felixxx
Zainteresovan član
- Poruka
- 251
pa dooobrooo!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skituljko_sestar:svima onima koji neveruju da ce svirka biti dobra porucujem da su dobrodosli na istu...za razliku od gorepomenutih mi ipak zelimo da saradjujemo sa svima i nikoga ne otpisujemo unapred...
samo me interesuje sta ce te reci ako svirka uspe???
micka_88:Ja mislim da bi bilo glupo da mogu da dodju samo ucenici seste,mnogi ne slusaju takvu muziku...

micka_88:Ajde onda ovako,ko smatra da je dovoljno neutralan,a pritom i odgovoran naka se javi,a ja cu mu poslati preko PM adresu foruma i ubaciti g aza administratora...
Za sada bi trebalo dodati samjlije,napraviti podforume,topike i sl...
E pa slazem se sa tim da si olos, jer ko jos moze da se raduje necijoj smrti,pa bila to prof.I stvararno ne kapiram sta si imao protiv nje...Mislim da ti je predavala Dar kao umeni u prvoj,Vera bi ti bila "kao melem na ranu"...Ph0r3w3r0:chitao sam umrlitze i video sam Vera Peshitj... pa zhelim samo da vidim da li je najzad doshao dan za slavlje...? poshto u novinama nije bila slika... ): .. kakav sam ja olosh... (: ali ozbiljno... olosh...