Šešelj pozvao na nasilje prema ženama

Kako nije pozvao, kada bas direktno prica kako treba sutirati zene?
Pa nesto je brzo prekinuo, pa mi nije do kraja ostao jasan. Verovatno se i sam ujeo za jezik sta je izustio.
Dakle oprsvdavaš nasilje.

Ne, rekao je da ih treba tući nogama.

Kao što rekoh, lojalnost stranci je preovladala nnad ženskom solidarnošću.
Nisam u stranci nijednoj, ali mi je dosadilo da Seselja hvatate za svaku rec, pa i glupost.

За мене је и она овде жртва. Шта ће она Луле? Да не бира речи па да јој се жестоко укењају у живот или да се сели ван државе.
Ma nemoj. A što su se svima u državi ukenyali u život i tek će, to nema veze. Bitno da ona sebe obezbedi.
Žrtva malo sutra. Ima izbor da izađe napolje.

Ja sam ga jasno cuo, rekao je da zene ne treba udarati rukama, nego nogama, u tom kontekstu, ne nesto metaforicki i sl.
Cekajte, on to nije rekao u normalnim okolnostima, nego u uslovima brutalnih demonstracija koje slute na ulicne obracune pa i moguci gradjanski rat ako se tome ne stane na put.

Rekao je sta je rekao, u pitanju se zene izgrednici a ne normalne zene.

Normlna zena bi se povukla i postovala red.

Ma nemoj. A što su se svima u državi ukenyali u život i tek će, to nema veze. Bitno da ona sebe obezbedi.
Žrtva malo sutra. Ima izbor da izađe napolje.
Разумем твоју поенту, има логике а сад је то већ друга тема типа, колико ћенам требати времена да се опоравимо као друштво. За сада овде већина каже бар две генерације. И то ако иде на боље а питање је да ли ће ићи.

Cekajte, on to nije rekao u normalnim okolnostima, nego u uslovima brutalnih demonstracija koje slute na ulicne obracune pa i moguci gradjanski rata ako se tome ne stane na put.

Rekao je sta je rekao, u pitanju se zene izgrednici a ne normalne zene.
Ja zenu izgrednicu mogu da savladam jednom rukom, i mirno je razoruzam, da je recimo to neki problem.

On, slon od 130 kila, ce da sutira zene, iako moze da ih razoruza mirno bez ikakvog nasilja.

Ja zenu izgrednicu mogu da savladam jednom rukom, i mirno je razoruzam, da je recimo to neki problem.

On, slon od 130 kila, ce da sutira zene, iako moze da ih razoruza mirno bez ikakvog nasilja.
A sta kad je velika guzva i navala? Pa i policija se oseca ugrozenom kad je gadjaju kamenicama, a i onda smanjues psostor za njeno normalno delovanje, a tako bi treba kako kazes, u nekim normalnim okolnostima.

Не може он да дигне ногу са том килажом и годинама. Али, може да организује неке који могу, то је проблем.

Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?

Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?

Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!
Hahah pa nece taj seci granu na kojoj sedi

Zašto organi države Srbije ne reaguju i ne uhapse spodobu koja ovako javno poziva na nasilje, i to prema ženama?!?

Zašto naš dobri @tab503 ne otvori neku temu i ne zapita se malo o tome kako je moguce da narodni poslanik, dakle član parlamenta, najvišeg zakonodavnog tela u državi i tela koje po Ustavu ima najveću moć, poziva na nasilje i prođe nekažnjeno?

Ali ne, narod koji protestuje protiv ovoga je taj koji vrši nasilje, jadne prostorijice SNS-a, polupana stakla, prosuta farba....uzas!!! To je glavna tema!
Popiću šampanj kad ovo govedo otegne papke.

Bas me cudi da sexisticki mizantrop i hodajuce debelo zlo koje 30 godina samo siri mrznju i lazi ima tako maleficna i nenormalna razmisljanja prema zenama,a jos je manje cudno da je mentor dusevnog bolesnika iz Cipuljica kraj Bugojna.

Neki dan je jasno porucio da ako pendreci i gumeni metci ne pomazu rezimu da se " otarase" studenta i gradjana, da se predje na bojevu municiju.

Back