ŠEŠELJ RAZOČARAO!!!

Zeli da pokaze da kada hoce ume da bude umeren i civliziran.
Pa nije ni on bas toliko tvrdoglav, zna da se mora biti flexibilan kako bi se doslo do nekakvog uspeha u politici.
Druga su vremena, ne prolaze vise bas iste price.
Moras da ih umotas u drugaciu oblandu.

Autor teme nema blage veze ko je Dr. Vojislav Seselj.
On je pre svega intelektualac, i on ne upotrebljava takve primitivne izraze u politicke svrhe kako ti pokusavas da ga predstavis.
Sto se tice ponasanja u Hagu, sa fasistima, nacistima ne moze drugacije osim tako, i postavio ih na mesto gde pripadaju- belosvetski olosi.
A gde su demokrate? Lopovi se nako 12 godina pljackanja, sakrili u misije rupe.
Ocekujem jacanje SRS i drugih patriotskih stranaka, ogrganizacija..a vi demokrate ste proslost, ceo svet zna ko je i sta EU i tkz. demokratija.
Dr
Vojislav Seselj vas je sve porazio, ponizio i pobedio. Jednom recju- Srbenda.
Nažalost, Dveri su pukle i više se neće vratiti.

Šešelj je privremeno pušten da se oprosti od dunjaluka

Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!;)

A zasto bi, Seseljeva sok tarapija sprovedena nad najtezim haskim pacijentima, preventivno deluje i na ove domace,...................sad je dovoljno samo da ih pogleda:cool:

Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!;)

nacionalno i politički vas je već sjebao. sad još samo fali ekomomski

Autor teme nema blage veze ko je Dr. Vojislav Seselj. On je pre svega intelektualac, i on ne upotrebljava takve primitivne izraze u politicke svrhe kako ti pokusavas da ga predstavis. Sto se tice ponasanja u Hagu, sa fasistima, nacistima ne moze drugacije osim tako, i postavio ih na mesto gde pripadaju- belosvetski olosi. A gde su demokrate? Lopovi se nako 12 godina pljackanja, sakrili u misije rupe. Ocekujem jacanje SRS i drugih patriotskih stranaka, ogrganizacija..a vi demokrate ste proslost, ceo svet zna ko je i sta EU i tkz. demokratija. Dr Vojislav Seselj vas je sve porazio, ponizio i pobedio. Jednom recju- Srbenda.
Nažalost, plašim se da je tvoj post podjednako glup kao i pre 5 minuta.

- - - - - - - - - -

Па јесте али Шешељ не шутира људе већ шутира нељуде.
Zato ga je Vendi Vukelić prepoznala kao srodnu hrišćansku dušu

Zato što nije Hristoliko šutirati ljude u vugla.

Шешељ поседује тај српски хајдучки менталитет, и зна некад да буде оштар, зна и да удари,тачно је, али опет то не значи да он није добар и искрен Хришћанин.

На крају крајева, сви су људи грешни, праве грешке, праве их чак и неки Свештеници, па то ипак не значи да нису искрени верници.

А употреба силе није увек антихришћанска, сети се да Је и Христос, рецимо, истеривао трговце из Храма...

Шешељ поседује тај српски хајдучки менталитет, и зна некад да буде оштар, зна и да удари,тачно је, али опет то не значи да он није добар и искрен Хришћанин.

На крају крајева, сви су људи грешни, праве грешке, праве их чак и неки Свештеници, па то ипак не значи да нису искрени верници.

А употреба силе није увек антихришћанска, сети се да Је и Христос, рецимо, истеривао трговце из Храма...
Ipak, Šešelj kao član Komunističke Partije Jugoslavije, ne odaje utisak popadijskog porekla.

Zbog toga će njegov plafon u politici biti 8% u ovom sumraku njegovog žitija.

Zato ga je Vendi Vukelić prepoznala kao srodnu hrišćansku dušu

Vendi u udžbeniku za srednje škole

537603_vendi_lb.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/51...e-Mikrofon-u-ruci-pare-zakacene-za-brushalter

nacionalno i politički vas je već sjebao. sad još samo fali ekomomski

“Nisu presudili Miloševiću, a neće niti Šešelju kao glavnim akterima velikosrpske politike. Prema tome osobno imam satisfakciju, a volio bih da nemam. Od 2000. godine sam govorio da je Haaški sud sramota i da toj gospodi treba reći dosta”, podsjetio je Tomac.

Ујак, постоји једна фирма, Дудлин из Фиренце.

Ipak, Šešelj kao član Komunističke Partije Jugoslavije, ne odaje utisak popadijskog porekla.

Zbog toga će njegov plafon u politici biti 8% u ovom sumraku njegovog žitija.

Зато се побожни Срби удзају у сина Оца Лазара, свештеника Српске православне цркве и његове верне жене, побожне Анђелије.

Отац Лазар је служио у Сенти када се родио Бојан Пајтић који је васпитан у православном духу у дому свештеника Лазара.

Ако Шешељ не буде успео да поведе православне Србе у ослобођење Србије од ове прозападне пошасти оличене у Господару Вучиићу, православни Срби ће кренути за Бојаном Пајтићем.

- - - - - - - - - -

ko je protiv sekija popusi mi *****

Саће Господар Вучић да ти га изблајви својим ђуснама.

А онда ће Тома Гробар да из тебе исиса и последњу трун живота.

Зато се побожни Срби удзају у сина Оца Лазара, свештеника Српске православне цркве и његове верне жене, побожне Анђелије.

Отац Лазар је служио у Сенти када се родио Бојан Пајтић који је васпитан у православном духу у дому свештеника Лазара.

Ако Шешељ не буде успео да поведе православне Србе у ослобођење Србије од ове прозападне пошасти оличене у Господару Вучиићу, православни Срби ће кренути за Бојаном Пајтићем.
Da, Šešeljev kvazi-uspon će oštetiti SNS, ali ne u dovoljnoj meri da radikali dođu na vlast.

Tu pometnju će iskoristiti Šutanovac, i ojačati opoziciju na respektabilan procenat.

Samo je pitanje momenta kada demokratski blok preuzima vlast.

Da, Šešeljev kvazi-uspon će oštetiti SNS, ali ne u dovoljnoj meri da radikali dođu na vlast.

Tu pometnju će iskoristiti Šutanovac, i ojačati opoziciju na respektabilan procenat.

Samo je pitanje momenta kada demokratski blok preuzima vlast.

Мислим да је тај Шутановац пре неколико година у општини Вождовац променио презиме, и сад се презива Шунатовац.

Венди је била хришћанка у оно време кад је била са Шешељем. Имала је 19 година и била је смерна девојка.

Касније је ухватило лоше друштво, кад ју је Шешељ оставио, па је продала душу ђаволу.

Ипак, никада није толико ниско пала да се свакодневно слика за Ружичасту телевизију.

Само Господара Вучића није стид да се свакодневно не скида са Ружичасте телевизије.

Autor teme nema blage veze ko je Dr. Vojislav Seselj.
On je pre svega intelektualac, i on ne upotrebljava takve primitivne izraze u politicke svrhe kako ti pokusavas da ga predstavis.
Sto se tice ponasanja u Hagu, sa fasistima, nacistima ne moze drugacije osim tako, i postavio ih na mesto gde pripadaju- belosvetski olosi.
A gde su demokrate? Lopovi se nako 12 godina pljackanja, sakrili u misije rupe.
Ocekujem jacanje SRS i drugih patriotskih stranaka, ogrganizacija..a vi demokrate ste proslost, ceo svet zna ko je i sta EU i tkz. demokratija.
Dr
Vojislav Seselj vas je sve porazio, ponizio i pobedio. Jednom recju- Srbenda.

Možda, ali samo u tvojim očima, takvih Srbenda sam se ja nagleda u životu kako vjeru za večeru daju!!!
Ostavi se načelnih floskula, pa njegovi najbolji đaci ga preduhitriše, pređoše u demokrate, ....ne obraćaj se meni!!!
Izgleda da ti ne znaš, ko je VŠ!!!!
Oćeš da ti ja ukratko objasnim???

Poslednja izmena:
Možda, ali samo u tvojim očima, takvih Srbenda sam se ja nagledao u životu kako vjeru za večeru daju!!!
Ostavi se načelnih floskula, pa njegovi najbolji đaci ga preduhitriše, pređoše u demokrate, ....ne obraćaj se meni!!!
Izgleda da ti ne znaš, ko je VŠ!!!!
Oćeš da ti ja ukratko objasnim???

Ево, ја бих објашњење да прочитам. Али не "укратко" већ детаљно. Са пуно придева. Прави текст, са навођењем референци, и да има бар два пуна поста садржине.

Back