Sex u gradskom prevozu

samir:
pa recimo da sam imao zanimljivo iskustvo sa dve devojke obe odlicne a ja se pomeram od njih. ceo dogadjaj se odigrao u autobusu 88 .kako je bila guzva u basu riba utegnuta gura se du/etom prema meni kako wsam ja poceo da se sklanjam devojka je me je pratila... neznam sta se tad dogodilo ali ubrzo stize i njena drugarica prislanjajuci grudi na mene... ceo dogadjaj je gledalo par starijih ljudi . epilog price je bio da devojkama je bilo krivo sto nisu mogli da me napale. mozda su mislili da nesto urade samnom ali ja sam tad bio ozenjen. razlog sto mi se nije dig.. je da sam celu noc proveo sa mojom zenicom..... a sad bi bas voleo da mi se dogode one jos jedan put eto sad mi mozete cestitati na iskrenosti

Auuuuu bre opasna ta 88-ica! Odjednom mi se iz Zemuna ide u Zeleznik! :wink:

samir:
pa recimo da sam imao zanimljivo iskustvo sa dve devojke obe odlicne a ja se pomeram od njih. ceo dogadjaj se odigrao u autobusu 88 .kako je bila guzva u basu riba utegnuta gura se du/etom prema meni kako wsam ja poceo da se sklanjam devojka je me je pratila... neznam sta se tad dogodilo ali ubrzo stize i njena drugarica prislanjajuci grudi na mene... ceo dogadjaj je gledalo par starijih ljudi . epilog price je bio da devojkama je bilo krivo sto nisu mogli da me napale. mozda su mislili da nesto urade samnom ali ja sam tad bio ozenjen. razlog sto mi se nije dig.. je da sam celu noc proveo sa mojom zenicom..... a sad bi bas voleo da mi se dogode one jos jedan put eto sad mi mozete cestitati na iskrenosti

auu sto se tebi slabo dize :(
ponesi dizalicu sledeci put :wink:

Violeta:
ja nikada nisamimala takva iskustva,ali bih definitivno volele...zamisli te samo...da te neko onako zestoko po*ebe ..mmmmm.....drage volje,a da oko vas bude mnogo ljudi...zelim to...madjutim nikada nisam imala prilike....ali naloze me oni momci u busu koji kao slucajno dotknu moje sise,ili me u krivini nekako slucajno naguze...osecaj je divan...
pzdrav...Violeta

Sta je Violeta,volis da osetis ***** izmedju guzova,a?Hm,znaci ima i onih koje se pale na sve to u busu.Svaka cast!

Sonya:
Uvek se nakaci neki dosadni tip srednjih godina,i vrzma mi se iza ledja,grozno su ljigavi,i obicno se zestoko posvadjam...A sto se ambijenta tice to mi je mnogo prljavo(svi ti ljudi),dodirivanje moze da bude inspirativno,ali sex..Ne...
mozda se nekad sretnemo u prevozu, i ja te slucajno,dodirnem odpozadi,a tebi se to svidi, pa se malo namestis bolje, a ja se prislonim uz tvoje slatko dupence, a ti osetis moju cvrstinu koja te nezno dodiruje, i kako se autobus ljulja tako , po inercijise pomeramo zajedno, a kad malo zkoci, onda sam stvarno jako pripijen uz obrise tvojih guzova...mozda mi se malo nasmesis, i ponudis me zvakom,uz pricu.." bas je guzva", pa izadjemo na istoj stanici,i pricamo o bilo cemu, kao da se nije nista uzbudljivo dogodilo....

viktor36:
Sonya:
Uvek se nakaci neki dosadni tip srednjih godina,i vrzma mi se iza ledja,grozno su ljigavi,i obicno se zestoko posvadjam...A sto se ambijenta tice to mi je mnogo prljavo(svi ti ljudi),dodirivanje moze da bude inspirativno,ali sex..Ne...
mozda se nekad sretnemo u prevozu, i ja te slucajno,dodirnem odpozadi,a tebi se to svidi, pa se malo namestis bolje, a ja se prislonim uz tvoje slatko dupence, a ti osetis moju cvrstinu koja te nezno dodiruje, i kako se autobus ljulja tako , po inercijise pomeramo zajedno, a kad malo zkoci, onda sam stvarno jako pripijen uz obrise tvojih guzova...mozda mi se malo nasmesis, i ponudis me zvakom,uz pricu.." bas je guzva", pa izadjemo na istoj stanici,i pricamo o bilo cemu, kao da se nije nista uzbudljivo dogodilo....

Uuuu...Viktore,tebi je bas zanimljivo
A treba to tako ponekad

Ahahahaha.. jesam ja jednom..jedan se nesto prislonio pa mu ga dao oma u 5. brzinu...a ja ti se malo sagnem pa kad ga zavilih laktom zvezde je izbrojao...izleteo na sledecoj stanici pa ga verovatno umocio u savu hahahahahaha :D

Evo ovako....
Desile mi se 2 stvari:
Sedim ja u busu,umorma,naslonila se rukama o naslon i dremam...Tek',sede ti neko pored mene...
Ja ne obracam paznju..
Kad ono tip,mic po mic,spusta ruke i polako do mojih butina...
Ups'.... :o Osvestih se ja i oteram ga u p.m...
Odmah je ustao i izasao na sledecoj stanici; :evil:
Drugi slucaj se zbio,na autobuskoj stanici:
Sedim na klupi,cekam bus..
Pored mene poznanica i pricamo,da ubijemo vrene.
Kad' na par metra,preko puta
vidim coveka kako me gleda kao ''nerast''..
Meni bese smesno,al ne obracam paznju i dalje pricam sa zenom...
Kad-kad bacim pogled,a on dira macora preko sorca...
Meni bi' ujedno smesno,a sa druge strane neprijatno zbog zene :oops:
Pogledam ja opet,kad ono,tip izvadio onu stvar
u po' bela dana,na stanici,i navlaci kozicu polako...
Ja nemogu da verujem????
Pa pomislih u sali,jel' mi se to pricinjava muskost,
nije valjda dotle doslo? :roll: :( :idea:
A on,drka li drka...
Ljudi prolaze,zaklonio ga torbom nekom,sa druge strane stub i gleda u mene i radi...
Meni smesna situacija da umrem...
Tek',pogledam ja opet,njega nema..vraca se posle par minuta,normalan covek,samo sesmeska(ocigledno rasterecen),prolazi pored mene...Eto toliko....
Moram samo to da naglasim,da je tip imao ''pozamasan komad''.il' me je udarila suncanica? :idea:
Takodje,ja sam bila primerno obucena,lewis pantalone i maica na bretele,znaci nista minjak,dekolte..
Mozda mi neko nece poverovati,
al ja to doziveh ljudi,uistinu.
pozdr

viktor36:

Meni je sve ovo odvratno. Nikako ne volim to trljanje po busevima. U sekundi popi*dim kada osetim tako nesto. I samo gledam kako da se sklonim.
Ja bila iskrena, pa rekla.....

Back