Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.615
Шта је то "решење социјалног питања" о ком говори војвода?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nažalost, Dveri su pukle i više se neće vratiti.
Šešelj je privremeno pušten da se oprosti od dunjaluka
Možda, ali samo u tvojim očima, takvih Srbenda sam se ja nagledao u životu kako vjeru za večeru daju!!!
Ostavi se načelnih floskula, pa njegovi najbolji đaci ga preduhitriše, pređoše u demokrate, ....ne obraćaj se meni!!!
Izgleda da ti ne znaš, ko je VŠ!!!!
Oćeš da ti ja ukratko objasnim???
Da, SNS je definitivno ugasio.Ne lupetaj, ....Dveri u političkom smislu me postoje,
a Seselja su pustili na one koji su za njih već dovoljno uradili, pa se sad malo puntaju!!!!
nacionalno i politički vas je već sjebao. sad još samo fali ekomomski
Demokrate nemaju nijedan argument, a znam da gore u sebi od mrznje sto se Seselj vratio.
Vidiš mali da te podučim,
živim ljudima se sve dešava,
a vi kad se u ljude učlanite, kad ljudima postanete,
moćete o tome s nama pričati!!!!
Да, 100% је Шешељ лично пуцао на Бека, како да не...мислим стварно, како вам не досади...
- - - - - - - - - -
Е, управо ти сереш...не знам да ли си свестан тога, али управо ти то радиш...а нема потребе за тим....
Možda, ali samo u tvojim očima, takvih Srbenda sam se ja nagledao u životu kako vjeru za večeru daju!!!
Ostavi se načelnih floskula, pa njegovi najbolji đaci ga preduhitriše, pređoše u demokrate, ....ne obraćaj se meni!!!
Izgleda da ti ne znaš, ko je VŠ!!!!
Oćeš da ti ja ukratko objasnim???
Uvaljivanje muta pod bubrege!!!Шта је то "решење социјалног питања" о ком говори војвода?

Oni su politički mrtvaci ! usmrdeo leš !Samo je pitanje momenta kada demokratski blok preuzima vlast.
Колико ће требати Шекију да реорганизује странку и крене у озбиљну акцију?
Nešto s njim nije u redu, umjesto da im ljepo kaže,
-majku vam hebem izdajničku, popušite mi moj robijaški cujac, maknuću vas s vlasti,
on tatrlja o programu sa rešenjem, ....pazi redosljed, ekonomskog, socijalnog, nacionalnog pitanja!!!
Nacionalno na kraju, ipak se on tamo na robiji napušio jeftinih cigara!!!!
Nije ni Šešelj, što je nekad bio, izgleda su cigare bile američke!!!![]()
Pa jedno par godina , ako uspe na sledećim izborima da predje cenzus, to je veš ogroman uspeh.Колико ће требати Шекију да реорганизује странку и крене у озбиљну акцију?
Jeste, u pravu si, ....to mi svi Srbi koji se tuđim mozgom služe,Е, досадан си...... и злонамеран......... о'лади и гледај своја посла..
Malo ga јebe činjenica da su izbori za 40 meseci, a njegova vremenska prognoza je 4 meseca.
Pa jedno par godina , ako uspe na sledećim izborima da predje cenzus, to je veš ogroman uspeh.
Mislim da će brzo da splasne oduševljenje i euforija.
Podmukli zapad je pusttio Voju očito sa nekom zlom namerom. ( Nema Voja zle namere , nego zapad igra neku igru )
Malo ga јebe činjenica da su izbori za 40 meseci, a njegova vremenska prognoza je 4 meseca.

Можете ви убити Воју иљаду пута, али не и његову идеологију.![]()