Serije: šta gledate, šta vam se svidelo?

odgleda i ja TD dvije epizode..mene malo podsjeca na 1 serial...uglavnom obe epizode su mi zanimljive ko spanska serija, ne znas ko koga i ko sa kim se seksa...koliko sam shvatio onaj jedan iz leda se probudio kad mu je pajkan ruku odlomio, otiso jel za bolnicu..al u 2 epizodi nista o njemu ni rijec ..na kraju 2 epizode u ledenoj dvorani jedino skontali da fali tip sa tetovazom..

IMG-20240129-WA0000.jpg

Kako je nastao True Detective S4 :lol:

Meni je prva polovina druge sezone TD bila dobra,ostatak jako los.

Sada gledam 4. sezonu, i mogu reci da mi se svidja cak bi rekao da mi je odlicna a sada vidjecemo kuda ce dalje ici, tri epizode su pustene.

Nekako gusi, suvise ulaze u neke njihove privatne price i probleme, osecam mnostvo nepotrebnih dramakih dijaloga...
Imam osecaj da nemaju poima sta rade i ja vise ne znam kako ide istraga i njihove zakljucke od televisija presenta i drame ko se s kim kerebeci...

Deluje mi ko klasicna pandurska prica a nije trebalo tako da bude...

Nekako gusi, suvise ulaze u neke njihove privatne price i probleme, osecam mnostvo nepotrebnih dramakih dijaloga...
Imam osecaj da nemaju poima sta rade i ja vise ne znam kako ide istraga i njihove zakljucke od televisija presenta i drame ko se s kim kerebeci...

Slazem se da postoje momenti gdje se glavni likovi bore sa nekim mislima iz svoje proslosti kao i sam osvrt na to kroz dijalog ali ne smara me to toliko, barem za sada. Meni je okej ova sezona, nekako jedva cekam sledecu epizodu.

A ja baš mislim da će međusobni odnosi između likova i dovesti do rešenja slučaja. Očigledno svi kriju nešto i sabotiraju istragu. I grupno hejtuju lik Džodi Foster. Osim možda onog klinca policajca, ali ćale mu je zeznut lik.

A ja baš mislim da će međusobni odnosi između likova i dovesti do rešenja slučaja. Očigledno svi kriju nešto i sabotiraju istragu. I grupno hejtuju lik Džodi Foster. Osim možda onog klinca policajca, ali ćale mu je zeznut lik.

Verovatno...

Nisam gledao ostale sezone jer volim te malo nadrealne sf elemente kad je detektivska prica u pitanju i klasicno pronalazenje ubice...

cale mu glup tip..napalio se jel bi ono tinder il neka druga app i salje novac kontajuci da je zensko..:hahaha: a da svi nesto u selu kriju to da...

Back