- Poruka
- 77.468
Ko je bio nekog koga znaš iz života?nisam ja, bio je neko drugi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je bio nekog koga znaš iz života?nisam ja, bio je neko drugi
1.Ti si rekao da ima staraca...ili sam tvoje poređenje pogrešno razumeo...
2. Ako ne budete kao ova mala deca, nećete videti carstva Božijeg...
Deca nemaju bolesne strasti....kažem bolesne, jer ih ti tako opisuješ...
3. Na plaži sve oskudno obučene i savršeno lepe...i ti ćeš da obuzdaš svoju strast...
4. Pričaš o satanskom svetu i porediš ga sa Božjim rahem...
Lepota je iznutra Čačkalice a ne spolja...
5. Nije pravedno da Bog nekog VEČNO muči ..
To mogu da dokažem...
1.Ti si rekao da ima staraca...ili sam tvoje poređenje pogrešno razumeo...
2. Ako ne budete kao ova mala deca, nećete videti carstva Božijeg...
Deca nemaju bolesne strasti....kažem bolesne, jer ih ti tako opisuješ...
3. Na plaži sve oskudno obučene i savršeno lepe...i ti ćeš da obuzdaš svoju strast...
Lepota je iznutra Čačkalice a ne spolja...
5. Nije pravedno da Bog nekog VEČNO muči ..
Nije seks razvrat...razvrat je to što ti pričaš
jedan covjek koji je dozivio klinicku smrt i gdje mu je dusa bila prebacena u Raj.Ko je bio nekog koga znaš iz života?
Čak i da može da pruži "dokaz da je Bozija knjiga zaista Bozija" izjava "da si automatski dokazao Raj" predstavlja logičku grešku Ne sledi.Milijardu posto
Tako lepo. I sad sa ovako niskim strastima imaš sve i svašta...pa i seksualnu zavisnost...u neku ruku...prolupao si....objasni nam svima kako moze razvrat biti izmedju muza i zene?
Možda se stenjanje tipa "Ohh, my God" računa kao molitva?Šta ti je smisao života?...ja drugi smisao ne vidim osim seksa....
Ti neš imati kad ni Bogu da se pomoliš...

Po mom shvatanju ne može se dokazati, može se samo verovati, a opet vera je individualna i svako na različite načine doživljava.Čak i da može da pruži "dokaz da je Bozija knjiga zaista Bozija" izjava "da si automatski dokazao Raj" predstavlja logičku grešku Ne sledi.![]()
A sve ovo ovde je propaganda za svoj tim.
Tako nekako
Tako lepo. I sad sa ovako niskim strastima imaš sve i svašta...pa i seksualnu zavisnost...u neku ruku...
A zamisli ti zgodan dasa da ne može zgodnije...jer ti nećeš...tvoja žena još lepša, jer ti tako želiš...i popunjena na svakom mestu onako kako ti paše...I zamisli sad, možeš kad hoćeš i koliko hoćeš...pa ko će te skinuti sa nje tako uspaljenog?...taman završiš, ona se namontira...druga faca, još lepša, druge grudi...a ti još više planeš...pa opet, pa opet, pa opet...sačuvaj me Bože...
Šta ti je smisao života?...ja drugi smisao ne vidim osim seksa....
Ti neš imati kad ni Bogu da se pomoliš...
Ovo drugo ću ti sutra studiozno odgovoriti...
Šta ti je smisao života?...ja drugi smisao ne vidim osim seksa....
Nije za mene blud seks unutar braka...već ovo što ti pričaš.prolupao si, a dovoljno je to dokaz da smatras blud i razvrat kad muz i zena imaju seks![]()
Evo pa sam vidi o čemu si pričao.nikad to nisam rekao, ne izmisljaj na moj racun.
evo hajmo reci da strasti nema, recimo deda od 90 godina, kome su strasti davno zamrle, i erekcija davno zamrla....njemu da dovedes Pamelu Anderson iznajbolji danas, on je i dalje mrtvac dolje izmedju noca, nema tu nista da ga pokrene, jer strast je zamrla,...on moze da vidi samo i divi se ljepoti i seksipilnosti ali to njegovo tijelo nemoze da prati, to jeste njegov polni organ ne prati to.
Previše sve gledaš materijalistički...Tvoj raj je čist hedonizam i to sa Bogom nema veze...strast je normalna i lijepa stvar izmedju muza i zene....to sto vi hrscani sve naopako izopacite vama na dusu...a i to je sve zbog nedostatka upute u zivotu.
Nisam promašio ništa.promasio si poentu.
Satanizam...BOg je definisao za koga je vjecni pakao....a svi ljudi nece ostati vjecno tamo.
problem kod tebe ovdje je da ne shvatas da kazna za gresku ni ovdje nije propocionalna kazna za ucinjenu gresku....ovdje ucini grijeg u 1 sekundi i imas kaznu dozivotnu.
Nije za mene blud seks unutar braka...već ovo što ti pričaš.
Da ti žena menja face, oči, grudi, noge...sad je Pamela sutra Monika, prekosutra ko zna koja...video si neku još lepšu na plaži pa hoćeš da ti žena bude baš takva...razumeš....ti si strastven, želja te vuču...a Bog ti ispunjava nastrane želje da bi Ti uživao...
I? Šta si ti?
Rob svojih nastranih želja...
Mani se gluposti...to sa Bogom veze nema...
Nije za mene blud seks unutar braka...već ovo što ti pričaš.Da ti žena menja face, oči, grudi, noge...sad je Pamela sutra Monika, prekosutra ko zna koja.
Rob svojih nastranih želja...
Mani se gluposti...to sa Bogom veze nema...
Evo pa sam vidi o čemu si pričao.
Previše sve gledaš materijalistički...Tvoj raj je čist hedonizam i to sa Bogom nema veze...
Mašiš poentu svega...jer Ti treba da vladaš telom a ne telo tobom...po tvojoj priči, tebe kao bića, nema nigde...ima samo telo koje uživa do besvesti...to ti je bolest u startu..
Nisam promašio ništa.
Sede ljudi sada na plaži pa ne mogu da se odupru bolesnim strastima...a zamisli da digneš strasti za 100 a lepotu na 1000...i kakvo je to stanje?...ko pijani i drogirani Bože ti me oprosti...
A te sve što su pored tebe su ti duhovne sestre...ludilo da nema dalje...
Veruješ samo zato što ti neko rekao da je tako i ako veze sa zdravom logikom nema...
Satanizam...
Bog nije monstrum...Bog je ljubav.
Pakao ne postoji osim u glavama lakovernih pojedinaca...
I pakao ti se kosi sa logikom.
Prvo.
Bog je ljubav i voli svakog više nego što možeš da zamisliš... Plata za greh je Smrt...ne život ovde ili onde...već smrt...stanje nepostojanja...
I to je jedina kazna koji možemo dobiti...gubitak dara života...
Drugo
Mi smo rođeni nesavršeni u palom telu sa nasleđenim grehom. Nismo mi direktno odgovorni za lošu startnu poziciju koju imamo...
Rodiš se u ovom nakaradnom svetu gde se patiš ceo život...stresovi, nevolje, problemi, bolesti...muka...malo čega lepog. I još te preda svom najvećem neprijatelju da te kuša, zavodi i laže...baci te ko pile među lisice...i onda kad se sit napatiš i ne položiš gotovo nemoguć test...baci te na večno prženje...
To Bog ljubavi?...više ljubavi kod satane ima nego kod takvog boga...eto to ste vi napravili...to je vaš bog...moj nije. .
Previše sve gledaš materijalistički...Tvoj raj je čist hedonizam i to sa Bogom nema veze...
Mašiš poentu svega...jer Ti treba da vladaš telom a ne telo tobom...po tvojoj priči, tebe kao bića, nema nigde...ima samo telo koje uživa do besvesti...to ti je bolest u startu..
Bog nije monstrum...Bog je ljubav.
Pakao ne postoji osim u glavama lakovernih pojedinaca...
I pakao ti se kosi sa logikom.
Bog je ljubav i voli svakog više nego što možeš da zamisliš...
ma ajdeeeePlata za greh je Smrt...ne život ovde ili onde...već smrt...stanje nepostojanja...
Mi smo rođeni nesavršeni u palom telu sa nasleđenim grehom.
I još te preda svom najvećem neprijatelju da te kuša, zavodi i laže
.i onda kad se sit napatiš i ne položiš gotovo nemoguć test...baci te na večno prženje...
To Bog ljubavi?...
više ljubavi kod satane ima nego kod takvog boga...eto to ste vi napravili...to je vaš bog...moj nije. .
U hrišćanstvu seks treba da bude plodan, a ne sterilan. Zato hrišćanska crkva zabranjuje upotrebu kontraceptivnih sredstava. Islam je s druge strane hedonistička religija. Da nije tako mizogon i nečovječan - promoviše ubijanje i pljačku, vjerovatno bi bio mnogo popularniji u zapadnom svijetu. Doduše tu je i problem uvjerljivosti. Previše igra na tu kartu podilaženja strastima da bi bio uvjerljiv.
U hrišćanstvu seks treba da bude plodan, a ne sterilan.
Zato hrišćanska crkva zabranjuje upotrebu kontraceptivnih sredstava.
Islam je s druge strane hedonistička religija.
Da nije tako mizogon i nečovječan - promoviše ubijanje i pljačku, vjerovatno bi bio mnogo popularniji u zapadnom svijetu.
Doduše tu je i problem uvjerljivosti.
Previše igra na tu kartu podilaženja strastima da bi bio uvjerljiv.
Nema portrebe. ko hoce da se seksa curik na zemlju ili u pakao. po slobodnom izboru.Sex u Raju
Po islamskim opisima sex u Raju je jedan od uzitaka Raja u moru drugih uzivanja, sa nekim razlikama naspram ovdje sexa.
Nema portrebe. ko hoce da se seksa curik na zemlju ili u pakao. po slobodnom izboru.
svrha seksa jeste radjanje potomstva na zemlji.
svrha seksa jeste radjanje potomstva na zemlji.
pa nema tamo višeo ovo telo i hormoni. sve ostalo na zemlji. čakaju te novi svetovi. srećeš sve one koje si volela i koji su te voleli. verovatno u najlepšoj životnoj dobi.da je prvenstvena svrha, ali seks ima svrhu zblizavanja izmedju parova, i da se puste ventili kada pritisak strasti naleti.....seks je otpustni ventil u naletu pritiska strasti
tako da svrha seks nije samo radjanje.
pa nema tamo višeo ovo telo i hormoni. sve ostalo na zemlji.
Kakav sudnji dan? Sudnji dan za svakoga čoveka je njegova smrt.ima....telo ce da bude prozivljeno na sudnjem danu, duse ce se vratiti nazad u telo, i ljudi ce otvoriti oci kao nakon sna dok se bude izutra.
u Raj i Pakao se ulazi sa telom i dusom a ne samo sa dusom.
Kakav sudnji dan? Sudnji dan za svakoga čoveka je njegova smrt.
nema kraja svetu u prostoru i vremenu. svet je neuništiv.
Kakav sudnji dan? Sudnji dan za svakoga čoveka je njegova smrt.
nema kraja svetu u prostoru i vremenu. svet je neuništiv.
Ako bi nekom verovatnoćom ovaj 3D svet prošao besonačmo puta beskonačno faktorijala onda bi gospod stvorio 4D svet. I ko zna kako bi izgledali. svaka duša bi bila kompleksnija od naše vasione.