Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E'o sta sam ja radila '90-e. :D
Na slici imam 3,5 godine a veca sam od magarca.. :lol:

Prilozi

• 310820091314.jpg
    310820091314.jpg
    39,5 KB · Pregleda: 24
Joj, bolucka me malo u grudima (ko pred infarkt, pu,pu dalekobilo :lol: ) kad se setim da je ta 90. bila
pre dvadeset godina.. :eek: Te godine sam završila osnovnu, krenula u srednju... upoznala prvu veliku ljubav... Celo leto pred školu su bile neke žurke...
Bio je i AVALA FEST u Košutnjaku... i prolazak kroz rupu na ogradi, za noćno kupanje na bazenu...
Setiću se još, samo da popijem nešto da oteram Alchajmera na spavanje :lol: :lol:

Mene ovi opisi devedesete bacaju u bedak...kapiram da sam medju starijim tetama ovdi... jel ima neki klan za takve ;).
Kad pomenuste helanke u boji sa dezenom, ja sam ih ponosno nosila Knezom sa prvim antilop cizmama preko kolena i izlazila u Zvezdu i super se provodila...A pomalo i ucila, al ne bas puno :rumenko:.
Zabavljala se sa tipom sa kojim sam isla na kej na trzanje i koji iznenada skrene iza zbuna i vrati se sa ubranim cvetom za mene.
Pre mesecak dana ga sretnem na drugom keju, na motoru, i dalje super izgleda, a ja ko poluluda majka maloletnog deteta jurcam za ovim mojim podmlatkom...

Koju molbu? Evo ja ću odma' :lol:
evo ovu
Da mi se omogući da se prva zapljunem jer sam bila sprečena -imala sam ispit, bilo bi neozbiljno odložiti ga zapljuvavanja radi. Ako može da ja preko reda zapljunem prva. Bilo bi lepo kad bi se sve složile i Tab vošebno ubacio pu prva ja:manikir::manikir::manikir::manikir:

Lepo sam shvatila da smo ispisnice.
I ja sam bila student treće godine...
Bila već pet godina sa ALfom....
Izlazili samo po kafanama...
Trubačima gurali pare u trube...
Slutila zlo koje dolazi....
Za doček 1990 umesto torte za naše društvo spremila voćnu salatu od 20 kg banana, 15 konzervi ananasa, mandarina ni sam ne znam koliko a sve prskano sa nekih tridesetak špriceva šlaga. Sve po sistemu neka se jede do iznemoglosti ko zna kakva vremena dolaze. E neki špricevi šlaga nisu prskani na salatu, ali to je već neka druga tema....

Nisam potpuno sigurna ali 1993. su zatvorili Akademiju, tj. onaj drugi pokušaj da je ožive
je propao... Serija Rambovih koncerata u KST-u...

'95. upoznala drugu veliku ljubav... Došao Džejms Braun da svira na fuckin Sajmu....
Otvorio se Soul food, jedan od boljih klubova u to vreme... bez dizelaša i kičeraja..
Jao čega se sve ne sećam :roll:

:lol:

Zene a jeste se vi spremile za sutrasnju temu???

Ja jesam i :(
Kad sam videla kako igledaju svi oni mega frajeri na koje sam se nekad lozila , doslo mi da se lepo ubijem.
Morala sam da idem u kupailo na jako svetlo i veliko ogledalo da se vidim ...

I onda mi bi bolje.
Ja se ipak dobro drzim ....još !

Sram da Vas bude gospođo Vanda:D spamujete...

Otvorite temu za zapljuvavanje, ko došao, došao :mrgreen:

Па, јес, ван теме сам, али кад Милева није викала ,,Пу прва'' деведесете! :eek::eek:
Можда јесте, само није по форуму...
Ја сам те године, ето да будем у теми, свом Првовенчаном постала Прва Жена. Запљунула му се пред матичарем.
И за сад сам му жена Јединица.

Zene a jeste se vi spremile za sutrasnju temu???

Ja jesam i :(
Kad sam videla kako igledaju svi oni mega frajeri na koje sam se nekad lozila , doslo mi da se lepo ubijem.
Morala sam da idem u kupailo na jako svetlo i veliko ogledalo da se vidim ...

I onda mi bi bolje.
Ja se ipak dobro drzim ....još !

ja nisam
i malo ću i da učestvujem
jerbo sam sa Alfom oduvek

i bre Mirka što da se ubijaš ženo mila, pa valjda da skačeš od sreće što si izbegla te to ne umeju da stare ko katedrale no stare ko cipele.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back