Sex u gradskom prevozu

Ima onih manijaka što se trljaju frotiristi ili kako se već zovu oni me naravno nerviraju.
Sa jednim bivšim sam, kad smo u gužvi, vatala ga za k... iz fazona(preko pantalona).
Jednom me primetila jedna gospođa pa me strogo pogledala. Jednom me primetila jedna gospođa pa se nasmešila.
Bila situacija davno davnih dana. Gužva, špic, guraju se sa svih strana da uđem i kad smo se napakovali ko sardine jedan dečko i ja lice u lice. Ono baš smo bili pribijeni. On se izvinjava(a smeška se), ja sam mu rekla ma ok takva je situacija.
Realno malo mi bilo neprijatno. U jednom trenutku sam osetila da mu bubri. Istrčao je na sledećoj i nestao u masi. Imao je lep parfem.

Htela jedna gospođa besplatno da se očeša u busu.
Ja joj rekoh da nema švercovanja.
Mora karta da se kupi.
Haha, izvadio temu iz naftalina. Ako. :ok:
Neprijatna su mi iskustva iz gradskog prevoza kad sam bila klinka, još u školi, jer su se budale naslanjale... A nisam još tad znala kako da reagujem.

E već se neko vreme vozim samo autom. Problem je što se obično ne naslanjaju dobri frajeri. 😁
Nisam dakle imala. 🤷‍♀️

Evo ovako....
Desile mi se 2 stvari:
Sedim ja u busu,umorma,naslonila se rukama o naslon i dremam...Tek',sede ti neko pored mene...
Ja ne obracam paznju..
Kad ono tip,mic po mic,spusta ruke i polako do mojih butina...
Ups'.... :o Osvestih se ja i oteram ga u p.m...
Odmah je ustao i izasao na sledecoj stanici; :evil:
Drugi slucaj se zbio,na autobuskoj stanici:
Sedim na klupi,cekam bus..
Pored mene poznanica i pricamo,da ubijemo vrene.
Kad' na par metra,preko puta
vidim coveka kako me gleda kao ''nerast''..
Meni bese smesno,al ne obracam paznju i dalje pricam sa zenom...
Kad-kad bacim pogled,a on dira macora preko sorca...
Meni bi' ujedno smesno,a sa druge strane neprijatno zbog zene :oops:
Pogledam ja opet,kad ono,tip izvadio onu stvar
u po' bela dana,na stanici,i navlaci kozicu polako...
Ja nemogu da verujem????
Pa pomislih u sali,jel' mi se to pricinjava muskost,
nije valjda dotle doslo? :roll: :( :idea:
A on,drka li drka...
Ljudi prolaze,zaklonio ga torbom nekom,sa druge strane stub i gleda u mene i radi...
Meni smesna situacija da umrem...
Tek',pogledam ja opet,njega nema..vraca se posle par minuta,normalan covek,samo sesmeska(ocigledno rasterecen),prolazi pored mene...Eto toliko....
Moram samo to da naglasim,da je tip imao ''pozamasan komad''.il' me je udarila suncanica? :idea:
Takodje,ja sam bila primerno obucena,lewis pantalone i maica na bretele,znaci nista minjak,dekolte..
Mozda mi neko nece poverovati,
al ja to doziveh ljudi,uistinu.
pozdr
Mora da si bas dobra CHka ...

Back