sex i grad i vi

Meni se isto svidja serija. Shto mushki toliko drame?? :roll: Svejedno, omiljeni lik fizichki mi je Sharlot, psihichki i stilski Miranda... Ne indetifikujem se ni sa jednom... :shock: Mozda jesam klinka, ali nisam glupachica... Moja kuma je kupila u Parizu taj DVD box, i ima subtitle na srpski. :D

anakin:
nije losa serija....u smislu da nije plitka i da se, pored sexa i grada, ipak bavi medjuljudskim odnosima......a i likovi se razvijaju.....nisu vestacki....
e sad...meni se serija smucila jer su mi sve cetiri bile totalno jadne i tuzne....ko neke ocvale tinejdzerke.....znaci, izlasci, haljine, sex a praznina u dusi.....aaaahhh......valjda je to poenta serije?
a mozda mi se i smucilo sto se sve vrti oko njihovog ocajnickog trazenja normalnog muskarca....a bas nikako da ga nadju.....ma daj......vecina muskih likova su tu totalne karikature pa mi se prizma iz koje je serija pravljena cini malo frustrirano.....
eto....
ali daleko je od lose serije ipak...
Zar nismo i mi takvi nekad....? Jadne i tuzne? Kao neke tinejdzerke? Izlasci i sex? Zar ne trazimo normalne muskarce?
A ponekad smo jake, svesne svojih kvaliteta....
U svakome od nas ima ponesto od njih.

etotako:
Pre neki dan se moj tv daljinski izgubio u mraku iza velikog ormara... goodbye my dear...
e, sada ne mogu da nađem onaj daljinski koji mi je još ostao... od video rekordera :?
nadam se da ga nisam bacila u smeće ili tako nešto... ko zna...
ja ponekad imam neobjašnjive akcije...

anyway, tražim daljinski jer počinje serija Desperate Housewives, da li neko to gleda?
meni se baš dopada :D

inače, logični nastavak serije sex i grad mi je film STEPFORD WIFES... valjda se tako zove u originalu... a nije loša ni ova serija koju očekujem svakog momenta... GDE MI JE DALJINAC :!: :?:

zašto mi niko ne ispravi spelling grešku
nije wifes, nego wives

Eh, to....i ja sam htela da je spomenem, ali nisam bila sigurna da je pocela da se daje u Srbiji. Pocela sam da je gledam,ipak meni kao "domacici" :wink: vise lezi. :D I posle dve epizode, da vam kazem da nema veze sa Sex&City. Mislim, serija je u skroz drugacijem fazonu....ima malo crnog humora, i ono sto se meni ne svidja, tipicno za americke serije, sve se vrti oko nekih uvrnutih tajni. :roll: I znate ono zloce, dobrice,...itd. Ali ajde videcu jos kako ce da se razvija... :)

uzivala sam,jer sam mogla malo da se odmaknem od,ovog nesretnog drustva...naravno da serija nekome smeta...jer prikazuje neki drugi svet,i smeta onima kojima je u ovoj,postojecoj cauri sasvim dobro. :arrow: i ponovo je gledam,i svaki put se slatko smejem. jeste ja je dozivljavam kao humoristicku seriju,a ne da se poistovecujem sa junacima. jedino zajednicko nam je G3 :wink:

Odlična je... NY, moda koja mi se dopada, muzikica na početku... Ma sasvim simpa.

Identifikacija? :lol: :lol: :lol: nisam se identifikovala sa TV likovima ni sa 5 godina. Ne bih rekla da druge devojke ovde (BG) svesno furaju taj fazon... Jednostavno - dobrodošli u novi milenijum, vreme samaca i raspada porodice. Globalni trend i bla bla bla.

Ne znam samo što većina muškaraca koje poznajem po***di na sam pomen te serije? Šta im tu kog vraga smeta? :shock:

smeta jer te zene imaju svoje misljenje.
i pokazuju nam kako je divno biti nezavisna i samosvesna :wink:
pa nasi neandertalci to ne mogu da prihvate,jer koji ce mu takva zena?
za sex uvek, ali za brak...nece moci.

sačuvaj me bože večito jakih žena, bez ijednog trnutka slabosti, i onih koje se udaju za prvog u životu, i frustriranih mama sa balavom decom koje su večito u trenerci, i, i, i....uh :?
Iznervirala sam se.
Ša koji ****** drama oko TV serije, baš će neko da se promeni. Pa da je tako, imali bismo osamdesetih valjda milionče Kristl, a resto Aleksis u Srbiji :!:
Analogna reakcija bi bila kada bismo im stavili veto na Čuvare plaže! Besmislica. :lol:

Sex i Grad je postala kultna serija. Nije ni zbog chega. Zene su pochele da se "ugledaju na njih". Ne ono da ih kopiraju, nego da imaju vishe samopouzdanja, slobode, svoje mishljenje... Shto je dobro... :P

Nisam videla film, ali serija je ok. Vec zbog toga sto su glavni likovi zene, i sto je sve podredjeno zenama :) Mislim da je zbog toga i postala toliko popularna (same zene, a nisu ni nesrecne, ni siromasne, ni jadne, i jos se smeju muskarcima), a ne zato sto se neko identifikuje sa njima. Ja ne mogu da se identifikujem, jer su mi sve cetiri nekako tetkaste u poredjenju sa zenama koje znam i sa kojima se druzim, ali mi se kao lik najvise svidja Samanta.

a sto cekas, ja skidam bas sada sa neta :)
ima ga na magarencetu vec - mada razmisljam da pocnem legalno da skidam, bar se brzo skine i znas da nema virusa
ja :heart: mirandu ona mi je najbliza po tripovima

Uuuuuuuuu jedva cekam da bude film u bioskopu!
Gledala sam par inserata i cini mi se da je fenomenalan...
Svidja mi se sto film pocinje tamo gde je serija stala,..

Cujem da planiraju nastavak filma

I nije mi jasno zasto ne naprave nastavak serije???

Lazy_bitch.jpg

XY puta sam se raspravljao sto sa drugaricama sto sa devojkama oko te serije. Koliko je labilnih zena gleda pomucenog mozga identifikujuci se sa 4 Njujocanke,umesto da je gleda kao komediju na granici dobrog ukusa.Da ne pominjem klinke koje su se pomamile tipa ja sam Keri ti si Samanta i sl...Da li mislite da je to ok? Da li mislite da su one "savremene"? Za mene su simpaticne shatro urbane cice,koje su nemaju srecu ili su nesposobne da naidju na tipa koga ce vole i nemaju tri blage sta taj pojam znaci,iz toga se napravila polukomedija sa realnim situacijama. Ciljna grupa koja ce toliko da se zadubi u temu(umesto opusteno da je gleda ako je nabode na tv-u,kao i ostale komedije) su uglavnom nesrecnice i one koje traze razloge za svoje brodolome.

pa posto ne radim nista u to vrme serija je sasvim dobra

Back