S
SRCULENCE
Gost
Da li ste doziveli(a verovatno jeste) i kakav je osecaj, da li postoji uzbudjenje? Pitanje vise za devojke ali i za momke. Ja nisam uspela da dozivim vrhunac.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Alkohol povecava zelju, a smanjuje polnu moc...
U malim kolicinama alkohol popusta kocnice, eliminise strah, cini ljude hrabrijim, a kod muskaraca pospjesuje erekciju...
Ali, sasvim suprotan efekat ima par casica vise... U nekim slucajevima vec samo jedna casica previse moze onemoguciti erekciju...
U pijanom stanju gubi se kontrola, ponekad se cine i stvari koje cesto nisu ni pametne, ni dobre...
Pijanstvo moze uspavati nerve, usporiti reflekse i oduzeti osjecaj za prostor...
U takvom stanju muskarcima moze biti jako tesko dovesti odnos do kraja...
Zena koja je previse popila imace pasivan odnos kojeg se mozda nece ni sjecati...
to je zato sto te nevoli da ne kazem nesto goreGrga 33:E pa mogu vam reci da moja partnerka kada je pod uticajem alkohola sasvim druga osoba , potpuno se opusti i uziva u svakoj pozi sto nije slucaj kada je potpuno trezna, kod mene barem ja ne vidim neke velike promene.
Da li bi se uzbudila da nisi nista popila?SRCULENCE:E vidis u tome i jeste problem, popijem koje pice da se opustim i onda njemu bude super i istina, ja budem vatrenija, ali se ja ne uzbudim i ne dozivim nista posebno.Mozda je tako i sa tvojom devojkom.
Gazdarica:Alkohol povecava zelju, a smanjuje polnu moc...
U malim kolicinama alkohol popusta kocnice, eliminise strah, cini ljude hrabrijim, a kod muskaraca pospjesuje erekciju...
Ali, sasvim suprotan efekat ima par casica vise... U nekim slucajevima vec samo jedna casica previse moze onemoguciti erekciju...
U pijanom stanju gubi se kontrola, ponekad se cine i stvari koje cesto nisu ni pametne, ni dobre...
Pijanstvo moze uspavati nerve, usporiti reflekse i oduzeti osjecaj za prostor...
U takvom stanju muskarcima moze biti jako tesko dovesti odnos do kraja...
Zena koja je previse popila imace pasivan odnos kojeg se mozda nece ni sjecati...
sassa:Dva tri pica su u redu,ali ubijanje treme sa velikom kolicinom alhohola(pogotovu na prvom seksu) dovodi obicno do katastrofe u krevetu.