JA bih volela to da probam,ali u metrou,nekako brzina me uzbudjuje,tramvaj je spor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Violeta:ja nikada nisamimala takva iskustva,ali bih definitivno volele...zamisli te samo...da te neko onako zestoko po*ebe ..mmmmm.....drage volje,a da oko vas bude mnogo ljudi...zelim to...madjutim nikada nisam imala prilike....ali naloze me oni momci u busu koji kao slucajno dotknu moje sise,ili me u krivini nekako slucajno naguze...osecaj je divan...
pzdrav...Violeta
Gazdarica:Kosmo, znaci ti si tramvajski manijak...??? :shock::shock:
![]()
Uvijek sjedim sama i namrgodjena...bundeva:Je li bre,jeste li imali/le neka prijatna(neprijatna)iskustva u gradskom prevozu?
"I po kisi i po vetru,uvek je stajo pravo",je8i ga Guardian-nista te ne sme iznenaditi.Guardian:Autobus br. 95 pun ko oko, napolju +36 stepeni, penzioneri se vracaju sa piace, psuju sve od vlasti do vremenske prognoze i kako sad ja nesto tu da uradim! Malo mi samo to pojasni![]()
Anonymous:"I po kisi i po vetru,uvek je stajo pravo",je8i ga Guardian-nista te ne sme iznenaditi.Guardian:Autobus br. 95 pun ko oko, napolju +36 stepeni, penzioneri se vracaju sa piace, psuju sve od vlasti do vremenske prognoze i kako sad ja nesto tu da uradim! Malo mi samo to pojasni![]()
bundeva:Pa jeste,ako volis sigurnost i udobnost.Ali,zamisli druze jedan fin autobus(recimo kao onaj u Becu kojim se vozika nas "Crni Djavolcic")u kojem nema prljavstine,neugodnih mirisa,penzosa,pri idealnim vremenskim uslovima,prepun dobrih koka kako jurca gradom,uh...Kakve bi to svetske orgije bile!
Bundeva poceo da bulazni.Nema veze,nista ne kosta..
Guardian:Ne bih da kazem "Sine, vidis onaj autobus broj 95, e trece sediste odpozadi s leve strane...tu si ti nastao!"
E,sve ocekujem sad ce se kosmo uvaliti na sediste do Gazdarice,a njega nema pa nema...Gazdarica:Uvijek sjedim sama i namrgodjena...bundeva:Je li bre,jeste li imali/le neka prijatna(neprijatna)iskustva u gradskom prevozu?![]()