Serpa ili spavacica?

:lol: El ti oces roba ili zenu? Sta ces ako ozenis neku koja ima 46 kg ko ja i rucice ko da je peti razred? :mrgreen:

Nije stvar u jacini ruku vec u tehnici,a naravno i iskustvu.A sa godinama bi sto se uspesnog kuvanja i ostalih stvari trebalo da dodje i iskustvo.;)
Ali gde je tu strast prema kuvanju?Svako koja je to probala itekako joj se svidelo,prema tome ne vudim razlog zasto se ne baviti ovim korisnim sportom?

P.S.-kazu da je dobro i za "mrsavljenje" verovali ili ne.:lol:

mislim da nije problem izabrati izmedju serpe i spavacice,svaki muskarac ce se obradovati bilo jednom bilo drugom
problem je kad umesto da kupis jedno od ta dva ti potrosis kintu na cipelice,farmerke,masazu ili nedajboze telefon,e onda mu smeta,jer je to zadovoljstvo namenjeno prevenstveno tebi i on odjednom postaje svestan kolika si trosadzijka i kako to nije u redu i blablabla
kad njegovo raspolozenje pocne da zavisi od toga da li sam oprala sudove ili mu popusila za dobro jutro e onda mi dodje da mu nabijem spavacicu na stanovito mjesto

mislim da nije problem izabrati izmedju serpe i spavacice,svaki muskarac ce se obradovati bilo jednom bilo drugom
problem je kad umesto da kupis jedno od ta dva ti potrosis kintu na cipelice,farmerke,masazu ili nedajboze telefon,e onda mu smeta,jer je to zadovoljstvo namenjeno prevenstveno tebi i on odjednom postaje svestan kolika si trosadzijka i kako to nije u redu i blablabla
kad njegovo raspolozenje pocne da zavisi od toga da li sam oprala sudove ili mu popusila za dobro jutro e onda mi dodje da mu nabijem spavacicu na stanovito mjesto

:lol:

Sto se mene tice zena moze da trosi na sebe koliko joj srce iste,jer nema sanse da u tome moze da bude ravna meni.Koliko ja mogu da potrosim para na sebe i to na po meni korisne i materijalne stvari,tesko koja zena moze.;) Nisu samo zene trosadzije,ne znam otkud to?

Nije stvar u jacini ruku vec u tehnici,a naravno i iskustvu.A sa godinama bi sto se uspesnog kuvanja i ostalih stvari trebalo da dodje i iskustvo.;)
Ali gde je tu strast prema kuvanju?Svako koja je to probala itekako joj se svidelo,prema tome ne vudim razlog zasto se ne baviti ovim korisnim sportom?

P.S.-kazu da je dobro i za "mrsavljenje" verovali ili ne.:lol:

Pa, dobro ja ne verujem u ono 'tehnika' ali u nekim drugim disciplinama :lol:
:mrgreen: Mislim da ne postoji tehnika u kojoj bi mogla da ponesem 10 kg :sad2:

:ok:to je greska sto ne kapiraju da tim outfitom skrecu paznju sa sebe..sto niko ne zeli..bolje da opere zube i izdepilira se..dobro se obanja..a ne kao aj pokrije se sexy krpicama pa kad se digne nea veze sto nije stigla da se sredi:think:

Pa, dobro ja ne verujem u ono 'tehnika' ali u nekim drugim disciplinama :lol:
:mrgreen: Mislim da ne postoji tehnika u kojoj bi mogla da ponesem 10 kg :sad2:

E Fleretušo, vidi se da ne umeš da kuvaš.....
Pa nije kuvanje građenje kuće pa moraš da guraš kolica i mešaš malter, to je fina veština.... Ali evo, dobiješ od mene za rođendan kuvar "Sendviči na 100 načina" pa kad to savladaš prelazimo na supe, jednostavna jela, možda i po koji kolač....
Dok stigneš u moje godine biće od tebe "kuharica".....
Nego, kako prošli halteri sinoć?:zper:

E Fleretušo, vidi se da ne umeš da kuvaš.....
Pa nije kuvanje građenje kuće pa moraš da guraš kolica i mešaš malter, to je fina veština.... Ali evo, dobiješ od mene za rođendan kuvar "Sendviči na 100 načina" pa kad to savladaš prelazimo na supe, jednostavna jela, možda i po koji kolač....
Dok stigneš u moje godine biće od tebe "kuharica".....
Nego, kako prošli halteri sinoć?:zper:

:lol: Pa kako halteri sinoc kad sam sinoc postovala :per:
To je dilema za jedan dan ove nedelje al' mora se spremim na vreme :lol: od serpe do haltera... :zper:

Btw, sa ovim ne pricam o kuvanju vec o tegljenju kesa :mrgreen:

Forumashi jel biste pre da vam devojka/ kombinacja / jebachica spremi rucak ili da kupi novu spavacicu sexy? :per:

Znaci ne moze i jedno i drugo , ili - ili?

Kurvarica ili kuvarica?
I vi zene koji plezir bi pre ucinile svom Alfa muzjaku? :tost: ili :zper:

( ja ne znam da kuvam a i nemam serpe uopste)
:rumenko: :manikir:

ja sam oduvek zavodila serpom
jedina razlika je sto sam do 30te klopu servirala gola, a nakon sto su sile gravitacije pocele da rade protivu moje malenkosti, pocela sam da pasem kecelju.... na golo telo, dakako
p.s samo za autorku-dzaba ti spavacica, kad ti je odma' pokidao brtelu :lol:

ja sam oduvek zavodila serpom
jedina razlika je sto sam do 30te klopu servirala gola, a nakon sto su sile gravitacije pocele da rade protivu moje malenkosti, pocela sam da pasem kecelju.... na golo telo, dakako
p.s samo za autorku-dzaba ti spavacica, kad ti je odma' pokidao brtelu :lol:

:lol: E da je srece.. Rekoh ti da mi pukla jos dok sam oblacila. I nisu mi zamenili u Bugatiju :evil: Prava potrosaca su na nuli u ovoj zemlji :sad2:

Back