Serpa ili spavacica?

:rumenko::rumenko::rumenko:
Ako se uobrazim, banovaces me trajno, postacu nepodnosljiva :lol:
Ма већ ће ти неко отворити нов налог са све репутацијом. :lol:

:lol: Bre pre neki dan mi spagete zagorele :lol: Stavila ih u malu serpu, nemam vecu :lol: :rumenko:

Previse cipela, premalo serpi.. A numem ni da kupim pravu :sad2:
:dash:
Све је добро док не почнеш јаје да пржиш у џезви да би било "на око". :lol:
Имам ја вишак шерпи. ;)

hahahah..ma jok..ima ko tebe da drzi pod kontrolom:zper:

Imam protekciju mislis :zper:
Ma, jok, otrgla sam se kontroli..
:zurka::butkice::slika:

Ма већ ће ти неко отворити нов налог са све репутацијом. :lol:

:dash:
Све је добро док не почнеш јаје да пржиш у џезви да би било "на око". :lol:
Имам ја вишак шерпи. ;)

:eek: Pa dobro nisam retardirana.. toliko :lol:
:lol: A reputaciju sam posteno zaradila :mrgreen:

Poslednja izmena:
Za ovo minimum mora imas kucu i auto u miraz..eventualno neki lokalcic
ako je za tebe dzordzi, onda samo najbolje :zper:

110-trabant.jpg

Ma izes zenu koja ne zna da kuva.Takva je kod mene odmah zavrsila karijeru.Dakle,mora da zna dobro da kuva,zakuvava,meša,duva kad je vruce,tegli,mesi,zvace...A potencijalnih specijaliteta je mnogo,eto svargle,kobasice,bifteci,jaja na oko,posirana jaja,punjena pacetina u sosu od zrelih dinja,palacinke sa orasima,ukusni hamburgeri sa prilozima...Sve sto ti srce iste.Eh,koja to ne zna...:think:

Ma izes zenu koja ne zna da kuva.Takva je kod mene odmah zavrsila karijeru.Dakle,mora da zna dobro da kuva,zakuvava,meša,duva kad je vruce,tegli,mesi,zvace...A potencijalnih specijaliteta je mnogo,eto svargle,kobasice,bifteci,jaja na oko,posirana jaja,punjena pacetina u sosu od zrelih dinja,palacinke sa orasima,ukusni hamburgeri sa prilozima...Sve sto ti srce iste.Eh,koja to ne zna...:think:

:lol: El ti oces roba ili zenu? Sta ces ako ozenis neku koja ima 46 kg ko ja i rucice ko da je peti razred? :mrgreen:

Back