ŠEŠELJ RAZOČARAO!!!

covek
je 12 godina bio u samici i zaista mislim da je vreme u nekom smislu stalo za njega ali se zaista odlicno snasao na slobodi.zao mi je sto su mediji u Srbiji kao da ih Gebels licno uredjuje tako da osim trla baba lan Vuciceve politike covek nemoze nista drugo da cuje.

Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!;)

Klepan kamen bolje melje, veli narodna mudrost.

Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!;)
Могуће је да се већ нагодио са режимом за цифру, а да "мало олади", а могуће је и да је уцењен. Мада ја пре мислим да је ово прво.
ТАЧНО је да је Шешељев говор био ВЕОМА млак. Једино што је споменуо Николићеву "диплому", мало причао о њиховој издаји и то је све.
А за то разлог не може бити Шешељев ракоња, нити године проведене на робији. Напротив.
Реално је било за очекивати да Шешељ са две метастазе (тј Шешељ коме није још пуно времена остало, а више онолико публике на једном месту никада неће имати) и после 12 година робије неће бирати речи нити замарати присутне са "решењима".

Poslednja izmena:
njegova ideologija je i sada mrtva, a tek i on kad umre, ljudi se nece secati ni da je postojala

Ма ко хебе његову идеологију која и не постоји ( тј. "идеологија" српског национализма не постоји, а све што је Шешељ написао у истоименој књизи буквално је преписао од Лазе Костића), него смо сви очекивали да ће напушити владајући тријумвират бар онолико колико је напушио Хашке судије, и чињеница остаје да је Шешељ одржао млак и незанимљив говор.

Ви сте очекивали крв, али прц.
Напушавање није "крв".
Нико није очекивао да Шешељ поведе масу у обарање власти на улици, јер Шешељ то никада није радио и пре би се ту на лицу места убио него то да уради.
СРС са Шешељем је једина странка чије је све митинге, ако су временске прилике то дозвољавале, полицајци обезбеђивали у летњим униформама, опуштено, без шлемова и друге опреме за разбијање демонстрација.
Али што се тиче речника, ту није имао длаке на језику осим када прими лову од режима што лично верујем да је и сада случај.

Poslednja izmena:
Можете ви убити Воју иљаду пута, али не и његову идеологију.:rtfm:

Ајде да "анализирамо" у чему се састоји Војина "идеологија", бар према ономе што је говорио и што је пискарао.
То је смешна, и рекао бих и шизофреничарска суманута идеја, како ће сви Бошњаци (односно Муслимани како их Шешељ још увек назива) и сви Хрвати схватити да су они заправо Срби, али друге вероисповести.
Ординарна глупост и будалаштина!

Већ много векова на просторима које Шешељ назива "великом Србијом", зна се ко је ко (Србин, Хрват, Бошњак), једино у златном Титовом добу није се знало или тачније речено није се у народу обраћала пажња "ко је ко" јер је владало - крвљу бораца Народно Ослободилачке Војске стечено - братство и јединство.
Од кафанских националиста дуго пре распада заједничке државе исмевано наше братство и јединство (односно тих златних 40 година када се нисмо мрзели, када смо сви служили војни рок у ЈНА, када смо сви имали југословенски пасош, и када смо сви навијали "за плаве"), заправо је било остварење - у суштини - баш онога што би Шешељ у својим великосрпским фантазмагоријама желео, али с том разликом што би, по Шешељу и сличним манијацима, сви Бошњаци и Хрвати једно јутро требало да се пробуде са новим сазнањем да су Срби само различите вероисповести.
И то је сва Шешељева "идеологија".

А што се тиче економије, у Програму његове странке, који је иначе писан у време највеће еуфорије за нео-либералним концептом и никада тај Програм СРС није измењен јер Шешељ и даље верује у нео-либерални концепт (тако да се ово што ја сада тврдим може лако проверити у њиховом Програму), стоји да се СРС залаже за либерални капитализам са мало или нимало државне регулативе; значи када Шешељ пред 30 000 ојађених људи говори о штетности увозничког лобија коме треба скратити крила тако што ће се подићи царине за увозне робе, он заправо говори против Програма сопствене странке, или, по његовом обичају - лаже тих 30 000 људи.

Poslednja izmena:
Шешељ је Православни Хришћанин, то је нормално да он оде на Литургију, без обзира ко је све тамо присутан...

Seselj laze , znaci da nije hriscanin. Rekao je da ce da izadje iz vlada, ako jedna nato cizma stupi na Kosovo, stupila je ne jedna nego million nato cizama na Kosovo, a Seselj je i dalje ostao u vladi, a laz cim otvori usta.

Seselj laze , znaci da nije hriscanin. Rekao je da ce da izadje iz vlada, ako jedna nato cizma stupi na Kosovo, stupila je ne jedna nego million nato cizama na Kosovo, a Seselj je i dalje ostao u vladi, a laz cim otvori usta.

А када је падао Книн, он је са Милошевићевим дебеом (чије је мреже Шешељ био важан део) фингирао прекршајну затворску казну на Косову, а да не би морао да изводи народ на демонстрације поводом чињенице да је Милошевић прво напалио, а затим продао Србе у Хрватској.

Da, danas je išao i na arhijerejsku liturgiju sa Nikolićem.

Па да.
Као "верник" и "поштовалац Царске Русије", нормално је то што је Шешељ присуствовао литургији 15 минута.
Али као онај који је "дошао да обара режим", требао је после изласка из храма, а на платоу испред, да одржи ад хок митинг / говор против режима.
Јер Шешељ одлично зна да осим његових говора по таквим и сличним скуповима, другог начина за политичко деловање он нема.
Он зна да може деловати само тако што ће се са својим присталицама појављивати тамо где га режимлије не очекују и држати говоре. Али то не ради - зашто?
Ја мислим да је Шешељ већ обезбедио и унуке.

Poslednja izmena:
Ostario je i pun mu kerec svega,a i bolestan je...(...)

Болест никако не може бити оправдање за Шешељев више него млак говор. Ракоња га није још баш толико уништио да не може да говори, видели смо да може да говори, а ракоња не може да му одреди шта ће да говори.

Back