Rough sex

ovo sta je on napisao nije rough sex nego je porodicno nasilje..
ali tema je o rough seksu

samo je izabrao los primer.

vidis da mozemo i da se slozimo kad pises kako treba :D
ја уопште не видим где сам у овој теми и рекао нешто другачије. згрожен сам био избором , и подсмевањем овим несретницима са слике...


а раф секс воле и конзервативци.

ми тобож мисионари јел како већ си ме све назвао

и која жена не воли мало грубље....
 
P da brate vidis da se pretvorila u flashu.jbg alkohol. Dobro ga nije spucala dzoni vokerom u glavu. A i sta su radili sa 18 incha dildom jbte. To je 45 cm. Prosecan covekov trup.
ja se sad mislim da je novinar nešto pomešao, gde bre tolkio dildo... eeee, a možda je u santimima a glupi amer ili englez nije skonto?
 
ovo je odlično za posebnu raspravu - Koliki mu je u T Rexa?
Navodno 3 1/2 metra, iako nisu sigurni.

:rotf:

If you applied those ratios to the 40-foot-long body of a Tyrannosaurus rex, you'd get a penis of anywhere between 10 inches and 12 feet. Paleontologists have spent a lot of time musing about dinosaur sex positions, and they can't agree on very much.
 
I ode jedan trenutak skrivenog covecanstva niz vodu i osta zabelezen. ko zna, mozda ce taj video signal jedini da ostane da pluta kroz kosmos posle apokalispe ostavljajuci neku drugu civilizaciju zbunjenu. Mozda i preokrene tok te civilizacije i odlozi istrazivanje kosmosa za jos koji milenijum dok ne shvate sta se to tamo gore dogadja.
 

Back
Top