JovanDucic
Početnik
- Poruka
- 29
Imate li iskustva sa crncima/crnkinjama, tj. azijatima?
Kakvi su utisci ?
Kakvi su utisci ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto kao i sa nasima. Samo iskreno crnje imaju malo poveci. A verovatno si to i culaJovanDucic:Imate li iskustva sa crncima/crnkinjama, tj. azijatima?
Kakvi su utisci ?
Anonymous:Isto kao i sa nasima. Samo iskreno crnje imaju malo poveci. A verovatno si to i culaJovanDucic:Imate li iskustva sa crncima/crnkinjama, tj. azijatima?
Kakvi su utisci ?
UPS izvini molim te, nisam dobro procitala.A cula sam da su crnkinje dosta vatrenije od nase rase. Izvinite cure, ali je to prica jednog momka.JovanDucic:Anonymous:Isto kao i sa nasima. Samo iskreno crnje imaju malo poveci. A verovatno si to i culaJovanDucic:Imate li iskustva sa crncima/crnkinjama, tj. azijatima?
Kakvi su utisci ?muskarac sam
Savetnica:Ja na zalost nisam imala takvih dozivljaja, ali moja sestra kaze da su fenomenalni, da imaju jako lepu kozu i da je ljubiti njihove usne nesto najsladje na svetu. Eh, srecnica...
Chernobill:A zasto da ti verujemo?anakin:sa azijatima nije :wink:
nista posebno, verujte na rec![]()
Cao narode!
Chernobill:Ocu i ja crnkinje. Ako neko ide u USA dolazim u posetu.
Drago mi je sto vidim da sam podigao atmosferu.
Party time!!!!!
anakin:Chernobill:Ocu i ja crnkinje. Ako neko ide u USA dolazim u posetu.
Party time!!!!!
odlicno! ti ces lepo da se spakujes sa mojim deckom (ribe ste obojica, pa cete se razumeti) pa pravac kod mene u USA. tebi cemo da nadjemo nekoliko crnkinja da nam ne drzis svecu i svi srecni i zadovoljni :wink: :wink: :wink:
a jel veci trip sa crnkinjom ili azijatkinjom?
ja sam imala priliku da se smuvam sa crncem (libijac iz Pariza) i ne znam....super decko, pametan, zanimljivog izgleda....ali mi je bio mnogo crn! a nisam rasista, fuj. prosto mi se nije svidela takva boja koze.
e sta ti je osecaj za nijanse![]()
![]()
JovanDucic:anakin:Chernobill:Ocu i ja crnkinje. Ako neko ide u USA dolazim u posetu.
Party time!!!!!
odlicno! ti ces lepo da se spakujes sa mojim deckom (ribe ste obojica, pa cete se razumeti) pa pravac kod mene u USA. tebi cemo da nadjemo nekoliko crnkinja da nam ne drzis svecu i svi srecni i zadovoljni :wink: :wink: :wink:
a jel veci trip sa crnkinjom ili azijatkinjom?
ja sam imala priliku da se smuvam sa crncem (libijac iz Pariza) i ne znam....super decko, pametan, zanimljivog izgleda....ali mi je bio mnogo crn! a nisam rasista, fuj. prosto mi se nije svidela takva boja koze.
e sta ti je osecaj za nijanse![]()
![]()
Imas li iskustva sa mulatima, melezima ili cistim crvenokozcima ( ako ih uopste jos ima ) ?
JovanDucic:Meni su mesanci crne i bele rase ( mulatkinje ako ne gresim ) najprivlacnije. Imam utisak da su vatrene kao crnkinje ( kao sto se prica ), a nezne i verovatno nemaju jak miris koji moze da odbije. Ima li bre neko iskustva sa mulatima ?
Savetnica:Mmmmmmmm, podsecaju na chokoladice...
njam njam
Znas sta dragi moj sagovorniche?*Mihal*:Savetnica:Mmmmmmmm, podsecaju na chokoladice...
njam njam
Kao sto rekoh, sve se svodi samo:'kako mi je lepo','sto je ovo divno','aoj,poludecu',
dakle, sve samo sebicno zadovoljavanje svog nagona.
Izvini, ali iz poslednjih tvojih postova to mi tako nekako izgleda.
Savetnica:Znas sta dragi moj sagovorniche?
Ajd pokusaj da ne donosis preuranjene zakljucke! Ja sam jedan dan ovako, jedan dan onako raspolozena. Ovde sam jer mi je dosadno i opustencija, zezam se. Mislis li da su zaista svi ljudi bas ovakvi kakvim ih mi ovde vidimo. Ja sam ubedjena da bi mi kao alive sagovornik mozda najvise odgovarao neko sa kim ovde uopste necu da razgovaram....
Anonymous:a kako se kreshu eskimi