гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
jeste ako joj je decko kod kuce! )))
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego niko da odgovori na ovo goruce za forumsku populaciju pitanje
https://forum.krstarica.com/threads/sex-u-izlasku.829330/post-37296627
da li je nemoralno skociti u krevet sa forumasem na prvom sastanku ako si pre toga sa njim hotovao i razmenjivao slicice?
Da, da na to sam mislila. Samo sex i cao zdravo bez ostavljanja telefona, fb, insta niti bilo kog kontakta kako nebi posle smaraliPrvo sex pa posle ćao zdravo
Bar sam tako ja razumela ovu problematiku
Izvini ti, ne bazira se svima seks na neverbalnoj privlacnosti. .
a pa tako kazi..onda..ne..nikako..Da, da na to sam mislila. Samo sex i cao zdravo bez ostavljanja telefona, fb, insta niti bilo kog kontakta kako nebi posle smarali
rekoh maloprePrvo sex pa posle ćao zdravo
Bar sam tako ja razumela ovu problematiku
njemu će i pakao lako pasti..pa sad.....
a ko kresne dvije moderatorke?
Za mene je već kasnoDa, da na to sam mislila. Samo sex i cao zdravo bez ostavljanja telefona, fb, insta niti bilo kog kontakta kako nebi posle smarali
bože, ova današnja omladina..Da, da na to sam mislila. Samo sex i cao zdravo bez ostavljanja telefona, fb, insta niti bilo kog kontakta kako nebi posle smarali
mislim da li vlada misljenje da je moralnije i politicki korektno da se kresnemo na trecem sastanku?
u cemu je razlika izmedju prvog i treceg u sustini?
čuj veza da započne sexom.. boooožee..
Bog ce da te kazni i baci anatemu na tebe zbog pitanja koja postavljasnego niko da odgovori na ovo goruce za forumsku populaciju pitanje
https://forum.krstarica.com/threads/sex-u-izlasku.829330/post-37296627
da li je nemoralno skociti u krevet sa forumasem na prvom sastanku ako si pre toga sa njim hotovao i razmenjivao slicice?
a kakvo ti iskustvo treba ako upoznas devojku na nekoj proslavi ili kaficu ili vec gde ..svidis se ti njoj, svidi se ona tebi, pozelite seks i imate ga , osim ako ne znas ni sta ni kako, pa si dosao ovde da naucisDa imamo iskustva ne bismo bili ovde na forumu.
Što si bre okrutna Nina
Bez zezanja, meni se baš čini da se omladina današnja slabije seksa nego mi u njihovim godinama. Teško je nositi breme objaviljvanja svega na netu. Tako mi se čini, možda grešim.
mislis ono..spolja gladac a unutra jadac?
sve daleko dostupnije ali opet sa druge strane rampa
Jok bre Tabe, stvar je u... raznolikosti Ona deset, on dve.Onaj fazon, kad ti ona kaže cifru množiš sa tri, a kad ti kaže on deliš sa tridevojke vise samo ako su bi..u suprotnom odnos mora da bude 1:1