- Poruka
- 398.900
Ja sam bila mawa...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, и чизме са неким звецкавим мамузама, носила се бижутерија боје злата, онако крупни комади са пуно звецкавих дрангулија.... И ујесен поново ушле хеланке у моду и то још у разним бојама и са дезенима, али овај пут без оног доле за шта се закаче стопала...
i bile su mnogo kvalitetnije nego ove danas1990. sam bila šesti razred, slušala Guns 'n' Roses, nosila iscepane farmerke i bele starke i pod obavezno kariranu košulju vezanu oko struka. Naravno, prezirali smo one što slušaju rep i NKOTB![]()

.
) gledale BeverliHils, kupile modne detalje od Brende i Done, ludovala sam za najlepsim mladicem u kraju, neki drugi opet ludovali za mnom, pusila travu, u stvari ne travu vec sit (tako smo to zvali), smejala se babama po tramvaju, jela kao ludak kad se vratim kuci i ostajala vitka i lepa. Mirisalo na rat, profesori nisu zahtevali mnogo, roditelji nisu ni obracali paznju...
A ja bila tako zgodno devojce te 90-te... I visila na.
Imala prijateljicu od koje se nisam razdvajala 24 sata dnevno, izlazile, menjale mladice , slusale muziku, razmenjivale odecu (a uvek zajedno) gledale BeverliHils, kupile modne detalje od Brende i Done, ludovala sam za najlepsim mladicem u kraju, neki drugi opet ludovali za mnom, pusila travu, u stvari ne travu vec sit (tako smo to zvali), smejala se babama po tramvaju, jela kao ludak kad se vratim kuci i ostajala vitka i lepa. Mirisalo na rat, profesori nisu zahtevali mnogo, roditelji nisu ni obracali paznju...
Kako bas Mirka da se seti jedine lepe godine u mom zivotu?![]()
koliko sam ja upoznata trava i šit nisu isto 

....''Ареа'', канда).
, не могу да се сетим како су се звали ти кафићи..... 
...по повратку из мензе ''Код Мрце'' свратим у ''Нолит'' у Католичкој порти, купим две-три књиге, па кући...а џеп то и не осети....
jujujuju c c c ckoliko sam ja upoznata trava i šit nisu isto
![]()

Naravno da nisu, samo im je dejstvo slicno.
Sit smo mrvili sto sitnije pa mesali sa duvanom i motali u cigaretu kojoj smo prethodno izvadili filter. I bilo je lepse, jace i duze trajalo nego dejstvo trave.
Vec 17 godina i mesec nisam konzumirala ni jedno ni drugo.![]()

svi smo obozavali NKOTB (ju ju...kad se samo setim
), nosili smo siroke majce i farmerke i generalno se smesno oblacili...eh ne secam se vise

Auuu pa na ovoj temi ce biti i edukativnog sadrzaja
I da tabe ovo je nova chat tema
Ne mora chat nuzno biti skup nebuloza , umemo mi da chatujemo i sa smislom.

Kako bas Mirka da se seti jedine lepe godine u mom zivotu?![]()

kaca, brze ih stavljaj jer ova tema traje samo jedan dan, sutra je nova![]()
ej fibi oduvek hoću ovo da ti kažem
tvoj me nik uvek podseti na filbi
a na njega sam slaba
i onda patim svaki put, eto to sam htela

Necu, nova je o simpatijama nekad i sad. Ja vec pripremila slicice.![]()

Pa -simpatije- je Mirka tek sutra stavila na dnevni red pod tackom jedan. Danas je samo -1990.-
I ja sam nestrpljiva ali predsednik skupstine je predsednik skupstine i njegova je poslednja.

Nosila crne helanke i kada mama ode na posao, ukradem joj beli džemper od nekog svilenog konca i molim Boga da ga taj dan ne isprljam... 

pu, prva!
mileva![]()

Као студенти треће-четврте године, већ смо престајали да одлазимо у НС дискотеке (''Линеа'' и....не сећам се више имена........''Ареа'', канда).
Излазило се у ''Дачмен'', и уууу......мајку му, не могу да се сетим како су се звали ти кафићи.....
Е, да, сећам се ''Пипинг клуба'' где се слушао џез....
Слушали смо тамбураше и пили вино у ''Кецу'' и на ''Петловом салашу'', одлазили на књижевне вечери полузатвроееног типа у петроварадинске атељее, на пројекције ауторских филмова на Трибини младих.... Књиге су биле јефтине, нарочито стара издања из оне црвене едиције ''Реч и мисао''......по повратку из мензе ''Код Мрце'' свратим у ''Нолит'' у Католичкој порти, купим две-три књиге, па кући...а џеп то и не осети....
![]()