sex i grad i vi

ja pratim seriju po stoti put...uz vesti u jedanaest i sex i grad taman odradim vezbe i bude mi taman : )
i sta znam,ono,svi je pljuju,a meni je draga bas...eto...

I ja.
Tacnije imam sve CD-ove...jos od pre 3 god, kad mi je doneo momak, i kupio me za sva vremena :lol:
Od tada, gledam li gledam..interesantno , jos uvek mi nije dosadila...
Uvek se ispocetka nasmejem, ko da gledam prvi put.
:mrgreen:

:mrgreen:

Ma ja to malo ironisem... Nikada nisam kapirala lozenje na Seks i grad, mada nisam imala zivaca da odgledam vise od dve, tri epizode. Mozda su se zadesile neke lose i nadasve nebulozne.

Videla sam neku kada je Keirn momak pri useljavanju doveo kuce koje joj je progrizlo sandale od 3000 dolara, pa je prsla, a uz to je doneo i zivu biljku u saksiji koje se ova otarasila. Uzas.

Gledala sam i jednu kada je neka od njih, verovatno keri, bila u kolibi sa momkom, pa su ugledali vevericu na prozoru, a ova se izbezumila od uzasa. Halo zeno, veverica.

I jednu kada se Keri pohvalila ortakinjama da je kakila kod Zverke. :worth:

Sad, kad malo bolje razmislim, serija jeste komicna i verovatno prikazuje iskrivljenu sliku idiotskog njujorskog ponasanja... Ali boli cinjenica da su se devojke u nasoj zemlji opasno nalozile na seriju, iz meni nepoznatog razloga. One su satro samostalne i imaju svoje "ja", mozda studiraju, citaju zenske casopise i "brinu o sebi" (citaj: kupuju kozmetiku), tripuju se da ne zavise od muskaraca... ali se zato voze GSP prevozom, i na najmanji problem su u fazonu, tata ce to da mi pomogne (toliko o tome da ne zavise od muskaraca). Vecina ima 200 din. u dzepu kao i svi mi, i kupuje odecu kod Kineza. :dash: Toliko od grada. Seksa ima, to nije problem... :twisted:

PS-Zverka, tj. Kris Not mi deluje kao neki sumadiNski seljak (u pozitivnom smislu) :D

Poslednja izmena:
Kuku Zvezdice ...sta te spopalo u kasne sate...
Sta si uozbiljila...

Kud ode ???

GSP?
200 din???
Tata pomagač...

Ja ne znam o kojoj generaciji pričas al ove Koke sa kojima se ja druzim i te kako su samostalne...
Imaju i mnogo vise od 200 din, same zaradile, same trosile na skupe cipelice , ne oslanjaju se na tate, ni svalere......jes da ne zive u NY al zive neki svoj san...

Nije sve tako crno...ima nesto i pink!

Back