaci) ili za situaciju kada sam tolko nadrogiran/pijan da to vise nije stvar odluke vec prostog desavanja....
uostalom, neka kojoj nisam ja dovoljan, uvek moze da ode kod nekoga ko bi je poshtovao zajedno sa njegovim drugarima, prijateljima, poznanicima, kamiondzijama....
toliko o trojci
Uglavnom se slazem sa tvojim misljenjem, al', zanima me samo to je l se tebi svidja trojka, onako, teoretski ?dekart1973:Broj komentara na ovoj temi je zaista neverovatan. Izgleda da ljudi ipak imaju potrebu za sexualnim obrazovanjem. Kada se ovo pominjalo kao moguci novi predmet u osnovnim skolama, svi su rekli kao "ma kakvi", "nema potrebe za tim". Cini mi se da bi o ovakvom predlogu ipak trebalo razmisliti. Da li je vaznije da mladi znaju koliko ovaca ili koliko psenice po glavi stanovnika ima Indonezija, ili da nauce nesto o sebi, svom telu, svom partneru, itd.
Pitanje je samo ko bi predavao ovaj predmet. Mada, vidim da ovde na forumu ima dobrih konkurenata. Samo jos da raspisemo konkurs pa da se sajlu CV-ovi.
blue-ns:E Savo, k r e s n i j e, sta kenjas, ako nemas muda, prepusti nekom drugom ko ima....jake filozofije, mame ti..
LedStorm:sexualno obrazovanje nije samo za pocetnike... ima onih koji bi rado prosirili svoj spektar znanja novim saznanjima i naravno praksom![]()