SEXUALNO OBRAZOVANJE

zenama je potrebna mnogo duza i suptilnija stimuilacija nego mushkarcima...zato ljubite svoju picu, milujte je i dodirujte sve delove njenog tela, od usana, ushiju, vrata, ruku, grudi do unutrashnjeg dela butina i donjeg dela stomaka..
delujte lagano i senzualno..ne brzo..

ne oma svom silinom na klitoris....za pochetak, mozda ce vam biti lakshe da otvorite njene usne (ne one na licu), neznim pokretima prstiju..

prelazite jezikom preko ivica vagine..najpre nezno, a potom pojachavajte pritisak. radite bash kao da joj ljubite usne(one na licu)..

jezikom pishite slova abecede(ili azbuke ako mislite da je stimulativnije) po chitavoj vaginalnoj oblasti. ukoliko slovo ima tachku, ispishite je na klitorisu..

pratite signale njenog tela i kada procenite da je ready, jezikom shamarajte klitoris s jedne strane na drugu. potom ga obuhvatite usnama i jezikom ..pravite kruzne pokrete...
malo usisavanje je ok, ali zaboravite na ugrize..

nemojte da se brijete..
shto se brade tiche, stav zena je slichan kao prema pivu, ili je vole, ili je mrze.. zbog toga treba da budete vrlo pazljivi..iskoristite svoju trodnevnu bradu u sexualnoj igri i trrrljajte nezno gornjom usnom njen i vash klitoris..

ukoliko zelite da je jako uzbudite, naravno da zelite..igrajte se rukama ..bradavice, butine ..stomak..vamte namte..
ispijanje toplog napitka ili sisanje kockice leda..uzdrzite se od bilo chega shto sadrzi shecer.
zashto? zbog rizika od gljivichnih infekcija..

vecina zena moze da dozivi 2,3,4 orgazma u veoma kratkom intervalu..shto je dovoljan razlog da nastavite to shto ste zapocheli..

obuhvatite njeno doope i primaknite je sebi..
povremeno mozete da odmorite usne i jezik..da ne utrnu..
jezikom simulirajte pokrete penisa..
mumlanje deluje blesavo, ali vibracije chuda chine..

nemojte da...
se plashite da zagnjurite celo lice tamo dole..
protumachite njene uzdahe kao znak da treba da ubrzate(uzdishe zato shto joj odgovara trenutan tempo)
da se koristite zubima..to ..jednostavno..nije sexy :)

5.jpg

malo da ga vidimo kao presek​

tezak za zivot ili opasan po zivot..koja je razlika izmedju mushkaraca koji su samo cudljive ili 'teshke' naravi i psihopate koga treba izbegavati? :D

1. shta je normalno? kada izadjete iz kuce, poziva vas mobilnim telefonchetom da bi proverio da li ste ok.
shta nije normalno? ukoliko odmah ne odgovorite na njegov poziv, optuzuje vas za preljubu ili da lazete o mestu na kojem se nalazite..
2. normalno - ponekad deluje distancirano i nije spreman za razgovor nakon povratka s posla.
nije normalno -ima precizno utvrdjena pravila o tome kada je raspolozen za razgovor, kao i o pitanjima koja smete da mu postavite..
3. normalno -ponekad je raspolozen da ostane s vama u kuci, ali odbija da izadjete zajedno s prijateljima..
nije normalno - dok ste sami urla na vas i vredja vas, ali kada se nadjete u drushtvu prijatelja izuzetno je ljubazan prema vama..
4. normalno - podseca vas na anegdote o vama...
nenormalno -redovno potcenjuje i ponizava..
5. normalno - nervira ga kad ga pitate o trachevima iz firme..
nenormalno -odbija da pricha o sebi..nikad niste videli njegove prijatelje i postaje agresivan kada se raspitujete o njegovoj porodici..
6. normalno - u vezi ste 6 meseci i on je spreman za razgovore o zajednichkom zivotu..
nenormalno -znate se tek 6 meseci i on trazi od vas da zapochnete zajednichki zivot, predlaze brak i zeli da sazna sve detalje o vama, ukljuchujuci i finansijsku situaciju..

ma ja znam...samo mi je jednom bilo krivo jedne cure...ne lazem
mi ono...vodimo ljubav...a ja nikako da svrsim...ona je svrsila 3, 4 puta hehe najvise zato sto sam joj sve to radio pre sexa...samo sto u jednom momentu ona stala i pita me "pa sta je, nesvidjam ti se?" hehehe bas mi bilo cudno :))) prepao se da nisam postao derpe :)
devil, si kad probala lickanje iza?? nije lose, sta kazes?

shweky_italia:
..a ja nikako da svrsim...
..jbg.. šta je tu toliko čudno...što se čudiš kako je ona reagovala tako kad ni ti ne poznaješ reacije sopstvenog tela... mogao si da ideš okolo i da izigravaš Hilti, bušiš rupe po zidovima ili izigravaš čiviluk ali ako ti nije do svršavanja... jednostavno, mrka kapa... nema tu neke velike filozofije... dvoje mladih ljudi upoznaju jedno drugo i... to je to...

tajson7:
..jbg.. šta je tu toliko čudno...što se čudiš kako je ona reagovala tako kad ni ti ne poznaješ reacije sopstvenog tela... mogao si da ideš okolo i da izigravaš Hilti, bušiš rupe po zidovima ili izigravaš čiviluk ali ako ti nije do svršavanja... jednostavno, mrka kapa... nema tu neke velike filozofije... dvoje mladih ljudi upoznaju jedno drugo i... to je to...

Jbt., covek je prava riznica znanja... :p

pure poison:
kako ga produziti...

pored operacija i pumpica imamo i tegice:

penis-stretching.jpg

i vezbice:

basic-jelq.gif

ne zaboravite dubookoo disanje...tako..do kraja..samo polako..

Mislim da je ovo već neukusno. Samo ljudi opterećeni sexom zbog nekih ličnih problema mogu da se ponašaju ovako i da iznose ovakve slike. Nisam protivnik čak ni ***** filmova ako hoću sama ili sa nekim da ih gledam, stimulacije radi, ali ne ovako.

bojka:
Mislim da je ovo već neukusno. Samo ljudi opterećeni sexom zbog nekih ličnih problema mogu da se ponašaju ovako i da iznose ovakve slike. Nisam protivnik čak ni ***** filmova ako hoću sama ili sa nekim da ih gledam, stimulacije radi, ali ne ovako.

Baš mi se dopada što je reč ***** stavljena u zvezdice, ali slika nije izostavljena. Naravno, ova reč je bezobraznija i mora da se prikrije !!!!????

pure poison:
shta fali fotki? aj' molim te..

bash je lepo docharano..

Lepo je za četiri zida i četiri oka i neku atmosferu i tu može da se dočarava kako god hoćeš i kako tom paru prija. Meni deluje vulgarno izvadjeno iz tog konteksta, samo za sebe kao vežba koju preporučuješ za bogatiji organ. E vala, jadni ste mi vi muški kada smatrate da u veličini leži sva mudrost. Možeš imati koliki hoćeš (izvinite na prostoti, ali moram) ali ako ne umeš sa ženom kako valja, već samo tehnički uz veličinu, ja bih ti se zahvalila i otišla.

Back