sex i grad i vi

Pisala sam....kad se skupimo ja i drugarice cesto padne uporedjivanje......i svaka od nas ima po nesto od njih 4 iz serije.....i nemoguce da se niko ne nadje u nekoj karakternoj crti....ono jeste sve zene svijeta prikazane su kroz njih....e sad sto one imaju para i tome slicno.....i moja drugarica je djevojka i samim tim ima mnogo vise za trosak licnih prohtjeva.....od mene udate....

Sto se tice novinarstva... Naravno da nista ne fali tom zanimanju, i sama se time bavim, u nekom obliku... Samo mi se ne dopada sto se putem medija forsira samo jedan put kao zanimljiv i "in". Sta, kao, nuklearna fizicarka ne moze da bude seksi? :p

Problem je sto se i taj seks i grad ponovo svodi na to da li ce se glavna junakinja udati (ako se uda: to je happy end). U tom smislu nije mnogo drugacije od bilo koje patrijahalne bajke, sto je razocaravajuce. Kao sto rekoh, da je bar bilo vise seksa u seriji... A mozda je i bilo, ali ja sam "ubola" pogresne epizode.

Poslednja izmena:
Sto se tice novinarstva... Naravno da nista ne fali tom zanimanju, i sama se time bavim, u nekom obliku... Samo mi se ne dopada sto se putem medija forsira samo jedan put kao zanimljiv i "in". Sta, kao, nuklearna fizicarka ne moze da bude seksi? :p

Problem je sto se i taj seks i grad ponovo svodi na to da li ce se glavna junakinja udati (ako se uda: to je happy end). U tom smislu nije mnogo drugacije od bilo koje patrijahalne bajke, sto je razocaravajuce. Kao sto rekoh, da je bar bilo vise seksa u seriji... A mozda je i bilo, ali ja sam "ubola" pogresne epizode.

Pa cekaj...jedna serija ne moze svime/a da se bavi.
Ova se bavi odredjenom tematikom.
Ja Kerino zanimanje uopste ne uzimam kao primarno, i mnogo vazno u ovoj seriji. Naprotiv. To je potpuno sekundarno cime se ona bavi.
cak naprotiv...posto radi kao honorarac...:lol: , ni ona ne zivi u svetu naucne fantastike...vec u malom stanu, koji ima kontrolisanu kiriju...pa joj se moze da daje lovu na cipelice...zbog kojih na indirektan nacin, kasnije i ostaje bez stana.
No da ne ulazim sad u njenu "finansijsku konstrukciju" :mrgreen:
To nije poenta serije.
I btw...serija se nije svela na to da li ce se glavna junakinja ( ako je uopste ima, posto su mi licno sve "glavne" i drage ) udati...Naprotiv...ona/e trazi ono nesto, sto trazimo sve mi. Valjda.

Obozavam Sex and the city, i jedva cekam film,premijera je sutra i idem naravno. Ne indetifikujem se fizicki ni sa jednom,ali posto vidim da je to prisutno imam tu Kerinu opsednutost i sklonost ka analiziranju svakakvih gluposti do iznemoglosti. Serija je perfektno odradjena, malo je previse fancy ali to je samo pozadina. U situacijama u kojima se nalaze te 4 zene moze da se nadje i neka domacica u najgoroj zabiti npr sterilitet, neplanirana trudnoca... drugaciji je samo okvir. Neke stvari su zaista prenaglasene i iskarikirane ali to je limundica i komedijica, mora da bude zanimljivo. Na kraju koja od nas ne zeli jednog private Mr Big-a. Simple as that..

pa nista nije postojalo pre seksa i grada a nece postojati ni posle

isto vazi i za harija potera

za romanticnije i zgranute seksom i gradom - procitati knjigu "devojcice" - cetvorka je ali su sestre, 19 vek

u stvari gledam i ja kad naletim ali

Ne mislim da je nezrelo djubre :D.
Mislim da je to poruka svim zenama - ma kakve ste, docepacete se vi jednom tog Big-a, samo ne odustajte :lol:.

Iskreno, nemam pojma kakav je Zverka, samo mi je glumac najsimpaticniji od svih sto su se pojavili u seriji (ono sto sam videla)- tu govorim i na musku i na zensku konkurenciju (mada ona sa kratkom kosom- Miranda, jelte, moze da prodje).

Nekako mi Kris Not ne ide za ulogu zavodnika, niti nekog na koga bi se fensi novinarka lozila... Nekako ima lice kao Sumadinac, onako, "naski". Bas je simpa. :mrgreen:

Evo ja da se javim i da kažem u prilog onoj temi da je shoping zabava za maloumne ribe ...
Danas sam se lečila shopingom...
Jedan par sandala, jedne pantalone i jedan šorc...i ko nova sam...:mrgreen:

Osmeh sa lica ne skidam...maloumno nema šta!

Evo gledala sam sinoc i "uhvatila" par scena sa Meklahanom! :D

PS-Pa odgledala sam dovoljno epizoda da oformim neko misljenje, osim ako se nisu zadesile bas atipicne. Sto, je l' mora da se pogleda najmanje jedna sezona da imas prava nesto da kazes? :P

Ali Zverka... :heart::heart::heart::heart:

meni se ipak svidja njihov stil zivota...a ne ...Zverka....taj tip nije moj tip(valjda je zato i sa nekom drugom), privatno mi se uopste ne svidja...nije moj tip muskarca...to je serija za opustanje, ne treba mnogo polemike oko toga.....volim kad se Keri smeje i onako otkaceno, a moderno je obucena...nije Stiv za zaborav....dobar covek...Svi govore Zverka Zverka....sta s njim?O ukusima ne vredi..:lol:

Ono sto meni najvise smeta je to kritikovanje cipela od 3000 dolara,a o demagogiji da mi takve cipele u zivotu i ne trebaju...o tome necu ni da pricam. Ipak mi zivimo u siromasnoj i ponosnoj Srbiji i nikada necemo priznati da te cipele ne mozemo sebi da priustimo, a vrlo rado bi ih nosile. Citava ova rasprava me je podsetila na jedan davni razgovor sa jednim poznanikom koji mi je kategoricki rekao da nikada ne bi probao vino od 60e jer smatra da ne vredi toliko. To je cista glupost (da ne ulazim sad u proces pravljenja vina :mrgreen: ) Zapravo, nece covek da prizna da nema za sta pas da ga ujede... Evo, ja javno priznajem da bih rado nosila skupe krpice, ali ne mogu da ih priustim sebi... mada nikad se ne zna, mozda cu ih jednog dana i to moci :lol:
Sve u svemu, odlicna serija koja je potrebna Srbiji da razbije tabue i ne zaboravite na procenat ljudi koji nikada nisu izasli iz zemlje :dash: ...valjda zato ljudi tako reaguju na seriju :-(

Ono sto meni najvise smeta je to kritikovanje cipela od 3000 dolara,a o demagogiji da mi takve cipele u zivotu i ne trebaju...o tome necu ni da pricam. Ipak mi zivimo u siromasnoj i ponosnoj Srbiji i nikada necemo priznati da te cipele ne mozemo sebi da priustimo, a vrlo rado bi ih nosile. Citava ova rasprava me je podsetila na jedan davni razgovor sa jednim poznanikom koji mi je kategoricki rekao da nikada ne bi probao vino od 60e jer smatra da ne vredi toliko. To je cista glupost (da ne ulazim sad u proces pravljenja vina :mrgreen: ) Zapravo, nece covek da prizna da nema za sta pas da ga ujede... Evo, ja javno priznajem da bih rado nosila skupe krpice, ali ne mogu da ih priustim sebi... mada nikad se ne zna, mozda cu ih jednog dana i to moci :lol:
Sve u svemu, odlicna serija koja je potrebna Srbiji da razbije tabue i ne zaboravite na procenat ljudi koji nikada nisu izasli iz zemlje :dash: ...valjda zato ljudi tako reaguju na seriju :-(

hm? a vino od 2000 funti koje pije Madonna ...i to bi rado sipala u casu...pa naravno da bih....iskrenost je vrlina, a ne mana.

Back