ŠEST VEKOVA NESTALO U TRENU

Ono što želimo da dodamo je da je ‪#‎hrast‬ počeo da truli jer su ga dve godine potkopavali i sekli mu korenje da bi sam istrulio i da ne bi morali da ga iseku. Umeli vi da cenite prirodu ili ne, činjenica je da je ovo odnos i prema nama, građanima čim su nadležni spremni da na ovaj način obmanjuju sve nas. Zapamtite #hrast!

https://www.facebook.com/ZeleniSrbije?fref=ts

Ono što želimo da dodamo je da je ‪#‎hrast‬ počeo da truli jer su ga dve godine potkopavali i sekli mu korenje da bi sam istrulio i da ne bi morali da ga iseku. Umeli vi da cenite prirodu ili ne, činjenica je da je ovo odnos i prema nama, građanima čim su nadležni spremni da na ovaj način obmanjuju sve nas. Zapamtite #hrast!

https://www.facebook.com/ZeleniSrbije?fref=ts

Dobro receno.

Reputacija.

To najviše iritira jer ovakvi bedni štosovi pored svoje podlosti vređaju inteligenciju ljudi.Bolje da su ga sekli usred bela dana, jes da bi ih seljaci gađali kamenjem i gonili vilama, ali bi bar bilo časnije.

Zamislite sekli su ga NOCU.Kao poslednje kurave sto se kriju? Inace mladji svet je ogorcen sto mi se dopada jer imaju ekolosku svest.Ove Naprednjake treba sto pre oterati jer su teska seljanija i primitivci.

Ćuti, možda bi i neki kratež proradio.. :per: :per:

11403172_874280089325632_1834500713653444443_n.jpg

Па требали су, наравно, као што су и још којешта друго требали да ураде другачије али уместо тога више воле да раде погрешно. То се некако подразумева.

Али је свеједно смешна та сујеверна сладостраст над дрвосечама које ће стићи клетва старог храста.

Није то сладострашће, него немоћни бес.
Чак и да им се 'деси' нешто наднаравно, то неће бити утеха, нити ће вратити храст...

Svojevremeno proglašano za najbolju reklamu.Brazilci čije prašume čerupa stoka.

stop-deforestation-tree-600-52096.jpg

Naš pandan:

Tu negde u srcu našeg šestovekovnog hrasta je živeo Stefan Lazarević, dalje prema godovima drveta je živeo Arsenije Čarnojević, posle Karađođe.Još dalje Živojin Mišić.Negde na krajnjim godovima drveta blizu same kore vrlo potanko su oni koji su uništili to drvo

Poslednja izmena:

Back