Sex u gradskom prevozu

Violeta:
ja nikada nisamimala takva iskustva,ali bih definitivno volele...zamisli te samo...da te neko onako zestoko po*ebe ..mmmmm.....drage volje,a da oko vas bude mnogo ljudi...zelim to...madjutim nikada nisam imala prilike....ali naloze me oni momci u busu koji kao slucajno dotknu moje sise,ili me u krivini nekako slucajno naguze...osecaj je divan...
pzdrav...Violeta

IZMISLJAS !!!
Ili imas komplexe ... opake!

Uvek se nakaci neki dosadni tip srednjih godina,i vrzma mi se iza ledja,grozno su ljigavi,i obicno se zestoko posvadjam...A sto se ambijenta tice to mi je mnogo prljavo(svi ti ljudi),dodirivanje moze da bude inspirativno,ali sex..Ne...

Anonymous:
Guardian:
Autobus br. 95 pun ko oko, napolju +36 stepeni, penzioneri se vracaju sa piace, psuju sve od vlasti do vremenske prognoze i kako sad ja nesto tu da uradim! Malo mi samo to pojasni:)
"I po kisi i po vetru,uvek je stajo pravo",je8i ga Guardian-nista te ne sme iznenaditi.

Znam, znam...uvek gard gore! Al ajd sad iskreno - zar nije tama i privatnost spavace sobe privlacnija od punog autobusa? :wink:

Pa jeste,ako volis sigurnost i udobnost.Ali,zamisli druze jedan fin autobus(recimo kao onaj u Becu kojim se vozika nas "Crni Djavolcic")u kojem nema prljavstine,neugodnih mirisa,penzosa,pri idealnim vremenskim uslovima,prepun dobrih koka kako jurca gradom,uh...Kakve bi to svetske orgije bile!
Bundeva poceo da bulazni.Nema veze,nista ne kosta..

bundeva:
Pa jeste,ako volis sigurnost i udobnost.Ali,zamisli druze jedan fin autobus(recimo kao onaj u Becu kojim se vozika nas "Crni Djavolcic")u kojem nema prljavstine,neugodnih mirisa,penzosa,pri idealnim vremenskim uslovima,prepun dobrih koka kako jurca gradom,uh...Kakve bi to svetske orgije bile!
Bundeva poceo da bulazni.Nema veze,nista ne kosta..

Ex da nam je takvih autobusa u gradu, ne bi u kucu ulazio!!! Sta mislis, dal tamo dele kondome mesto karata?

pa recimo da sam imao zanimljivo iskustvo sa dve devojke obe odlicne a ja se pomeram od njih. ceo dogadjaj se odigrao u autobusu 88 .kako je bila guzva u basu riba utegnuta gura se du/etom prema meni kako wsam ja poceo da se sklanjam devojka je me je pratila... neznam sta se tad dogodilo ali ubrzo stize i njena drugarica prislanjajuci grudi na mene... ceo dogadjaj je gledalo par starijih ljudi . epilog price je bio da devojkama je bilo krivo sto nisu mogli da me napale. mozda su mislili da nesto urade samnom ali ja sam tad bio ozenjen. razlog sto mi se nije dig.. je da sam celu noc proveo sa mojom zenicom..... a sad bi bas voleo da mi se dogode one jos jedan put eto sad mi mozete cestitati na iskrenosti

Back