Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@micka:
Hvala na podrsci,i izvini sto ti nisam odgovorio...:)
@paja:
Nisam te ogovarao sve vreme(ili svo,kako god),ja sam popizdeo ono vece zbog toga sto si mi onako odgovarao na pitanja, a vuk mi je rekao da se i njegov razgovor sa tobom nastavio u istom maniru... Ni na jedno pitanje mi nisi odgovorio,samo si bio u fazonu "Sta te briga!"
Ja uopste nemam lose misljenje o tebi,ali sam od tvog ponasanja u vezi svirke i mojih pitanja ispizdeo....a sto se tice benda,ja nemam nista s njima,i sad ce jos njihova buduca saradnja sa vama da propadne zbog mene...a popizdeo sam bas zato sto je sve moralo da ide preko mene,jer im je bilo glupo da te oni zovu...

Ketchua:
@micka:
Hvala na podrsci,i izvini sto ti nisam odgovorio...:)
@paja:
Nisam te ogovarao sve vreme(ili svo,kako god),ja sam popizdeo ono vece zbog toga sto si mi onako odgovarao na pitanja, a vuk mi je rekao da se i njegov razgovor sa tobom nastavio u istom maniru... Ni na jedno pitanje mi nisi odgovorio,samo si bio u fazonu "Sta te briga!"
Ja uopste nemam lose misljenje o tebi,ali sam od tvog ponasanja u vezi svirke i mojih pitanja ispizdeo....a sto se tice benda,ja nemam nista s njima,i sad ce jos njihova buduca saradnja sa vama da propadne zbog mene...a popizdeo sam bas zato sto je sve moralo da ide preko mene,jer im je bilo glupo da te oni zovu...

cudime da i posle svega sto si rekao mozes da me lazes jos vise...cini mi se da ne shvatas poentu...pa i stavrno oko nekih stvari vezano za svirku morao sam da budem ostar i bez mnogo objasnjavanja da biu se postavio kao autoritet i da bi uposte mogao ista da organizujem...samo jednostavno si isuvise sujetan to da shvatis...e da a ono da nemas lose misljenje o meni je u direktnoj suprotnosti sa onim sto si pre par dana napisao...procitaj i videces..nemozes da me uveris da je sve ono bilo zbog jedne recenice..(usput i sam si rekao da si je malo izmenio i pogresno citirao)...i pored svega mi nije jasno kako uopste mislis da mozes lako da predjes preko svega sto si rekao i da nastavis praveci se lud??? :twisted: :-x

nisam siguran da uopste znas sta smo uradili do sada gde smo stigli i da te to uopste interesuje.. i da povodom tvog klicanja da ja nisam organizator vec wet dreams, grdno si se prevario...Oni stoje iza mene i podrzavaju me i mi smo zajedno u timu kopji organizuje...Pljujuci mene ti pljujes celu organizaciju(pa i njih) i celu skolu manje vise... :-x :-x :-x ...

uostalom nema potrebe vise da drvim verovatno su svi shvatili kakva si osoba

Jao Boze,nakon jednog imena koji je u poslednjoj poruci pominjao Ketchua skapirala sam o kome se radi,i da su neki clanovi tog benda iz moje osnovne...Cula sam se sa drugaricom pre neki dan koja je u tom bendu i usput mi je pomenula kako su isli na neku audiciju za svirku u mojoj skoli i nisu prosli jer nisu suvise "tvrdi",ali sam tek sad skapirala da se radi o njima...

micka_88:
Jao Boze,nakon jednog imena koji je u poslednjoj poruci pominjao Ketchua skapirala sam o kome se radi,i da su neki clanovi tog benda iz moje osnovne...Cula sam se sa drugaricom pre neki dan koja je u tom bendu i usput mi je pomenula kako su isli na neku audiciju za svirku u mojoj skoli i nisu prosli jer nisu suvise "tvrdi",ali sam tek sad skapirala da se radi o njima...

ko se zadnji smeje ....sala

e pa nisu prosli jer stvarno nisu imali dovoljnu jaku muziku, ekstra zvuce ali je bilo vel;iko pitanje da li bi mogli da privuku ljude i da li bi ljudi slusali tu muziku na svirci...Stvarno su ekstra svirali ali mozda nisu najbolje pesme spremili.Mi kao organizatori nismo smeli da rizikujemo da oni ipak nemogu "jace" da sviraju...Siguran sam da mogu samo je to trebalo da prikazu...U svakom slucaju zao mi je sto nisu prosli ali eto...Mozda samo nisu imali srece...U svakom slucaju odluka je konacna i nece se menjati

Prvo,da me sta ko ovde misli o meni,verovatno ne bih sedeo ovde...
Drugo,ne prelazim preko icega,stojim i dalje pri tome...
Trece,uopste nije bitno gde si nas tacno poslao,jer to sigurno nije bila poslasticarnica...
I ne pljujem po wet-u,niko od njih mi nije nabijao na nos kako su oni organizatori,a ne neko drugi,jer su mnogo sposobni...

Back