sex i grad i vi

Zvezdica je ono, zbog cega je meni ova serija izuzetno draga, stavila na poslednje mesto.
Toliko istine u svakoj seriji od po 30 min...da se svaki put slatko nasmejem.
Potpuno istinite, svakodnevne "stvari", koje nam se desavaju svima...a o kojima retko pricamo.
Pri tom ne mislim ni na cipele, ni na papuce...ni na GSP...to mi ni na kraj pameti nije dok gledam ovu seriju..apsolutno je sekundarno.

Izvini, ali zaista ne kapiram opsednutost tom serijom. Pogotovo u Srbiji, gde niko ne moze da zivi (i ne treba) kao te snobovstine njujorske. Ja sam samo opisala devojke koje ja znam da se loze na seks i dgra, od onih sa kojima se zaista druzim nijedna nije fan serije.

O kojoj generaciji pricam? Pa o generaciji koja gleda te serije, znaci, klinke, rane dvadesete, mladje od ovih u seriji i mladje od mene. Mada ima i matorijih, tako, oko tridesete, sve naravno zive sa roditeljima i sve kapiraju da su nevidjeno samostalne. :worth:

Ne znam, mozda samo ne kapiram taj Koskopoliten stil zivota (shoping kao sredstvo smirenja, kozmeticka sredstva i sl.):dash:

PS-A mozda samo ne volim seriju jer mi se prikaki kad vidim Saru Dzesiku Parker. :p

Meni je nesto interesantno kad gledam seriju...a to je cinjenica da je vanvremena , tj da svakim novim gledanjem nesto nadjem sto prosli put nisam...

Prvi put sam je gledala sa 20...na jedan nacin...
Drugi put sa 25...na drugi nacin
A pre neki dan ( u 30 ) ...na jedan sasvim nov nacin...

....smejem se nekim drugim stvarima, komentarisem ono sto ranije nisam...

I verujem da cu u 40 opet rado da gledam...i da ce tad da me zabavlja sve ono sto sad ni ne vidim...

Zvezdice ja ne znam nikog ko je opsednut serijom...fanova i fanova znam ,a l opsednutih nema...
Niko koga poznajem se ne identifikkuje sa ulogama , nit pokusava da zivi kao neka od junakinja...

Al ja sam ta matorka kako kazes ...u 30 tim :mrgreen: mozda su nam vizije gledanja drugacije...

I da ...jesam shoping manijak...i obozavam cipelice...i kupujem ih nerealno....al ne da bi bila Keri nego da bi bila Šizika !

Izvini, ali zaista ne kapiram opsednutost tom serijom. Pogotovo u Srbiji, gde niko ne moze da zivi (i ne treba) kao te snobovstine njujorske. Ja sam samo opisala devojke koje ja znam da se loze na seks i dgra, od onih sa kojima se zaista druzim nijedna nije fan serije.

O kojoj generaciji pricam? Pa o generaciji koja gleda te serije, znaci, klinke, rane dvadesete, mladje od ovih u seriji i mladje od mene. Mada ima i matorijih, tako, oko tridesete, sve naravno zive sa roditeljima i sve kapiraju da su nevidjeno samostalne. :worth:

Ne znam, mozda samo ne kapiram taj Koskopoliten stil zivota (shoping kao sredstvo smirenja, kozmeticka sredstva i sl.):dash:

PS-A mozda samo ne volim seriju jer mi se prikaki kad vidim Saru Dzesiku Parker. :p

E pa ja sam matora...i zivim sama..hm..jos od kada sam imala 20....:lol:
Nije naucna fantastika, majke mi...:bye:

Hmm Ta serija.
Kada je počela da se daje gledala sam svake večeri. Omiljena mi je bila Samanta, pošto je potpuno otkačena i meni suprotnost. Drugi put kada su je pustili, ponovo sam gledala. Ali sa smanjenim žarom i većom kritičnošću. I prvog puta mi je smetala njihova nezrelost, ali je bilo zabavno. Drugi put je već sve bilo manje zabavno i ta nezrelost je počela da iritira. Mislim, žene u kasnim tridesetim sa problemima mlađih žena. Toliko neupućene u stvari, a sa toliko iskustva, kao.
Dopada mi se kako se oblače. Volim NY.
Sada je gledam samo kada naletim i nemam pametnija posla. Mislim da sam odgledala tri epizode od početka ove reprize.
Film ne verujem da ću gledati. Samo ako neko baš bude želeo, pa me nagovori. Ali niko iz moje okoline ne pokazuje takvu želju, za sada.
Inače, dopada mi se Miranda, a simpatična mi je Samanta zbog otkačenosti. Likovi Keri i Šarlot su mi potpuno dosadni. Ne razumem žene koje se identifikuju ili žele da liče na njih dve. A mnoge sam viđala po gradu sa željom da budu Keri. Ta dva lika su neverovatno glupe žene. Ali baš. Da nisu toliko glupe gledala bih opet, pošto mi se sviđaju boje u seriji i dovoljno kratko traje.

Dobro, "opsednutost" je prejaka rec, u pravu si... Ali mzoda ne razumem seriju jer sam zaista odgledala smao par epizoda, koje su bile glupe i uzasne. A ja nimalo ne volim soping, odecu i sl. I ne mogu da razumem da neko posizi zbog psa, pa to je zivotinja, i koj moj ce ti cipele od 3000 dolara? A i ne volim temu musko zenskih odnosa...

Tako da sam izgubila itneresovanje... Generalno, mislila sam da je serija uzbudljivija.Da pomera neke granice, sta znam. Kad ono, cetiri bogatasice setaju u raznoboljnoj odeci i locu po kaficima. Zao mi je sto nisam gledala epizode sa Kajlom Meklahanom, ali dobro, bila repriza Tvin Piksa, mada mnogo kasno... Taj covek je uvek na nedokucivoj granici izmedju ljigavog i interesantnog :D Kazem, mozda se zadesilo da odgledam bas glupe epizode (mozes misliti, osmelila se da kaki kod momka!) ;)

Ne, ta serija ima dobre strane. Meni, ipak smeta što je Keri takva faca, kao, a zbilja je glupača. Kod devojčica se stvara pogrešan model za kopiranje. To je ono što mi smeta. A ima jako dobrih epizoda. Neke jesu trulež.

A kad moze to da se pogleda? Jel' su prosle epizode sa Meklahanom? :D

Mislim da se generalno stvara los model ponasanja klinkama, koje dobijaju poruku da je u zivotu vazna karijera (ali samo ukoliko je novinarstvo i sl.- ne daj boze da pozelis da budes uspesna hemicarka ili nuklearna fizicarka, ili filozof ili slicno!), da najbolje opusta shoping (ideja servirana od strane kompanija kako bi svi ljudi u trenucima ocaja trosili kintu na njihove proizvode), kao i najgora poruka, a to je da "briga o sebi" podrazumeva iskljucivo fizicki aspekt, i to ne u smisluz dravlja, vec kozmetike (opet trosenje para).

Poslednja izmena:
Tema bila kosmicka karma.....fora sve je povezano,ako nema oprosta u ovom zivotu,u drugom se vraca bed lak.......hahahaah a Samanta "pomogla" klincu da izgubi nevinost,ma sou...necu detaljisati....A Sarlota cccc,mala razvratnica s licem andjela.....:mrgreen:...zar nema sutra repriza????

meni se cini da su opsednuti vise oni koji ne gledaju seriju
ne znam sto je novinarstvo lose zanimanje pod jedan
je l treba da gledam malu kucu u preriji:lol: mislim to je serija,ju hu! ni kad gledam forenzicare ne bivam opsednuta da poubijam pola americke mornarice (mislim ja/oni koji prate seriju je l)
sto mene nervira tako prizemno razmisljanje :(
serija je lepa,zar ne vidite pozitivne stvari u njoj-kako je divno imati onakve drugarice?kako bez obzira i na cipele i na profesionalni uspeh one ipak traze ljubav.

Prvi put kad je isla serija na nasim kanalima bila sam mladja i serija mi jednostavno nije legla.
Sada se vec slatko ismejem...malo su perverzne ali ne smeta mi...
A sto se tice shopinga i cipelica : " ... i tata bi sine..." :D

original postavila pa po starom obicaju obrisala treca:lol:
hanibal77, ti imaš prilično prizemno razmišljanje, ali ajde. Vidim da sa ovom serijom ljudi žele da naprave isti problem kao sa narodnjacima i meksičkim serijama. Prizemno jeste ne razmisliti o utiscajima i ignorisati uticaje, kada je nešto tako popularno. Kao što rekoh, neki likovi su problematični, ali nije bitno. Na žalost, površnost je glavna osobina mase, pa i taj stav koji si iznela u svom postu. Nimalo originalan i savremen, kako bi ti volela da misliš da jeste.

:lol: aj sad da vidim kako to
to sto ne uzimam previse za ozbiljno ,sta je tu prizemno majke ti

Poslednja izmena:
Pa ne treba previše biti ozbiljan i analizirati naročito, da bi se videle neke stvari u vezi sa serijom. Ali da, ako si površna u nečemu što nije samo serija, onda jeste to znak prizemnosti. Kao sa narodnjacima. Većina ih toleriše, a oni su veliko zlo.
Ali nemam vremena ni volje da se upuštam u ovakve razgovore.
Što se tiče brisanja, obrisala sam upravo zbog ovog sada. Kada sam poslala poruku shvatila sam da će sve ići ovim tokom, koji mene zamara, pa sam obrisala. I tako radim i sa ostalim koje brišem. Neke stvari i neki ljudi nisu vredni rasprave, pa sama cenzurišem i puštam.

Serija u mnogome oslikava nas zene...svidelo se to nekome ili ne..htele mi to da priznamo ili ne. Na stranu trosenje onih para na cipele i krpice mi za to nemamo uslova. Ali koja kaze da se ne lecimo sopingom (bar vecina) ta laze. To postoji i kod nas, samo se cifre razlikuju. A devojke poput njih cetiri razlicitih zivotnih dobi ima svuda oko nas samo ako zelite to da priznate. One su samo progovorile javno ono sto pricamo sa drugaricama tajno. Naravno da tu sad ne treba generalizovati...ali da i kod nas ima takvih cica...ima..Samo naravno nase devojke mnogo glume pa to ni jedna javno ne bi priznala ni u ludilu. No smo sve divne i postene i zgrazavamo se nad tom serijom 8)....mislim da bi nam Holivud pozavideo na ovako divnim darovitim i stvarno lepim glumicama kao sto ih mi imamo.

Ako mi se ne svidja serija (tj. ono sto sam videla od iste) ne znaci kako mislim da sam ja fina... Po meni, u toj seriji ima isuvise grada, a premalo seksa. Bar u epizodama koje sam pogledala, mozda su ostale bolje.

Back