Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Милева, геенерааацијо мојааа.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, da, moram da dodam za moju učiteljicu da je slala po nas 10 da joj čekamo red za mleko jer je valjda bila fora da je za vreme sankcija moglo da se kupi samo po litar ili 2l po osobi.... i grickala je semenke zajedno sa celim odeljenjem i sve smo to bacali na pod... i češala se po masnoj kosi, pa onda pregledala ispod noktiju šta je izvukla... kad je bio 8. mart ili njen rođendan svi smo joj donosili poklone jer je tako moralo, i onda krenemo od vrata pa po dvoje iz klupe joj donose za katedru... a kad joj je rođendan onda dođe koleginica kao krišom, pa nam kaže da je učiteljici rođendan i da skupimo pare da joj kupimo npr. torbu a ona će ići sa nama da joj odaberemo... čekaj, mora da ima još nesšto![]()
![]()
![]()

zezas?

Ненси, спаси меее!!!
)

ВЦ у дворишту, табла се брише тако што у свакој учионици постоји канта са водом...pozzic odo na pos'o
ljub ljub zenche
pis en lav
neka vlada nas klan![]()

)

)

86?sad ispade da se starija od tebe i da treba da me slusas i postujes kao stariju osobu![]()

, udaramo po sentimentu. 
mislila sam da trac uvek pobedjuje . Obracaj joj se sa gospodjo Linda , osveti joj se sto one mene maltretiraju![]()

)