NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
vesela, daj neke one tvoje lude stihove,posto jedna devojka sa jedne druge teme hoce da iznenadi decka koji je daleko

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je!Zefirra:...i tako je meni jednom majka rekla ''Budesh li racunala plodne dane , bices trudna do sledeceg meseca.''
I još nešto, za vreme menstruacije si podložnija infekcijama, misli i na to.
evo ovako sam i ja razmishljala i zaebavala se na ovu temu, znachi, tipa NETJE grom u koprive i slichne budalashtine, dok se nije desilo to shto mi se desilo, a to je da sam ostala u drugom stanju USRED menstruacije (sticajem okolnosti bio je to jedini odnos za par meseci) tako da JA LICHNO (a ne perine komshinice sestre kumine drugarice poznanica) tvrdim da je ovo daleko od paranoje, a svako neka se zeza kako mu odgovara, shto sa trudnotjom, shto sa raznoraznim boleshtinama....... MNOGO STE NEODGOVORNI BRE a narochito volim kada mushkarci ovako neshto napishu, naravno, zabole njih ona stvar NE MORAJU da prolaze kroz ono shto sledi posle .......!%$###%%&**^$##@#$%^&&..........Kad_LupimLupim:Papa... paranoja. Najsigurnije je ne sexasati se, a ni to nije 100% pouzdano, jer knjige beleze i slucaj trudnoce device... od pre nekih 2000 godina![]()
Tad je najbeybednije da ne zatrudnis.Samo prvo malo seksualne edukacije pa onda banjejeSilverPlate:prvi put mi se desava da partner s... u mene drugi dan menstruacije. menstruacija je odmah prestala (?) a ja sam dan prije pocela piti prvi paket pilula. jesam li u opasnosti ? molim vas mi nemojte prebaciti temu na neko drugo mesto jer je necu znati naci,, a isto tako nemojte mi se smijati sto sam bila neodgovorna. molim za misljenje i iskustva
nekad sam i ja tako razmisljala...kao ma imam menstruaciju sta moze da se desi...jer po nekom pravilu to i nije moguce...malo mi je falilo da napravim jednu veliku glupost u ovim mojim godinama...Copy_Cat:evo ovako sam i ja razmishljala i zaebavala se na ovu temu, znachi, tipa NETJE grom u koprive i slichne budalashtine, dok se nije desilo to shto mi se desilo, a to je da sam ostala u drugom stanju USRED menstruacije (sticajem okolnosti bio je to jedini odnos za par meseci) tako da JA LICHNO (a ne perine komshinice sestre kumine drugarice poznanica) tvrdim da je ovo daleko od paranoje, a svako neka se zeza kako mu odgovara, shto sa trudnotjom, shto sa raznoraznim boleshtinama....... MNOGO STE NEODGOVORNI BRE a narochito volim kada mushkarci ovako neshto napishu, naravno, zabole njih ona stvar NE MORAJU da prolaze kroz ono shto sledi posle .......!%$###%%&**^$##@#$%^&&..........
8-) aha...kad je rizicno onda je tri puta sladje... :wink:sinmbad:...ahaaaaa zato je to tako... 8-)
...naravno,slažem se u potpunosti sa gore navedenim stavom.....Lusy Lusy:8-) aha...kad je rizicno onda je tri puta sladje... :wink:
nekad sam i ja tako razmisljala...kao ma imam menstruaciju sta moze da se desi...jer po nekom pravilu to i nije moguce...
ma znam da se slazes... 8-)sinmbad:...naravno,slažem se u potpunosti sa gore navedenim stavom.....![]()
zovi na svadbuLusy Lusy:nekad sam i ja tako razmisljala...kao ma imam menstruaciju sta moze da se desi...jer po nekom pravilu to i nije moguce...malo mi je falilo da napravim jednu veliku glupost u ovim mojim godinama...
sam bog me je sacuvao...
koliko je to zaebano kod devojaka,ne mozes da se uzdas ni u pilule,ni u ne plodne dane,ni u menstruaciju,ni u decka pa cak ni u kondome nekad...
prilicno zaebato...i na kraju se ispostavi da je svaki seksualni odnos moguci rizik ne zeljene trudnoce!!!! :-?
Citam sve ove postove i ne mogu da se nagadim koliko su zene prljave, smrdljive a pohotne u toku menstruacije. Gadost najcrnja... Fuj.
:shock: :shock: :razz:mario80:Citam sve ove postove i ne mogu da se nagadim koliko su zene prljave, smrdljive a pohotne u toku menstruacije. Gadost najcrnja... Fuj.
kambodza:.....pilule mogu da te sjebu za posle...moju drugaricu zamalo.........bolje samo kondom i vadjenje na vreme.........
S kojim pravom vredjash??????????? :shock:mario80:Smrdljushe usrane... Hebete se kao shtuke i tokom menstruacije. Fuj bagro gadna.
Ne Macko, nisi ti uopste skapirala poentu mog komentara.Copy_Cat:evo ovako sam i ja razmishljala i zaebavala se na ovu temu, znachi, tipa NETJE grom u koprive i slichne budalashtine, dok se nije desilo to shto mi se desilo, a to je da sam ostala u drugom stanju USRED menstruacije (sticajem okolnosti bio je to jedini odnos za par meseci) tako da JA LICHNO (a ne perine komshinice sestre kumine drugarice poznanica) tvrdim da je ovo daleko od paranoje, a svako neka se zeza kako mu odgovara, shto sa trudnotjom, shto sa raznoraznim boleshtinama....... MNOGO STE NEODGOVORNI BRE a narochito volim kada mushkarci ovako neshto napishu, naravno, zabole njih ona stvar NE MORAJU da prolaze kroz ono shto sledi posle .......!%$###%%&**^$##@#$%^&&..........
zelenookа:Tako je!
Ne postoji period u toku meseca kada možeš biti sigurna da si zaštićena osim ako koristiš neko sredstvo za kontracepciju, a čak ni tad - npr. pilula je efikasna 97 - 99%, tako da se neki baksuz nađe u onih 1 - 3%.![]()
Problem je u tome što je teško utvrditi kada je period ovulacije, on varira od žene do žene i nije obavezno u sredini ciklusa, a spermatozoid može da preživi i do 3 - 4 dana...
SilverPlate, teoretski pilula štiti od prvog dana, ali praktično je obično potrebno uzimanje pilula tokom 3 - 4 dana da bismo mogli da kažemo da je sigurna zaštita tu.
I još nešto, za vreme menstruacije si podložnija infekcijama, misli i na to.![]()
....pa objasni mi kako da shvatim kada napishesh pa pa paranoja nego da smo paranoichni?Kad_LupimLupim:Ne Macko, nisi ti uopste skapirala poentu mog komentara.