Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нећеш ми веровати, купила сам три лепе шерпе! :zcepanje:
Остало потрошила на изласке.
(Био је то посао ос само девет дана, али новац није био лош, јер сам водила ђаке на рекретивну.)

NE MOGU DA VJERUJEM serpeee?
pa ti si kralj.....prava domacicaaa:zcepanje:

Prvi novac zaradila na kopanju... išli kod babe i dede na njivu, u vreme kopanja, a meni napravili malu motikicu... imala sam možda 10 godina... ehhh kad se sad setim... mi smo klinci kao nešto kopkali... i posle nas ujak sve isplaćivao...:zcepanje:
I pošto sam ja jedina unuka, svi su dobili po 5 maraka(tad su još marke bile aktuelne) a ja 10...:manikir:
Posle sam jedno leto odlučila(možda 13-14 godina) i sa društvom išla na metlice-ali samo jedan dan...:rumenko: Moji su plakali od smeha kad sam došla... jer su znali da ja to neću moći, em sam nejaka, em sam niska...:mrgreen:
I posle toga više nisam ništa radila...

E moja kviki... jel se smeješ zbog mene ili oproštajnog...;):lol:
Ma nije ni bitno, nek si se ti nasmejala...:D

Ebeš čizkejk, biće bolje sledeći put...

Nego, dolaziš sutra na ispraćajno...? :mrgreen:

iznervirala sam se jer mi je lik u prodavnici uvalio zelatin kome je istekao rok:roll: a ja lepo umesala voce i cekam da se stegne, i cekam, i cekam i pogledam u onu kesicu sto je ostala na stolu i vidim 30.08.2009:dash:

inace , iz drugog pokusaja stegao se zelatin oma i kolac je savrsen:D
postavicu sliku kad je skinem sa telefona:D

;)E ljudi pitala bih vas nesto,nadam se da mi ne zamjerate sto sam ovdje iskoristila priliku za isto...
Ali to me je zainteresovalooo...Pitanje je:
Iz kojeg grada ima najvise forumasa,trenutno eto npr.na ovoj temi?
Odakle ste?
P.S.ko zeli da odg neka odg,ko ne zeli ne mora ja sam samo pitala i nadam se da mi ne zamjerate...
Hvala

;)E ljudi pitala bih vas nesto,nadam se da mi ne zamjerate sto sam ovdje iskoristila priliku za isto...
Odakle ste?
P.S.ko zeli da odg neka odg,ko ne zeli ne mora ja sam samo pitala i nadam se da mi ne zamjerate...
Hvala

Kod vecine pise...Ja sam, kao sto vidis, iz prestonice... :) :manikir:

da imam neogranicenu moc npr nedelju dana ja bih...(samo bez onih mir u svetu fora)
da imam 1.000.000 evra ja bih....(znaci nije bitno odakle,nego sta s njima)
prvi poljubac
prvo samostalno putovanje (bez matoraca,gde ,s kim...)
umetnost
(izlozbe,knjizevne veceri,pozoriste,film,opera,koncerti....gde volite da idete,zasto,preporuke...)

Lepi predlozi...

Poslednja izmena:
E to sam vas pitala ....jer moram da vam kazem da nisam zazalila od kad sam na forumu,
jer ste sjajni ! i stvarno svi ste ok.zanimljivi,ovdje mi je opustanje totalnoooo....
i hvala vam na tome....
P.S.pitam se da li ima neko iz cg ?bash na ovoj temi ne,mada inace imaih....:zcepanje:
Ocekujem temu za sj.;)

Kakvo bre ispracajno? :eek:
Hajde majke ti ne lupetaj... :mrgreen: Pa najsladje je pisati na forumu posle posla, videces ti... :lol:

Pa to je prava forumasicaaaa,tako je Tijana slazem see.....kakvo bre oprostajno;)

uostalom na net se može i popodne od kuće
:manikir::manikir::manikir::manikir:

Nego sta...:brus:
Draga Cicak, pa skoro smo sve mi zaposlene, ali se za forum uvek nadje vremena, nista se ti ne brini... :mrgreen:

napokon da joj neko skrene paznju i na tu opciju:hahaha:
ima da se obraduje ko malo dete:mrgreen:

Ma ne bih se ja odrekla vas nema šanse...:heart::lol::zag:
Nego sam ja velika spavalica, pa kad krene ustajanje ranom zorom, ima uveče u 10 da budem u krevetu...
:bye::bye::bye::super:

Odakle ste?
Hvala

Iz Novog Sada... piše u profilu...;):lol::D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back