Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Cega se vi secate.........docek Nove godine 90-e i sl.....pa ja se ne secam ni gde sam 2009-u docekao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nisu, samo im je dejstvo slicno.
Sit smo mrvili sto sitnije pa mesali sa duvanom i motali u cigaretu kojoj smo prethodno izvadili filter. I bilo je lepse, jace i duze trajalo nego dejstvo trave.
Vec 17 godina i mesec nisam konzumirala ni jedno ni drugo.![]()
KATARINA!???
od tebe ovo nisam očekivala![]()
Iskreno, meni se taj vaš kutak nikada nije sviđao, previše... klanovaSecate se to je nekad bilo "nase" mesto....
I tu smo uzivale.
I smejale se , i svadjale, i svasta jos po nesto...
Novo mesto za iste stvari je otvoreno, ko ce da presece crvenu traku ???
Izvolte makaze !
evo ovuKoju molbu? Evo ja ću odma'![]()
Da mi se omogući da se prva zapljunem jer sam bila sprečena -imala sam ispit, bilo bi neozbiljno odložiti ga zapljuvavanja radi. Ako može da ja preko reda zapljunem prva. Bilo bi lepo kad bi se sve složile i Tab vošebno ubacio pu prva ja
Lepo sam shvatila da smo ispisnice.
I ja sam bila student treće godine...
Bila već pet godina sa ALfom....
Izlazili samo po kafanama...
Trubačima gurali pare u trube...
Slutila zlo koje dolazi....
Za doček 1990 umesto torte za naše društvo spremila voćnu salatu od 20 kg banana, 15 konzervi ananasa, mandarina ni sam ne znam koliko a sve prskano sa nekih tridesetak špriceva šlaga. Sve po sistemu neka se jede do iznemoglosti ko zna kakva vremena dolaze. E neki špricevi šlaga nisu prskani na salatu, ali to je već neka druga tema....
Милева, ја ти (што би рекла Цици ,,квантитативно''), признајем запљувавање!![]()
Sram da Vas bude gospođo Vandaspamujete...
Otvorite temu za zapljuvavanje, ko došao, došao![]()
Iskreno, meni se taj vaš kutak nikada nije sviđao, previše... klanova![]()
Zene a jeste se vi spremile za sutrasnju temu???
Ja jesam i![]()
Kad sam videla kako igledaju svi oni mega frajeri na koje sam se nekad lozila , doslo mi da se lepo ubijem.
Morala sam da idem u kupailo na jako svetlo i veliko ogledalo da se vidim ...
I onda mi bi bolje.
Ja se ipak dobro drzim ....još !
![]()