Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
skituljko_sestar:
svima onima koji neveruju da ce svirka biti dobra porucujem da su dobrodosli na istu...za razliku od gorepomenutih mi ipak zelimo da saradjujemo sa svima i nikoga ne otpisujemo unapred...

samo me interesuje sta ce te reci ako svirka uspe???

Ja mislim da bi bilo glupo da mogu da dodju samo ucenici seste,mnogi ne slusaju takvu muziku...

micka_88:
Ja mislim da bi bilo glupo da mogu da dodju samo ucenici seste,mnogi ne slusaju takvu muziku...

meni nije jasno ko je tebe slagao da mogu samo ljudi iz seste da dodju

pa mi cemo obavestiti parlamente svih bgd skola, svi cemo pozvati svoje drustvo, bendovi ce dovuci svoju publiku, pravimo postere i naravno delimo flajere po gradu...i jos sracunaj ljude iz seste...

bio sam bolestan nekoliko dana.. a vi nabudzhili topik... omg...
nego...
dok sam lezhao.. smarao sam se... pa...
chitao sam umrlitze i video sam Vera Peshitj... pa zhelim samo da vidim da li je najzad doshao dan za slavlje...? poshto u novinama nije bila slika... ): .. kakav sam ja olosh... (: ali ozbiljno... olosh...

pajo... izvini za silna ispaljivanja... ako si josh uvek za... mozhe neka proba uskoro... ono.. kad mi dozvole... (:

kretjem najranije u utorak u shkolu... nadam se josh malo ...
da, josh uvek sam kazhnjen...

i poshto sam bio off malo.. izvalio sam neke nove a nemam pojma ko je to... a mrzi me da listam 10ak strana nazad da bih chitao ko koga kako zove i da izvaljujem kome se obratja... tako da .. ako mozhe neko u nekom od sledetjih postova da postuje ko je ko... tnx

Ph0r3w3r0:
chitao sam umrlitze i video sam Vera Peshitj... pa zhelim samo da vidim da li je najzad doshao dan za slavlje...? poshto u novinama nije bila slika... ): .. kakav sam ja olosh... (: ali ozbiljno... olosh...
E pa slazem se sa tim da si olos, jer ko jos moze da se raduje necijoj smrti,pa bila to prof.I stvararno ne kapiram sta si imao protiv nje...Mislim da ti je predavala Dar kao umeni u prvoj,Vera bi ti bila "kao melem na ranu"...

@Ivana
Super za smajlije....

Back