ŠEŠELJ RAZOČARAO!!!

Па види, Шешељ је Православни Србин, доша је на Литургију. Није он тај који одређује ко може, а ко не може да дође у Цркву.

Шешељ се понео баш онако како треба у Цркви човек да се понаша...баш онако у духу Светосавља и Српства...

Da da, shvatio sam, ....u tom duhu kevoprcni Srbi danas nikako ne mogu prežaliti što u Jasenovcu nismo duplirani, .......

Poslednja izmena od moderatora:
Сећам те ТВ дуела са овим адвокатом.

Никада се у животу нисам толико смејао. :cepanje:

Ваљао сам се неконтролисано по поду.

:rotf:

Пошто је брат био одсутан негде, снимио сам му емисију (видео касета) да може да гледа. А онда сам пуштао снимак изнова и изнова и сваки пут сам се толико смејао да нисам могао да останем на фотељи, а стомак ме болео од контракција због смеха....хахахаха... и сад се смејем кад се сетим.

ako,pa kad im budale veruju,koliko se secam jednom je Milosevicu prepustio izbore,a drugi put je bio sa njim u vlasti,i sad opet ljudi mu veruju kao da se sad rodio i kao da ono pre nije bilo,pa nek vas khm kad ste glupanderi.

То је било кад је Милан Милутиновић победио на изборима. Радикали су доказали да је Цоби крао на изборима, као и сваки лопов, тј. лоповчина али је ипак са њим ушао у владу народног јединства.

Цоби је више волео да краде на изборима него кавијар да једе.

Сећам те ТВ дуела са овим адвокатом.

Никада се у животу нисам толико смејао. :cepanje:

Ваљао сам се неконтролисано по поду.

:rotf:

Пошто је брат био одсутан негде, снимио сам му емисију (видео касета) да може да гледа. А онда сам пуштао снимак изнова и изнова и сваки пут сам се толико смејао да нисам могао да останем на фотељи, а стомак ме болео од контракција због смеха....хахахаха... и сад се смејем кад се сетим.

Мени је било готивно кад су га износила четворица или шесторица из скупштине. А он се смеје. :lol:

То је било кад је Милан Милутиновић победио на изборима. Радикали су доказали да је Цоби крао на изборима, као и сваки лопов, тј. лоповчина али је ипак са њим ушао у владу народног јединства.

Цоби је више волео да краде на изборима него кавијар да једе.

Kukao je i Toma da su zuti krali pa se posle dogovorio, Dverci to nikada nece da mu oproste :D

Poslednja izmena:
PAPA FRANjA: Pravoslavlje je bolesno!

dnevnik-hr-papa-franjo.jpg

http://www.pravda.rs/2014/11/15/papa-franja-pravoslavlje-je-bolesno/

kako bre razocarao... cim je dosao Beko upucan, a zgradu vlade napadaju naoruzani ljudi

sta jos hocete?

Да, 100% је Шешељ лично пуцао на Бека, како да не...мислим стварно, како вам не досади...

- - - - - - - - - -

Da da, shvatio sam, ....u tom duhu kevoprcni Srbi danas nikako ne mogu prežaliti što u Jasenovcu nismo duplirani, .......aj ne sheri!!!

Е, управо ти сереш...не знам да ли си свестан тога, али управо ти то радиш...а нема потребе за тим....

Да, 100% је Шешељ лично пуцао на Бека, како да не...мислим стварно, како вам не досади...

....

Кумови не пуцају сами, већ шаљу људе од поверења. Опис пуцатеља на Милана Бека личи на средњег шекијевог сина. :think:

Шта ти мислиш, Дуле?

Ovo je u sklopu nedavne izjave Karla Bilta o Pravoslavlju kao smrtnom neprijatelju Zapada!!!
Paz sad na HRTu idu dokumentarci o Vizantiji, ....kreči bagra na vreme!!!!

Јел видиш? Још они нас оптужују? Види само овај део...

– Crkva je nezdrava kada vernici, klirici i đakoni nisu u jedinstvu sa njenim biskupom. Crkva koja nije u jedinstvu sa biskupom, jeste bolesna Crkva. Isus je želeo takvo jedinstvo svih vernika sa biskupom. Isto važi i za sveštenike i đakone. Svako treba da bude svestan da je biskup postavljen kao vidljiva veza svakog sa Crkvom i Crkve sa Apostolima i sa ostalim zajednicama, koje su takođe sjedinjene sa biskupima i sa papom u jednu, jedinstvenu crkvu, kazao je poglavar Rimokatoličke crkve.

Боже ме сачувај.

Autor teme nema blage veze ko je Dr. Vojislav Seselj.
On je pre svega intelektualac, i on ne upotrebljava takve primitivne izraze u politicke svrhe kako ti pokusavas da ga predstavis.
Sto se tice ponasanja u Hagu, sa fasistima, nacistima ne moze drugacije osim tako, i postavio ih na mesto gde pripadaju- belosvetski olosi.
A gde su demokrate? Lopovi se nako 12 godina pljackanja, sakrili u misije rupe.
Ocekujem jacanje SRS i drugih patriotskih stranaka, ogrganizacija..a vi demokrate ste proslost, ceo svet zna ko je i sta EU i tkz. demokratija.
Dr
Vojislav Seselj vas je sve porazio, ponizio i pobedio. Jednom recju- Srbenda.

Па види, Шешељ је Православни Србин, доша је на Литургију. Није он тај који одређује ко може, а ко не може да дође у Цркву.

Шешељ се понео баш онако како треба у Цркви човек да се понаша...баш онако у духу Светосавља и Српства...

:eek::eek:
ako je pravi vijernik sto se ne ponasa kao pravoslavni srbin i van crkve? :think::dontunderstand:

Autor teme nema blage veze ko je Dr. Vojislav Seselj.
On je pre svega intelektualac, i on ne upotrebljava takve primitivne izraze u politicke svrhe kako ti pokusavas da ga predstavis.
Sto se tice ponasanja u Hagu, sa fasistima, nacistima ne moze drugacije osim tako, i postavio ih na mesto gde pripadaju- belosvetski olosi.
A gde su demokrate? Lopovi se nako 12 godina pljackanja, sakrili u misije rupe.
Ocekujem jacanje SRS i drugih patriotskih stranaka, ogrganizacija..a vi demokrate ste proslost, ceo svet zna ko je i sta EU i tkz. demokratija.
Dr
Vojislav Seselj vas je sve porazio, ponizio i pobedio. Jednom recju- Srbenda.

Шеки је већи Србенда чак и од Дулета.

Back