sex i grad i vi

Joj, ne mogu to da gledam vise. Gledala sam kad se pojavila i tad mi je bila interesantna, prvih par epizoda i to samo zbog New Yorka. Imam utisak da je Keri broj cipela isti kao i IQ a u ostale se nisam udubljivala. Miranda je makar duhovita.
Ja sam vise X-files tip :D.

Je l se secate Twin Peaks-a? To je meni bila bas dobra serija.

Za mene je serija "Sex i grad" prava razbibriga....i gledam sto da ne ...ne pratim redovno,inace nisam tip da pogledam na sat i kazem pocinje mi serija i trcim da odgledam....al' bila jedna ...."Medijum" :D
Inace sve su mi simpaticne na svoj nacin sem Sarlote...ufff ona me nervira....

Nemam program za skidanje filmova...:(

Lazy_bitch.jpg

Vrlo Duhovito :)

danas sam videla film. dugo nisam gledala seriju, pa mi je bilo potrebno jedno pola sata da se naviknem na cinjenicu da pedesetogodisnje zene vriste od uzbudjenja kada se sretnu, ili vide neku (odvratnu) tasnicu. a kad sam se navikla, bilo mi je ok da gledam: kao serija, al duuugo traje... i jos u jednom ili dva trenutka me je bilo blam sto gledam... ali sam na kraju bila lepo raspolozena. a sad ne smem vise da pisem o filmu da vam ne pokvarim ugodjaj :)

danas sam videla film. dugo nisam gledala seriju, pa mi je bilo potrebno jedno pola sata da se naviknem na cinjenicu da pedesetogodisnje zene vriste od uzbudjenja kada se sretnu, ili vide neku (odvratnu) tasnicu. a kad sam se navikla, bilo mi je ok da gledam: kao serija, al duuugo traje... i jos u jednom ili dva trenutka me je bilo blam sto gledam... ali sam na kraju bila lepo raspolozena. a sad ne smem vise da pisem o filmu da vam ne pokvarim ugodjaj :)

Ma daj ajd ispricaj nam sta je bilo.....
I da nemaju 50 godina u filmu :P

Kaži samo 'oće Keri da se uda za zverku...jer sam gledala neki insert kad ga mlati bidermajerom...
I reci što ga mlati dočekati ne mogu!

EVO STA SE DESAVA U FILMU - KO ZELI DA UZIVA U ISCEKIVANJU, NEK NE CITA DALJE:

Keri ce se na kraju udati za Zverku, ali tek na kraju: prvo ce imati zakazanu svadbu na koju on nece doci, jer ce ga u poslednjem trenutku uhvatiti panika. Zato ga je Keri mlatila. Ali njih dvoje imaju hepi end. A pedeseti rodjendan u filmu slavi Samanta, pa vi sad gledajte.

Keri ce se na kraju udati za Zverku, ali tek na kraju: prvo ce imati zakazanu svadbu na koju on nece doci, jer ce ga u poslednjem trenutku uhvatiti panika. Zato ga je Keri mlatila. Ali njih dvoje imaju hepi end. A pedeseti rodjendan u filmu slavi Samanta, pa vi sad gledajte.

Pročitala živa nisam da vidim film...:mrgreen:

Vise puta sam odgledala ceo serijal i jedva cekam film :-) nazalost karte za premijeru su odavno rasprodate :-(
Budimo iskreni i realni, svaka od nas je jedna od njih i svaka od njihovih situacija se sigurno dogodila i nama samima. Svaka od nas je pomalo udavaca kao Sarlot, svaka od nas sanjari o princu na belom konju kao Keri, svaka od nas zeli da ima uspesnu karijeru kao Miranda i svaka od nas zeli da uz sve to bude potpuno samostalna i bez ikakvog osecanja pripadnosti nekom muskarcu kao sto je to Samanta (mada cini mi se da je to samo u trenucima velikih ljubavnih slomova). Kao sto je vec neko pomenuo, serija ima odredjenih preterivanja, ali ipak je to Amerika.
Svidja mi se sto su bukvalno sve realne situacije prikazane i sve socijalne teme obradjene bez tabua. Ako se osvrnete oko sebe, shvaticete da poznajete barem jednu zenu koja ne moze da zatrudni, barem jednu zenu koja je prebrodila kancer, barem jednu zenu koja je ispustila gasove pred svojim deckom i tako redom razne neke situacije...
Sve pohvale za seriju :klap:

Ja ne bih preterivala sa pohvalama - to sto si ti napisala, da u seriji ima za svakoga ponesto samo znaci da je serija ultra-komercijalna. Isto tako, za mene serija uopste nije realna, jer ja nisam bogata Njujorcanka :) ako ovakve zene uopste postoje... ja je pre gledam zato sto mi je egzoticna i zato sto gledam bilo sta gde glavnu rec vode zene... pogotovo ove koje se tako obuku da gledam da li me to oci varaju... ja to u stvari gledam na isti nacin kao Fashion TV - sa nevericom, uglavnom :)

Ne razumem kako vam nije dosadila.Reprizirali su je x puta, i opet to rade.Meni dodje da vristim kada je puste na tv.I to im nije bilo dovoljno pa su snimili i film.Valjda da bi Keri imala svoj hepi end.Eto joj zverke ebo je on.

Jedan br.devojaka koje ja znam "lice" na Keri,ustvari ona je tipicna zena,nebitno da li je bogata ili ne...Zasto nije ostala sa Ejdanom??? Zato sto joj se vise svidja da je 'ebe u mozak a i ovako neki tamo Zverka... Samo su prikazali realnost malo drugacije...Na lepsi nacin//NY i ostalo...

ja sam od onih koji su je prvo pljuvali ( u fazonu kakvo je ovo sra,nje 4 zene koje su i pored uspesnih karijera, para i izgleda jos uvek nesigurne i nezadovoljne sobom i posle 30e-takva je bila epizoda... i jos sam nesto pljuckala)-pa sam se onda navukla... bas mi onaklo leglo to iskljucivanje mozga i sarenilo i definitivno zanimljive epizode... e sad toliko su je reprizirali da sam mislila nema sanse ni jednu epizodu da odgledam ponovo, medjutim opet pogledam poneku i potpuno ih drugacije dozivljavam sada-likove- koji su o cemu god se radilo-ipak dobro uradjeni i bez obzira na nerealnost (iz moje perspektive) bave se odredjenim tipicnim zensikim greskama, stereotipima, razbijanjima istih, i sve to na zanimljiv i pikantan nacin... jeste da ima dosta velicanja gluposti ali ima i onaj aspekt koliko god da padnes, izblamiras se, pogresis- kakve veze ima ustanes i nastavis dalje-koliko god a la cosmo to bilo, meni je ok poruka.

ali svaki put kad odgledam kako keri zaje.be ejdana zbog ili bolje reci sa zverkom stomak mi se prevrne ( i pocnem da pricam sa tv-om, tacnije iznerviramn se i vicem glupaacooo:lol::lol::lol:) ... a samo mu je bio potreban dobar frizer;)

ps. e da i propagiranje potpune slobode u kreiranju licnog imidza i garderobe:klap::super:

Muvalo svaka cast!!!! :D

Ja nisam htela da gledam tu seriju iz revolta.Toliko su je reklamirali i toliko su se zene zapalile za te .... da mi se zgadilo i bojkotovala sam je."Prijatelji" je sto puta bolja serija od ovih sexualno ugrozenih udavaca8)

Back