zplja
Poznat
- Poruka
- 7.688
Starija je ta ideologija od njega da bi bila njegova!
Па то он и каже.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Starija je ta ideologija od njega da bi bila njegova!
Da, SNS je definitivno ugasio.
To širom otvara vrata za dolazak Demokratskog bloka na vlast, ovoga puta zauvek.

Sveti Vucko i Sveti BoTa neminovno vode srpski narod u svetlu buducnost.![]()
Svakako je uspeo da ustalasa emocije naroda.
Čovek je uvek bio iskren, čak i kada je lagao.

![]()
@ tema
Nabediti Seselja za sve, moguce je, ali da je pao pod americki uticaj, najsmesnije je od svega.
Ne, ja nikako ne bih mogla Šešelja nazvati izdajnikom.
Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!![]()
Можете ви убити Воју иљаду пута, али не и његову идеологију.![]()
Могуће је да се већ нагодио са режимом за цифру, а да "мало олади", а могуће је и да је уцењен. Мада ја пре мислим да је ово прво.Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!![]()
njegova ideologija je i sada mrtva, a tek i on kad umre, ljudi se nece secati ni da je postojala
njegova ideologija je i sada mrtva, a tek i on kad umre, ljudi se nece secati ni da je postojala
Klepan kamen bolje melje, veli narodna mudrost.

Напушавање није "крв".Ви сте очекивали крв, али прц.
Можете ви убити Воју иљаду пута, али не и његову идеологију.![]()
Ебу вас ћетници па не ваде.
Шешељ је Православни Хришћанин, то је нормално да он оде на Литургију, без обзира ко је све тамо присутан...
4 месеца ако га лече неспособни и аљкави холандски лекари, а 4000 месеци ако га лече медицински чудотворци из неке болнице у Чељабинску.
Seselj laze , znaci da nije hriscanin. Rekao je da ce da izadje iz vlada, ako jedna nato cizma stupi na Kosovo, stupila je ne jedna nego million nato cizama na Kosovo, a Seselj je i dalje ostao u vladi, a laz cim otvori usta.
Da, danas je išao i na arhijerejsku liturgiju sa Nikolićem.
Ostario je i pun mu kerec svega,a i bolestan je...(...)