SEXUALNO OBRAZOVANJE

bobba:
Da se posetimo carobnog stolica
trot.gif
flexer.gif

hammer.gif
blissbox.gif

doghouse.gif
plunger.gif

shafter.gif
lammer.gif

pronger.gif
flyingcarpet.gif

giventake.gif
joycircuit.gif

BAŠ MI SE DOPADA OVA ANIMACIJA, SUPER JE :-P

Mene i mog dechka strashno zanima jedna stvar, a to je da li moze devojka, koja je josh nevina, a pritom mladic svrshi u njen rastegljivi, a josh nepukli himen, da ona zatrudni??? Razni ljudi koje smo pitali kazu da moze, neki kazu da ne moze, pa zato reko da vas pitam. Aj nek neko odgovori shto pre!!!!!!!!!!!! HVALA

himen je opna sa rupom, kako se svrshava U njega i kako je on to rastegljiv i josh nepukao je ono shto mene zhivo zanima :lol:

a ako je mogla devica marija bez da je sveti duh ili ko vec srshavao po njoj onda mozhesh i ti :lol:
(sorry shto zayebavam, al jako mi je smeshno )

Spermatozoidi su veoma osetljivi i kratkoživeći van svog najdražeg okruženja, a to je unutrašnjost vagine. Čak i tu ne žive preterano dugo. Vaše simpatične igre jesu na ivici žileta i samo zavisi da li je prilikom ejakulacije došlo do prskanja kapi semene tečnosti u unutrašnjost vagine. To je već ... problematičnije.

Koliko je vremena prošlo? Možeš li još da primeniš "post-sex" pilulu? Sidji do apoteke i pitaj.

ribica_90:
Ja sam chula da spermatozoidi mogu da prodju kroz himen, ali ne znam da li je to istina???
Neće oni proći kroz himen, ali himen ne zatvara u potpunosti vaginu. Pokušaj igranja oko himena ne bi trebao da ima posledice pod uslovom da si išla odmah na tuširanje i da prilikom njegove ejakulacije neki mlaz nije bio usmeren u "nebranjeni prostor". Čak i tada su šanse prilično tanke.

Pretpostavljam da je slika njegove sperme medju tvojim nogama izazvala paniku u glavi, ali nisi baš puno informacija dala da bi se nešto moglo zaključiti. Ako si se nabrzinu obrisala to je još i najbolje, jer spermatozoidi bez tečnosti žive bukvalno par sekundi.

ribica_90:
Mene i mog dechka strashno zanima jedna stvar, a to je da li moze devojka, koja je josh nevina, a pritom mladic svrshi u njen rastegljivi, a josh nepukli himen, da ona zatrudni??? Razni ljudi koje smo pitali kazu da moze, neki kazu da ne moze, pa zato reko da vas pitam. Aj nek neko odgovori shto pre!!!!!!!!!!!! HVALA

Dajem mišljenje koje bi trebalo da je ispravno jer sam lekar po profesiji. Da, ima šanse da i nevina devojka zatrudni jer himen ima otvor kroz koji se izliva i menstruacija iz materice tokom ciklusa pa što ne bi mogli i spermatozoidi da prodju.

2 BOJKA: hvala.
Imam josh jedno pitanje, ako to jeste istina za koliko najvishe vremena treba da se abortira, koliko otprilike koshta, da li mora da se da saglasnost roditelja??? Verovatno mislite da sam neka mala glupa klinkacha, ali meni se ovo sluchajno desilo iz nepaznje, pa sam totalno u frci, a josh nisam radila test za trudnocu, plashim se....

ribica_90:
2 BOJKA: hvala.
Imam josh jedno pitanje, ako to jeste istina za koliko najvishe vremena treba da se abortira, koliko otprilike koshta, da li mora da se da saglasnost roditelja??? Verovatno mislite da sam neka mala glupa klinkacha, ali meni se ovo sluchajno desilo iz nepaznje, pa sam totalno u frci, a josh nisam radila test za trudnocu, plashim se....

Jasno mi je RIBICE 90 da si u frci, puno šta neznaš jer si jako mlada. A sad polako, idemo redom. Kao prvo i prvo, neznaš ni da li si trudna, vrlo je moguće da nisi, ali treba proveriti. Trudnoća može da se utvrdi vrlo rano testom, dovoljno je da menstruacija kasni samo 3 dana. Znači, prvo, da bi se smirila i znala sigurno, odi u apoteku, kupi bilo koji, čak i najjeftiniji od oko 100din test na trudnoću, svi su jako sigurni. Ne radi ga ako menstruacija ne kasni bar tri dana. Tada, kada ga uradiš, znaćeš sigurno da li jesi ili nisi trudna. Ako si, nedaj bože trudna( a ja se nadam da nisi, jer je ovo ipak neuobičajena situacija i nešto teže da se zatrudni) abortus može da se radi maksimalno do 10 nedelje trudnoće, kasnije ginekolozi neće da rade. Znači, da rezimiramo, uhvati vazduh, smiri živce, sačekaj da ti menstruacija kasni (a možda i dobiješ), kupi test i uradi ga i onda ćeš znati na čemu si. S R E Ć N O !
Ako ima još pitanja tu sam da ti pomognem, vrlo mi je blisko, ceo život sam se bojala trudnoće, konačno sa 50 mogu da odahnem.

ribica_90:

Ne mislimo da si mala glupa klinkača.
Bojka ti je već dala neke informacije, ja ću dodati da još uvek nemaš razloga da se plašiš. Nisi nam dala potpune informacije,npr. kog dana ciklusa se sve to desilo? I kada je to bilo, pilula za dan posle može da se popije u roku od 72 sata od odnosa.
Privatno dusho košta oko 250-300 eura, ali ne treba saglasnost roditelja. Na državnim klinikama oko stotinak eura.
Čuvajte se, deco. :-(

@POP Mare, na žalost, ovakve situacije se često dešavaju... :-(

Devilishgirl:
shta svrbi :?
nije valjda da se sa 16 godina ebesh :shock:
Devil ovo su savremena deca ona počinju da se ebu sa 12 ili 13 godina , i to je za njih sasvim normalna stvar, to je cool pogotovo njihovim vršnjacima puno ranije skidaju mrak a mogu slobodno da vežbaju na klinkama eto prednosti savremenog sveta i globalizacije 8-)

Back