Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па, јес, ван теме сам, али кад Милева није викала ,,Пу прва'' деведесете! :eek::eek:
Можда јесте, само није по форуму...
Ја сам те године, ето да будем у теми, свом Првовенчаном постала Прва Жена. Запљунула му се пред матичарем.
И за сад сам му жена Јединица.

jesam
vikala sam pu tih devedesetih
još onda kad je Onaj Kojeg Nažalost Više Nema imao konjski rep i minđušu u uhu

devedeset prve diplomirala i mislila da je svet moj.
a onda dve godine konkurisala na svaki posao i u selima i na mestima koja su apsolutno neinteresantna i ništa.
I završavala post-diplomske (po prvvi put)
i malo volontirala jedno godinu dana
i konačno novebra 93 se zaposlila.

A onda razočarala -inflacija toliko obezvredila prvi deo prve plate da nisam imala ni za jogurt

ma ako pričamo o devedesetim ima tu i lepih stvari
postala najpre g-đa supruga
pa mama prvi put
pa mama drugi put

pa imala mačora Gvozdena Prvog poznatog po tome što je jurio sitne kučiće diljem ulice.
Pa Gvozden Prvi otišao da lovi miševe na kraju duge.

pa došao Gvozden Drugi, mačor naravno.

1990 завршио седњу ,матурско на Лепенском Виру
био у Швици пар месеци иамо једну Ани тамо
вратио се било пара радило се ,живело се лепо и безбрижно
биле и неке туче и неке љубави

31.12.1990 сахранио друга
Спавај мирно Руле

Tema danas bila je samo 1990 ...zahvaljujuci jednom forumasu :)
Tema sutra ...frajeri na koje smo odkidali ...sto ce reci milesa...i oni koje smo samo gledali ...u novinama , na tv ....

I da ...kakvi su tad bili a kakvi su danas...dokumentovano slikom.

:rotf: Evo ga Dzoi
2howwnb.jpg

Poslednja izmena:
'90 diplomirala i ceo svet je bio moj...Za par dana dobila posao sa dress kodom a ja u garderobi brdo farmerki,starki,kaubojskih cizama i sljampavih majica i kosulja.Gotovo pola godine kombinovala stvari iz maminog ormana i izgledala tetkastije nego sada :zcepanje:

Маните се сутрашње теме! :mrgreen::mrgreen:
О томе сутра! (Мене иначе муж зове Скарлет О' Хара, ја увек сутра мислим...)

Елем, деведесета, Рибарац, нас десетак Срба, један Шиптар, два Далматинца, једна Далматинка, један Муслиман и пар Руса певамо и лудујемо до зоре...не слутећи да ће нам ускоро осванути мрак...:sad2::sad2:

Te 90. sam upisala drugu godinu na fakultetu...
Zaboravila jednog Nekog i počela da se zabavljam sa mojim mužem...
Imala društvo koje se zvalo "somovi",i "fiata 1300" koji se zvao "som"...
Vozila na turnire u malom fudbalu ekipu koja se zvala "crne dame",jer sam jedina imala vozačku...
Išla u Šabac da kod "Vuka" slušam Ljubu Aličića,i uz istog se penjala po stolovima...
Celo leto provela u Zagrebu,kod sestre,samo desetak dana bila u Budvi na moru.Sva tri puta u životu:prvi put,poslednji put i nikad više...

Onda su došle devedesete...tužne i nesretne...Gospod je barut primirisao...i sve tako....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back