Realistični sex roboti

interesatno za raspravu kao posebna pod tema
ako postoji misija... stvari se menjaju

u nedostatku tehnoloskog resenja

mogu da se bave kreiranjem personalitija. Inace jos jedna pod-tema

e ovo sam hteo da odgovorim - zar posle svih dating sajtova sa efikasnoscu koja je pod znakom pitanja jos uvek imamo takve ljude? Verovatno da da. Zasto onda to ne radi?

stoji, beauty is in the eye of the beholder
Zato sto se ljudi ne spajaju 1/1. Toga nikad nije bilo. Imas jasne statistike koje govore o tome da 80-90 posto zena cilja na 10 ak posto muskaraca, ostale kategorizuju kao nepozeljne. Brak/monogamija nije dokaz tome jer je vestacki kreiran i kroz vaspitanje se implementira u ljudima. Cim im das slobodu, druge stvari isplivavaju.

samo mala opaska zasad

i kad nije kriza, imao sam periode osamljivanja, cak sam o tome i pisao ovde na forumu, mi smo socijalni, osama nam ne prija ali je fantasticna mentalna aktivnost.

na tu temu jedan dijalog:

- ljudi na vrhu su usamljeni
- ali je zato pogled fantastican
Apsolutno.
Ali smo isto tako i socijalna bica. To je takodje instikt u nama. I kada covek u tome omane, bilo svojom krivicom ili surovoscu okruzenja to je onda lose po njega. No..druga tema.

Zato sto se ljudi ne spajaju 1/1. Toga nikad nije bilo. Imas jasne statistike koje govore o tome da 80-90 posto zena cilja na 10 ak posto muskaraca, ostale kategorizuju kao nepozeljne. Brak/monogamija nije dokaz tome jer je vestacki kreiran i kroz vaspitanje se implementira u ljudima. Cim im das slobodu, druge stvari isplivavaju.
To je potpuno tacno i iz mog iskustva, zene love samo odredjeni tip muskarca. Mozda poneke gledaju malo sire, ali u osnovi one rade ono sto im je priroda dala. I to uopste nije nelogicno. Malo si me opalio sa statistikom - vrlo zanimljivo. Ja sam cak to nesto i koristio za odredjene potrebe.

To je potpuno tacno i iz mog iskustva, zene love samo odredjeni tip muskarca. Mozda poneke gledaju malo sire, ali u osnovi one rade ono sto im je priroda dala. I to uopste nije nelogicno. Malo si me opalio sa statistikom - vrlo zanimljivo. Ja sam cak to nesto i koristio za odredjene potrebe.
Ne znam za zene. Mislim da muskarci vecinom prave gresku time sto se previse bave njima i pokusavaju da ih dokuce. Cak i na kolektivnom nivou. A taj pristup je validan samo kada su deca u pitanju, a cak i kod dece, pustis ih da se sama razvijaju nakon kanalisanja.
A to se i tim muskarcima koji pokusavaju da objasne neke pojave u drustcu nekakvim prirodnim stanjem, obija o glavu sa sve :"mansplainer"
Iz perspektive muskarca: Svi mi imamo razne prirodne instikte. Svaki covek je sposoban da ubije i mozes naci okolnosti pod kojima bi to uradio, bilo muskarac ili zena. To s druge strane nije opravdanje kod ubice pred sudom da kaze: p priroda mi je takva.

u nedostatku tehnoloskog resenja

Зашто би хтео да одузмеш посао људима и да га предаш роботима?

mogu da se bave kreiranjem personalitija. Inace jos jedna pod-tema

Дакле, одузимаш им посао и онда очекујеш од њих да се баве неким другим?

e ovo sam hteo da odgovorim - zar posle svih dating sajtova sa efikasnoscu koja je pod znakom pitanja jos uvek imamo takve ljude? Verovatno da da. Zasto onda to ne radi?

Сматраш да није могуће створити фирму у којој би радили људи који би знали да на основу профила пријављених, формираног кроз разговор са истим, споје компатибилне људе?

koja je poenta kad bi opet birao program,američke drčne,japanske uslužne....itd:lol:
mada nije loša tema da podeliš žene na vrstu paljenja,nego će i one onda da imaju isto prohteve:rotf:
Pa meni je na pr ideja da napravim prijateljicu koja bi bila preslikana moja anima (zenska strana) sto covek pokusava od davnina kroz umetnost, ideal lepote u skulpturama je uvek bio i pracen ekspresijom istih koje su opisivale i licnost. Misticne oci, zagonetan osmeh, zanesen pogled, u pokretu, figura i td.
I ne, to sto ce veciti romanticari da kazu: da ali ce ti tada dosaditi jer te ne iritira ili ti je isuvise idealna su upravo idealisti zaglavljeni u sopstvenom paradoksu.
Ovo bi jednostavno bila dopuna samog sebe. Ogledalo.

pederstija,incest,pedofilija,nekrofilija,silovanja i sve ostale lepote koje je Markiz De Sad opisivao, vrhunski odradjeno u AI svetu, zamisli :aha:
Ai je odraz promptera ( sta ukucas to i dobijes) sve ro nije ai izmislio vec samo lepo daje refleksiju na ljude koji su ga napravili. Pocev od onih koji pederastiju stavljaju u kriminalne kategorije. Mogu da zamislim sta jos sve brkaju i dokle to ode. Vrv tip licnosti kojem bi sve to ok bilo da je u pitanju neprijatelj u ratu pa onda da uzbaci najgore iz sebe jer to okolnosti i Bog tada dozvoljavaju.
Primitivizmu nikad kraja.

Wfg8AAZK9b4.jpg

Nemoguća Могућност:

Сматраш да није могуће створити фирму у којој би радили људи који би знали да на основу профила пријављених, формираног кроз разговор са истим, споје компатибилне људе?

Mozda jedino tako i moze, jer tehnolosko resenje nije zadovoljavajuce

zato sto je vrlo verovatno da ljudi ne pruzaju bas sve 'usluge' koje bi nekom pale napamet.
ako vec ne rade to, kako mozes da im oduzmes posao?

Не можеш да им одузмеш али можда можеш да им даш тај посао.

На другу страну, ако неко нешто жели, да ли то значи да његова жеља треба да се испуни?

Наравно да не. Можда је боље да је не испуни већ да је замени неком другом.

На крају, ако баш инсистираш на томе да роботи пружају сексуалне услуге које људи тренутно не пружају, или их не пружају у довољној количини, онда би морао да направиш робота само за ту потребу. Ако би правио робота за опште намене, онда овај аргумент не важи.

Jedva čekam da izgledaju kao prave žene tj da ne možeš da napraviš razliku kada je vidiš, verujem da će da ispunjavaju sve naše sexualne fantazije i da budu bolje žene od pravih, tj da nam ne kidaju živce i samo kenjaju nešto. Kupiću je prvi. Eh to bi bila prava žena na sve spremna.

Od kraja 2.sv.rata društvo je potrošačko. To nije problem. Nevolje nastaju sa self-indulging programom, čija filozofija smenjuje animalističku, a to se ne da držati na lancu. To je konzumerizam koji konzumira sam sebe i od nas pravi mnogo gore stvari od konzumenata, kao negativ od slike. Kad se kaže idem u štetu, iliti trošenje not a big deal. Kad se svet ustrojava da tebe troši, ispadaš ti sex doll, tzv. jbn stranka i to je koren savremene neuroze koje lutke ne leče.

Znas kako na to gledam s jedne strane? Poput malog otrova koji ce zapravo podstaci razvoj. Kada god si imao idealizam to je se uvek pretvorilo u smece. A razlog je sto nije postojao negativan aspekt koji bi ako ima smisla podsticao ljude da cine bolje. Ovako se oslone na idealizam - resice to neko drugi.
Zato su sve te stvari i dobre dokle god ne postanu deo idealnog.

Back