- Poruka
- 5.137
msm da taj film nesh gledati![]()
Nije ni utorak na sudnji dan. Sačekati će mo, a ti se za svaki slučaj pozdravi sa idolom, ne vjerujem da ćeš imati priliku više
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
msm da taj film nesh gledati![]()
Nije ni utorak na sudnji dan. Sačekati će mo, a ti se za svaki slučaj pozdravi sa idolom, ne vjerujem da ćeš imati priliku više

Нико не рече шта пише у Уставу?Šešelj: Čuvaće me šarplaninci
http://www.kurir.rs/vesti/politika/seselj-cuvace-me-sarplaninci-clanak-1792743
Neću da okupljam svoje pristalice ispred kuće da me čuvaju. Imam u dvorištu dva šarplaninca, oni će me čuvati, rekao je u svom stilu
BEOGRAD - Lider SRS Vojislav Šešelj potvrdio je za Kurir da je dobio pismenu odluku Haškog tribunala, po kojoj treba da se vrati u pritvorsku jedinicu u Sheveningen do 26. maja.
- Čekam da mi se pismeno dostave izdvojena mišljenja dvojice sudija koji bili protiv te odluke - kazao je Šešelj. On je ponovio stav da neće bežati, ali da će pružati pasivan otpor.
- Neću da okupljam svoje pristalice ispred kuće da me čuvaju. Imam u dvorištu dva šarplaninca, oni će me čuvati - rekao je u svom stilu.
Ministar policije Nebojša Stefanović kazao je da na adresu Vlade Srbije još nije stigao dokumenat iz Tribunala.- Kada i ako se to bude dogodilo, postupićemo u skladu sa Ustavom - rekao je on. Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović takođe je kazala da će u narednim danima i premijer Aleksandar Vučić izneti stav o odluci Tribunala da Šešelj bude vraćen u Hag.
Нико не рече шта пише у Уставу?
Можда следеће: ,, jeste zabranjeno izrucenje nasih gradjana, ali samo stranoj drzavi, a ne i organu UN. Ovo drugo nigde u Ustavu ne pise''.
Ко и како ће протумачити одредбе Устава видећемо али се Србији или Шешељу не пише добро, било како да се Устав протумачи.
Србија или Шешељ - питање је сад!
Ако министар полиције, доктор Небојша Стефановић каже да ће се поступити ,,у складу са Уставом'' онда значи да пише у Уставу.U Ustavu pitanje izručenja naših državljana uopšte nije regulisano, već u ZKP!
Izgleda da ce tema morati da menja naslov
Hag zvanično traži Šešelja nazad
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=05&dd=25&nav_category=11&nav_id=996232

Šešelj je više puta rekao da želi da ga njegovi bivši najbliži saradnici uhapse i pošalju u Hag.
A sta bi osim Rusije bio Istok za Srbiju? Nego, gde ti zivis?Ne treba da ga posalju nazad. Dosta je saginjanja. Bilo koja cena da je, vreme je da se neko u Srbiji uspravi. Momenat za potpuni politicki zaokret u Srbiji i to prema Istoku i Rusiji.

A sta bi osim Rusije bio Istok za Srbiju? Nego, gde ti zivis?
Vidim da si i srpski zaboravio.
Okrenuti se ( prema) Rusiji i Istoku![]()