Milica1995
Početnik
- Poruka
- 44
Jel imate iskustva i kakva su misljena o sexu na vece u izlasku s nepoznatim tipom/devojkom?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel imate iskustva i kakva su misljena o sexu na vece u izlasku s nepoznatim tipom/devojkom?
čuj veza da započne sexom.. boooožee..a da li se ovde radi o seksu na prvu loptu i cao - zdravo?
ili prvo padne seks pa posle i veza?
pa do trećeg sastanka već znaš šta je u horoskopu i šta voli da jede, pa znaš gde možeš da je odvedeš na doručak nakon sexa..mislim da li vlada misljenje da je moralnije i politicki korektno da se kresnemo na trecem sastanku?
u cemu je razlika izmedju prvog i treceg u sustini?
to se računa kao sex sa forumašem i to je potpuno druga dimenzija..sto otvara jos jedno zanimljivo pitanje
forumasi i forumasice
ono..dopisujes se sa nekim mesecima..u neku ruku ga vec i poznajes..razmenili ste gomilu slika i lascivnih piruka i onda se nadjete i kresnete..
da li se to racuna kao seks na prvom sastanku ili ne?
obični smrtnici i onako ne veruju da mi, ljudi sa interneta, zaista postojimo..to je seksualna galaksija..nenaghebiv osecaj i za ostale smrtnike nikad dostizna katarza
Nemoj sve da otkrivas, ostavi nesto i za krajNije to za mene.
Nisam probao i ne zelim da probam.
a ko kresne forumašicu na prvom dejtu, taj je bog..
Nema uocljive razlike, oboje ste spodobni za tako nesto.mislim da li vlada misljenje da je moralnije i politicki korektno da se kresnemo na trecem sastanku?
a ko nije sposoban?Nema uocljive razlike, oboje ste spodobni za tako nesto.
mislim da li vlada misljenje da je moralnije i politicki korektno da se kresnemo na trecem sastanku?
Pa neko ko to ne voli. Nije privlacno.a ko nije sposoban?
ja mislim da je najbolje ne jebbati se uopšte, što je sigurno sigurno je..Nemam a mišljenje je da ne znam šta je gore: da ne znaš kolika je neko budala (ako ne znaš baš ništa o njemu/njoj) a tek boleštine...ma idi...najbolje je imati jednog partnera u trajanju 10-40 godina
ne preterujmoja mislim da je najbolje ne jebbati se uopšte, što je sigurno sigurno je..