Шеста београдска гимназија

• Začetnik teme Začetnik teme mixy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
felixxx je machka... pusi ket kit ket etc... e da... ajd da se vrnemo da temu... eeeee meni predaju gomila profesorova... najzeznutija mi je od ove godine baba Roda sa svojim rodama tj banderama... ja nem pojma shta ona otje... dalje... Fikus je super zhena,samo shto je niko ne poshtuje... Krumu , chini mi se,je glavni predmet engleski tako da za ruski ni najmanje nije zainteresovan... Kalinitjka mi predavala - zhena je **b*la kevu dok je ispitivala a sada Vesna P. sa svojim biserima (kada neko zeva,zeza ga da je trebao da ode na spavanje posle Pokemona a gomili kosmatih likova daje shnalice sa leptiritjima i cvetitjima...) , Vesna Jov. je extra zhena,uvek dolazi kao fol ljutita na chas a kad progovori kao da iz nje progovaraju lake droge... Ana S. je sweet,dobra ali kad nabaci pik na nekog... Nevenka - filozof... blage nemam, predavala mom burazu biwa mu razredna etc i on kazhe da je ok... bla bla bla... el uspewo...? ako nije eto mene opet za 5 sati...

@micka_88 shto si bila iznenadjena shto sam u III...?

Vera nije umrla!! Danas mi je Darja javila...mislim da su imali chas...hehe...
Jbt zakopasmo je zivu...:lol:

@Marko

E sutra imamo kontrolni iz ruskog, mislim da je u chetvrtak iz geografije, u petak iz hemije a u ponedeljak je pismeni iz mate....:( A pretpostavljam ako se Vera vrnula da imamo ove nedelje i pismeni iz srpskog...
Ne mogu sve to..

Shexy89:
Vesna P. sa svojim biserima (kada neko zeva,zeza ga da je trebao da ode na spavanje posle Pokemona a gomili kosmatih likova daje shnalice sa leptiritjima i cvetitjima...) ,
Ja Boze,bilogicarka sa njenim pokusajima da bude duhovita…Te snalice su joj lajt motiv za sva odeljenja,mada kod nas vise voli rajfove
.Inace ne kapiram taj njen trip oko kose,mene je prozivala nekih nedelju-dve nakon mog sisanja,a stvarno nista od toga nije imalo poentu…
A ne shvatam zasto bi decacima smetala kosa dok pisu,ako ne smeta devojcicama….
Moram priznati da su joj kod nas draze Nindza kornjace....

IvAnA:):
Vera nije umrla!! Danas mi je Darja javila...mislim da su imali chas...hehe...
Jbt zakopasmo je zivu...:lol:

@Marko

E sutra imamo kontrolni iz ruskog, mislim da je u chetvrtak iz geografije, u petak iz hemije a u ponedeljak je pismeni iz mate....:( A pretpostavljam ako se Vera vrnula da imamo ove nedelje i pismeni iz srpskog...
Ne mogu sve to..

eh... (: onda RIP ona druga vera iz novina..

znam... mrzi me da idem... a moram nekad da krenem u shkolu... geos.. me ne zanima... radimo test ili kontrolni??? ako je test onda sednem ispred alexandre ili natalije, ili pored sladje (: ma za pismeni iz spskog je opushteno.... a za matu... eto meni popravnog...

e to za kosu...
svakog chasa me smara..
prvo me prozivala da stavim sherpu na glavu i shishke pod konatz.. ( ili tako neshto.. ne slusham je nekad...) pa mi rekla onda da sklonim kosu sa chela, pa sam ja doshao sa shnalitzama... pa sa palmitzom... i opet me smara...
i za kosu, i za izostanke (iako sam uvek bio) ... i za ketza...

wow... diskriminacija...

dzhevi je danas bio komiran kad sam samo spomenula da ga ima odje na sve strane... dechko ni ne zna... toliko o zashtiti pr'vatnosti... Miciko ti si zakon ijako te ne znam, i ti Ivano si zakon i Tjore je zakon i Dzhevi (Phantomacan) je zakon... ma svi ste zaklon...

@Backfire... e ti bash nemash pojma shta se deshava kod nas u osmici... Neka osoba ... N.N. je nekada davno davno na brdovitom balkanu pisala da se pali na dotichne devojke... (bez komentara...)

@ a sad Miciko znash li ti koliko samo osoba postoji koje idu u III razred a da su 89...? u celoj generaciji postoji sigurno 4 osoba... u kecu,cvonjku, petici,osmici...

ono je bijo deo profesorova... drugi deo je...
Vujisitjka - baba,predaje hemiju,kad ima pik na nekog, ume da zakida samo tako, Suzana Lazovitj josh vishe... podsetja me na Snejpa, samo shto je mushko... ode one pis''t' ... Ljiljana P. predaje istoriju i zhena je carica... uoptje te ne tera da bidnesh na chasu,zabole te tjoshe, odesh u milvol i tamo blejish blejish blejish... al kad da kontrolni... ovo je druga godina da nam predaje... hema - puvalo, ko za njega ne zna... pomislite samo na to da je on predavao istoricharki...

etc...

odoh pavat' ,ide se na engleski... un bizu pur vu...

Naravno da u nasoj generaciji ima onih koji us krenuli ranije,I u mom odeljenju dve su osobe 89,ali sam ja navikla da su takve osobe rodjene najkasnije u martu,ali ne kao I ti u maju…Ali sa druge strane ja tebe ne poznajem,mozda si ti neka super inteligentna osoba,pa su ti psiholozi dozvolili da krenes u skolu iako jos nisi imali ni 6,5 god…Nebitno…

Sto se tice privatnosti,kada se registrujes nakrstarici automatski svi mogu da citaju postove koje pises,teme koje otvaras,a mnogi ostavljaju I svohu sliuku u profile,datum rodjenja,interesovanja..E sada kada su u pitanju osobe koje mi znamo,a nisu ucvlanjene mislim da je glupo da o njima raspravljamo,ja se trudim da kada ovde pominjem nekog iz odeljenja uglavnom ga osovljavam sa ucenik 1,2-u biserima(pre par strana),ili osoba muskog ili zenskog pola..Jer znam da ima onih iz mog odeljenja koji ovo citaju,I mozda bi se neko naljutio....

@Mici... nisam na to mislila... totalno je glupo kada neko stavi nechiju sliku, tudju sliku, blablabla,a ta osoba nema blage veze sa tim... hard to explain better...
@Ivano shta se odmak ljutish...? naravno da otjem... nego mislili smo da te zanima neshto konkretno... Tijana i Simona... better???

danas imamo kontrolni iz logike, pismeni iz srpskog i "koma" ... planiram da ne dodjem u shkolu...

@Micka_88 jesi li ti plava i imash chupavu kosu...?

Back