ŠEST VEKOVA NESTALO U TRENU

Zamislite sekli su ga NOCU.Kao poslednje kurave sto se kriju? Inace mladji svet je ogorcen sto mi se dopada jer imaju ekolosku svest.Ove Naprednjake treba sto pre oterati jer su teska seljanija i primitivci.

zamisljam.

ocito da ne znas da je ujutru u pet dnevno svetlo, i da je sveziji vazduh nego u podne na 38 stepeni celzijusa

mladji svet? oni koje ste uspesno lagali tokom ds rezima? ne zavaravaj se i ne lazi

da bi nekoga ko je demokratski izabran oterao morao bi da mrdnes dupetom i da napadnes organe reda, sumnjam u revolucionatnost tj kontrarevolucionarnost osoba koje nemaju jasne stavove o drzavi, naciji, veri i jeziku

zamisljam.

ocito da ne znas da je ujutru u pet dnevno svetlo, i da je sveziji vazduh nego u podne na 38 stepeni celzijusa

mladji svet? oni koje ste uspesno lagali tokom ds rezima? ne zavaravaj se i ne lazi

da bi nekoga ko je demokratski izabran oterao morao bi da mrdnes dupetom i da napadnes organe reda, sumnjam u revolucionatnost tj kontrarevolucionarnost osoba koje nemaju jasne stavove o drzavi, naciji, veri i jeziku

Evo SR... SNS razloga. :hahaha:

Nauči prvo da se krsti desnom rukom pa se onda javi da nešto kažeš. DeMonkrate (Đilas) su za most na adi radili studiju o ugroženosti i izloženosti neke vrste ptica na njihova gnezdilišta i tek nakon dobijanja pozitivnog mišljenja nastavili projekat. Toliko kad se porede babe i žabe! :hvala:

demokrate i crkva? ajde!

prvo su poceli da optuzuju vladu srbije za nedostatak patriotizma, a sad evo i za nedostatak pravoslavlja?

politicka papazjanija i politicka paranoja! he, he, he

Stigla elitna brigada da odbrani ideju seče hrasta. :lol:

kako vama ds i ldp malo treba

ja sam samo obican zaposleni u putnoj privredi, tj putar

i pisem o necemu sto dobro razumem, za razliku od vas koji rado testerisete zute tabloidne teme, a te teme usahnu za manje od 24 sata

vasa politicka opcija gubi izbore jos od 2008-e, cak se i ds raspao, samo se na forumu politicki zombi ds konj tera da kobajagi trci! ha, ha, ha

Stigla elitna brigada da odbrani ideju seče hrasta. :lol:
Normalno sns cini samo intelektualna elita

elita koja samo ume da pljuje ds i kad oni sami secu hrast
a njihov lider polaze vence mafijasu kako ga oznacavaju SNSovci

Tan2015-3-12_94048264_0.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
zamisljam.

Ne mogu da verujem da toliko podrzavas ove sheronje? Sve im oprastas i sto su otkacili S.Kosovo i sto podrivaju republiku Srpsku i sto ugrozavaju najslabije ,penzionere. I sto prodaju Telekom i sto veze nemaju sa ekonomijom.Pa pogledaj CG i Makedonija imaju rast BDPod 3+ a mi u minusu.

„Немам никаквих предрасуда што сам ово учинио нити страхујем за последице јер су црквени великодостојници дали сагласност да се одсече, а за 20 година би се и сам осушио“, рекао је Јовчић.

Огроман пањ је у средини потпуно иструлио и нико од грађана не жели да дође да га види.

Hrast je gotov , ali me zanima kod koga će da završi trupac.

Em je u pitanju hrast, em decenijama ako ne i čitav vek nije posečen toliki primerak ( važno zbog širine daske ) , em ima dosta kubika ...procenjujem da se radi hiljadama ( regularna cena za tu količinu ) ako ne i desetinama hiljada evra ( zbog atraktivnosti i unikatnosti)

Ne mogu da verujem da toliko podrzavas ove sheronje? Sve im oprastas i sto su otkacili S.Kosovo i sto podrivaju republiku Srpsku i sto ugrozavaju najslabije ,penzionere. I sto prodaju Telekom i sto veze nemaju sa ekonomijom.Pa pogledaj CG i Makedonija imaju rast BDPod 3+ a mi u minusu.

al ga udrobi u dve recenice.

gde si ziveo od 2000-2012? u politickom vakuumu? tj tegli?

bas ste neobavestena

Hrast je gotov , ali me zanima kod koga će da završi trupac.

Em je u pitanju hrast, em decenijama ako ne i čitav vek nije posečen toliki primerak ( važno zbog širine daske ) , em ima dosta kubika ...procenjujem da se radi hiljadama ( regularna cena za tu količinu ) ako ne i desetinama hiljada evra ( zbog atraktivnosti i unikatnosti)

Gde i platani.:lol:

Zbog unikatnosti se može prodati nekom bogatom skulptoru da se zamajava, turistički suveniri sa natpisom 600 .... Bolje da ne dajem ideje.:hahaha:

svako vreme posle ds rezima je tesko, a bice jos teze,

njihovo neodgovorno ponasanje dolazi na naplatu.

pa sami su priznali da su slepo slusali naredbe sa zapada. a ja kaze da su nas sa uzivanjem tiranisali i pljackali, sto ne moze da se kaze za ovu vlast

a bice jos gore. obicno kapital treba da radi na siru drustvenu korist. ds tajkuni ne misle tako, njima je jos uvek malo to sto su drpili. kako da bude bolje? odakle pare?

ti bi trebao da vise zaradjujes drzavi neggo sto je kostas
. ja licno sumnjam u to

Poslednja izmena od moderatora:
Kretenizam.Obrazlozenje da je bio star i ne bi poziveo vise od 20 godina je kao da ko god ima vise od 60 godina moze da bude eutaniziran jer nece poziveti vise od 80 godina. Drugo gdja ministarka koja je ovo nagovestila ,neka ode u svoju rodnu Tuzlu pa neka tamo sece sta hoce. Trece predsednik Nikolic koji je iz Sumadije trebao je da reaguje,on zna sta znaci hrast od 600 godina .

p.s. Sad je obrazloženje( drvoseče) da nema šanse da je imao 600 godina

овако се према културној заоставштини понашају још само талибани. можда ће зорана да нам посади неки старији храст... :dash:

Тој смрдуши примитивној није имао ко да објасни КАКО СЕ ПОНАШАЈУ ДРУГИ НАРОДИ ПРЕМА СЛИЧНИМ ВРЕДНОСТИМА - још ови набројани НЕМАЈУ СТАРОВЕРСКИ НАРОДНИ ОБИЧАЈ КАО МИ:

Храст - Запис чија је старост процењена на 600 година, у месту Росуље, село Шарани.

Тамилаури храст
исте старости (14. век) налази се у Естонији и заштићен је законом од 1939., док је естонско Министарство шумарства откупило околно земљиште

2009.
Један велики храст стар преко 800 година налази се у Енглеској, у чувеној Шервудској шуми. У 2002. години храст је стављен на листу „британско омиљено дрво“

Па требали су, наравно, као што су и још којешта друго требали да ураде другачије али уместо тога више воле да раде погрешно. То се некако подразумева.

Али је свеједно смешна та сујеверна сладостраст над дрвосечама које ће стићи клетва старог храста.

Jeste detinjasto ali i ja sam podlegao tom utisku. Šta je da je, nesreća u svakom slučaju jeste! :cry::cry:

kako vama ds i ldp malo treba

ja sam samo obican zaposleni u putnoj privredi, tj putar

i pisem o necemu sto dobro razumem, za razliku od vas koji rado testerisete zute tabloidne teme, a te teme usahnu za manje od 24 sata

vasa politicka opcija gubi izbore jos od 2008-e, cak se i ds raspao, samo se na forumu politicki zombi ds konj tera da kobajagi trci! ha, ha, ha

Nisam te pitala čime se baviš, niti me zanima, tvoja stručnost u svim oblastima je nadaleko poznata, ali mi objasni jednu stvar: kakve veze ima bilo koja stranka koja nije na vlasti s ovim vandalskim činom seče drveta starog više od 600 godina? Da li je moguće da među svim tim inženjerima ne postoji ni jedan koji je mogao da se seti i pomeri trasu puta, sačuva hrast i obeleži ga propisno, umesto da ga seku noću. Znaš ko radi samo noću? Znaš sigurno.

Nije to put kroz neki planinski venac pa da je trebalo probijati stene, to je blago brdovita Šumadija. Gde su ti "stručnjaci" završavali fakultete ako su ih uopšte završili (opšte je poznato da majstori raznih struka, kondukteri, prodavačice brze hrane i ostali kadrovi sličnih zanimanja i nivoa obrazovanja čine najveći deo vlasti u Srbiji)? Na vlasti su tri godine, još uvek se muče s rekonstrukcijom Vojvode Stepe, nisu u stanju godinama da završe, maltretiraju one ljude koji žive na Voždovcu, svi su na ivici nervnog sloma.

Тој смрдуши примитивној није имао ко да објасни КАКО СЕ ПОНАШАЈУ ДРУГИ НАРОДИ ПРЕМА СЛИЧНИМ ВРЕДНОСТИМА - још ови набројани НЕМАЈУ СТАРОВЕРСКИ НАРОДНИ ОБИЧАЈ КАО МИ:

Lepo je što postavljaš ovakve postove, nisam ovo znala. Zahvaljujem.:)

Nisam te pitala čime se baviš, niti me zanima, tvoja stručnost u svim oblastima je nadaleko poznata, ali mi objasni jednu stvar: kakve veze ima bilo koja stranka koja nije na vlasti s ovim vandalskim činom seče drveta starog više od 600 godina? Da li je moguće da među svim tim inženjerima ne postoji ni jedan koji je mogao da se seti i pomeri trasu puta, sačuva hrast i obeleži ga propisno, umesto da ga seku noću. Znaš ko radi samo noću? Znaš sigurno.

Nije to put kroz neki planinski venac pa da je trebalo probijati stene, to je blago brdovita Šumadija. Gde su ti "stručnjaci" završavali fakultete ako su ih uopšte završili (opšte je poznato da majstori raznih struka, kondukteri, prodavačice brze hrane i ostali kadrovi sličnih zanimanja i nivoa obrazovanja čine najveći deo vlasti u Srbiji)? Na vlasti su tri godine, još uvek se muče s rekonstrukcijom Vojvode Stepe, nisu u stanju godinama da završe, maltretiraju one ljude koji žive na Voždovcu, svi su na ivici nervnog sloma.

prvo te ne zanima a onda pitas. zanimljiva konstrukcija

putna mreza srbije, postojeca, novoprojektovana i ona koja ce tek biti projektovana i izvedena, je davno definisana.

ova deonica je projektovana za vrema ds rezima i vlast je selektovala pravac a onda je nalozila da se taj pravac isprojektuje. ja znam i ko je prokjetovao i koliko ima potpisa ovlascenih osoba tj onih koji su odobrili projekat posle niza kontrola

a vi se palite i pisete nakom nekiloko naslova u tabloidima. zutih naslova. nista novo

Вести са Грачаничке страже:
Четвртак, 23.7.2015. Истинољубље

Оборише храст, руше Цркву у Лазаревцу, прегазише преко темеља древне православне Цркве-базилике, скрнаве гробове у Ровни… и спремају се да затру наредних дана чудотворни немањићки манастир Грачаницу која је недалеко од поменутих гробова… На власти у Србији су антихришћани, масони и остали њихови продани подрепаши… Нама само невоља може да помогне, али питање је да ли смо и њу заслужили?!

… Ноћас кажу посекоше стари храст због парчета асфалта, неки дан прегазише православни храм- базилику из 4. века, сада ору гробове у брани Ровни а сутра ће чудотворне немањићке манастире… Проклета масонска држава и њене инвестиције…

ДРЖАВНЕ ИНВЕСТИЦИЈЕ = ПРОКЛЕТСТВО СРБИЈЕ
Полицијском акцијом оскрнављено гробље Милинка Ковачевића
у криминалној брани Ровни

Данас се, нажалост, одиграо повратни изненадни полицијски напад на гробове Милинка Ковачевића, јединог човека који своје имање и гробове није продао криминалној банди са СПС-бране Ровни финансираној од, иначе добро о томе обавештене, удруженим злочиначким пројектом „Ровни“ увезане институције – Владе Републике Србије.
Јутрос, на усплахирени позив брата Милинка Ковачевића, пошли смо из манастира Грачанице нас пар да сведочимо о новом светогрдном полицијско-комуналном нападу ради скрнављења гробова његових предака и скоро упокојене рођене му сестре. На гробљу Ковачевића сачекала нас је полиција и није нам дала ни да се приближимо гробовима које су почели копати паћеници из ЈКП Видрак-Ваљево, а није нам полиција дала ни да само прођемо путем како би се сусрели са братом Милинком и његовом мајком које су већ били зауставили из супротног смера.
p7230111.jpg
Полицијски напад на гробље Ковачевића… насилно оскрнавише и потом у колони напустише све у страху да им се неко физички не успротиви

Страшно је било гледати брата Милинка како моли полицију да не пружа асистенцију безаконицима, како беспомоћно зове разноразне државне представнике телефоном, од немилог до не драгог- док се чује тупи ударац будака по иловачи и костима његових предака и рођака… Молио је Милинко присутног командира Момчила Глигоријевића да не врше насиље над његовим гробовима, али џаба… јер је командир Глигоријевић увек и до сада увек био предводник полиције када се какво скрнављење и безакоње има вршити у погубној брани Ровни а за истоимену банду која у томе има лични (антинародни) интерес.
Данас је командир Глигоријевић за сваки случај, већ на почетку – запретио брату Милинку да има налог за његово привођење због некакве неплаћене саобраћајне казне – чисто да најави да није џаба повезао комби полицијске марице са собом…
Запомагао је Милинко са једне стране, а са друге је узнемирено монах-немонах Антоније добацивао радницима и полицији да ће заједно сносити грех овај пред Богом, да је много боље да су по контејнеру претурали тражећи хлеба него у православним гробовима… „ако су попови сахранили те православне- нисте ли ви антипопови, антихришћани кад чините то за бедну плату“… а када је једна гробна рака почела да се пуни водом чију су жицу пресекли – чуло се и „јел то вода за пиће коју нам спремате у име Ровни“… А радници и полиција уз шегу као да копају по песку рекоше да би они били радосни кад би овакав извор (као у гробу) имали код себе кући…
p7230016-e1437659876930.jpg

Са друге стране реке појавише се и булдожери, улта и камиони са бране Ровни почеше нешто да роваре по путу којим се долази ка манастиру заобилазно око срушеног моста (који су нам намерно порушили), и иако се на стотину метара од њих насилно са полицијом копају раке Милинкових драгих покојника – они из камиона одврнуше до даске неку турбо фолк музику… А са треће стране – само двадесетак метара од булдожера – у реци се купа десетина излетника…
p7230005.jpg

Ето нам слике данашње Србије… Док државна банда врши „законито“ разбојништво (као што и Нацисти у Нирнбергу рекоше да су само радили по закону), мучени праведник једва некако трпи насиље уз оно мало браће која му је дошла ради утехе и подршке, остала државна банда гледа сваку прилику да сатански провоцира (не само овом фолк музиком, већ су Милинку претходних дана разорили и асфалт којим је прилазио својој кући која је ван „градилишта“ Ровни, уништили му имање које се и даље води на његово приватно власништво, изгазили му багером воденицу и гроб деде за који је био закоровљен али им је био рекао где је…)

И наравно, онај народ коме се све ово лично не дешава, он се чешка по ушима и наравно мора негде и да се окупа по врућини… да се купа – па макар ни Србије не било кад он изађе из воде.
Оборише храст, руше Цркву у Лазаревцу, прегазише преко темеља древне православне Цркве-базилике, скрнаве гробове у Ровни… и спремају се да затру наредних дана чудотворни немањићки манастир Грачаницу која је недалеко од поменутих гробова… На власти у Србији су антихришћани, масони и остали њихови продани подрепаши… Нама само невоља може да помогне, али питање је да ли смо и њу заслужили?!

ИстиноЉубље

svako vreme posle ds rezima je tesko, a bice jos teze,

njihovo neodgovorno ponasanje dolazi na naplatu.

pa sami su priznali da su slepo slusali naredbe sa zapada. a ja kaze da su nas sa uzivanjem tiranisali i pljackali, sto ne moze da se kaze za ovu vlast

a bice jos gore. obicno kapital treba da radi na siru drustvenu korist. ds tajkuni ne misle tako, njima je jos uvek malo to sto su drpili. kako da bude bolje? odakle pare?

ti bi trebao da vise zaradjujes drzavi neggo sto je kostas
. ja licno sumnjam u to

Mnogo ti filozofiras. Valjda ste svi u toj stranci takvi.Na srecu izgleda da cemo vam uskoro videti ledja..Nazalost nemamo na vidiku coveka koji ce da povede zemlju i da vidimo rezultate. Evo ovaj vas Sinisa Mali pa on ne bi znao da vodi opstinu Babusnica niti bi ga iko birao da nije ovaj glupavi sistem da partija bira gradonacelnika.

Back