felixxx je machka... pusi ket kit ket etc... e da... ajd da se vrnemo da temu... eeeee meni predaju gomila profesorova... najzeznutija mi je od ove godine baba Roda sa svojim rodama tj banderama... ja nem pojma shta ona otje... dalje... Fikus je super zhena,samo shto je niko ne poshtuje... Krumu , chini mi se,je glavni predmet engleski tako da za ruski ni najmanje nije zainteresovan... Kalinitjka mi predavala - zhena je **b*la kevu dok je ispitivala a sada Vesna P. sa svojim biserima (kada neko zeva,zeza ga da je trebao da ode na spavanje posle Pokemona a gomili kosmatih likova daje shnalice sa leptiritjima i cvetitjima...) , Vesna Jov. je extra zhena,uvek dolazi kao fol ljutita na chas a kad progovori kao da iz nje progovaraju lake droge... Ana S. je sweet,dobra ali kad nabaci pik na nekog... Nevenka - filozof... blage nemam, predavala mom burazu biwa mu razredna etc i on kazhe da je ok... bla bla bla... el uspewo...? ako nije eto mene opet za 5 sati...
@micka_88 shto si bila iznenadjena shto sam u III...?
@micka_88 shto si bila iznenadjena shto sam u III...?

A pretpostavljam ako se Vera vrnula da imamo ove nedelje i pismeni iz srpskog...