NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Sve , sve ali hrast im oprostiti nećemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta ćeš ljudi su napredniовако се према културној заоставштини понашају још само талибани
разлика између тзв дс и тзв снс је као и разлика између канцера и канцера са метастазама
Ko da ih je isti gazda pravio![]()

šta ćeš ljudi su napredni
a tu nema mesta prošlosti i tradiciji
Ono što želimo da dodamo je da je #hrast počeo da truli jer su ga dve godine potkopavali i sekli mu korenje da bi sam istrulio i da ne bi morali da ga iseku.
Ono što želimo da dodamo je da je #hrast počeo da truli jer su ga dve godine potkopavali i sekli mu korenje da bi sam istrulio i da ne bi morali da ga iseku. Umeli vi da cenite prirodu ili ne, činjenica je da je ovo odnos i prema nama, građanima čim su nadležni spremni da na ovaj način obmanjuju sve nas. Zapamtite #hrast!
https://www.facebook.com/ZeleniSrbije?fref=ts
možda ne bi rekaoFraza u potpisu ti je takodje IDIOTSKA jer Darwin nikada tako nesto ne bi rekao.
To najviše iritira jer ovakvi bedni štosovi pored svoje podlosti vređaju inteligenciju ljudi.Bolje da su ga sekli usred bela dana, jes da bi ih seljaci gađali kamenjem i gonili vilama, ali bi bar bilo časnije.
Zamislite sekli su ga NOCU.Kao poslednje kurave sto se kriju? Inace mladji svet je ogorcen sto mi se dopada jer imaju ekolosku svest.Ove Naprednjake treba sto pre oterati jer su teska seljanija i primitivci.

Misliš hortikulture, kakve veze ima uzgoj drveća sa obrazovanjem?
Da ponovim pitanje, kakve veze ima uzgoj drveća sa obrazovanjem?

Gospodo, hrast je pitanja KULTURE I OBRAZOVANJA, a ne politike.
Па требали су, наравно, као што су и још којешта друго требали да ураде другачије али уместо тога више воле да раде погрешно. То се некако подразумева.
Али је свеједно смешна та сујеверна сладостраст над дрвосечама које ће стићи клетва старог храста.