GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.138
Hard reset sistema, ali ne u smislu onog čivuta zvanog klaus švab već nešto potpuno drugo.Koja onda opcija ostaje?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hard reset sistema, ali ne u smislu onog čivuta zvanog klaus švab već nešto potpuno drugo.Koja onda opcija ostaje?![]()
Naši organi države su na transplataciji.
Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?
Kambodžanski scenario 1975-1979?Hard reset sistema, ali ne u smislu onog čivuta zvanog klaus švab već nešto potpuno drugo.
ženetine da ponovo budu isključivo u kujnama, u kući i sa decom. Za početak.Kambodžanski scenario 1975-1979?
Kad mogu da se učlanim u tvoju partiju?ženetine da ponovo budu isključivo u kujnama, u kući i sa decom. Za početak.
UvekKad mogu da se učlanim u tvoju partiju?
Pa nesto je brzo prekinuo, pa mi nije do kraja ostao jasan. Verovatno se i sam ujeo za jezik sta je izustio.
Nisam u stranci nijednoj, ali mi je dosadilo da Seselja hvatate za svaku rec, pa i glupost.
Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?
Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?
Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!
Što ste ljuti na seselja kad čovek ima 0% vlasti ?
Što ste ljuti na seselja kad čovek ima 0% vlasti ?
Pumpaj Dinstanoviću, to je zato što on sa 0% nije više neki faktor kao recimo 1993-2003Kakve veze ima da li neko ima vlast savtim šta priča kao gost na televiziji?
A Divljaku?I pevao
Što se mene tiče, manje je zlo majica sa likom Divljaka, od Šešelja, Vučića i njihove podrške jednog drugom. Seme im se zatrlo antisrpsko zločinačko.
Pa u zasluženoj je penzijiДа има 0% моћи добио би 0% времена на медијима.
Šešelj pozvao na nasilje prema ženama...
Pa u zasluženoj je penziji
Joj, da bar...
Igraće revanš u zatvoru, uz malo sreće
Sanjaj.Igraće revanš u zatvoru, uz malo sreće![]()
Vidi, Dodika podržavam u određenim stvarima, ali nije mi svaki njegov potez genijalan.
Dva srpska anđela.Sam ih je Bog poslo.Vidi, Dodika podržavam u određenim stvarima, ali nije mi svaki njegov potez genijalan.
Joj, da bar...
U ponedjeljak bi na poslu dao otkaz.
Ispravak... ne bi dao otkaz, jednostavno se ne bi pojavio.
Jao zamisli sta sve ima u tim arhivama UDBE...
Ono....
- Snimci Plenkija kako opsti s ovcom...
- AVtihrista kako pije krv šišmiša dok kruži oko pentagrama u sred noci u Jajincima...
- Šešelja kako se mazi s Čermakom u Hagu...
- Thompson kako peva partizanske pesme u kafani u Užicu...
...