Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jao NKOTB
ja sam bila zaljubljena u džojija
C57630.jpg

Devedesete sam bila peti razred, preselila se, promenila skolu, dobila pravi bicikl za velike, slusala NKOTB (uzas), pojavila se Lambada i mama je meni i sestri kupila komplet suknjicu sto se vrti i kratku majcicu da budemo u fazonu, pocela sam da stavljam kreon (stavljala ga posto stignem u skolu, a skidala pre nego sto podjem kuci), prvi put sam ostala sama kod kuce na 2 dana (i bila sam dobra, ja nisam bas sigurna da bih moju decu pustila sa 11 godina)

Ех, ламбада се слушала и играла, али ја сам увек била за другу врсту музике, тако да је никад не заиграх...
Али, Мирка, где ме боде у деведесету! :mrgreen:
Дивно је било, мој драги муж и ја у изнајмљеном стану, он остао без посла док је цела Југа славила Светог Анту! :sad2:
И ја радим, а он са мојом сестром фарба патос у тој изнајмљеној кући. И фарбају га од врата према прозору. И стигоше до прозора, па сконтали да не могу да се врате назад преко свеже фарбаног, још у браон...:zcepanje:
Изађу кроз прозор, право на улицу, па некако спусте ролетне, па онда прескоче закључану капију да би средили остало...
Хахаха, један од слатких догађаја из деведесете...
А ја радим у продавници техничке опреме поподне, а пре подне замењујем у једној школи. У паузи између два посла држим ,,блекдекер'' и дрљам врата која после фарбам...и певам уз све то...Ноћу пуна кућа старог друштва, сви неожењени, долазе код нас на вечере и пиће, и певање до зоре...а од зоре ја поново свашта...:)

90- te se sjecam po nesretnoj ljubavi:roll:, Mario me nije ferma 0.2%, doduse mislim i dan danas da nije ni znao da postojim, a ne da sam zaljubljena u njega:mrgreen:
90- te sam prvi put zbrijala glavu, rasparala traperice , bila u nekom ludom dziru kad mi nitko nista nije mogao.
Mislim te godine mi je hit bio " Za Esmu" od Bijelog dugmeta.....

Te godine sam upisala II godinu fakulteta. Obilazila studentske žurke, bioskope i pozorišta ... Bilo je pravo ludilo... Poslednja lepa godina za pamćenje. Posle je došla ona baksuzna 91 kad je sve krenulo naopako u ovoj zemlji !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back