Nolahhh
Zainteresovan član
- Poruka
- 118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gledam Homicide. Odlična serija, sviđaju mi se i duhovit panduri i sporedni likovi i njihove priče o Baltimoru![]()
Baltimor nije prosecan americki grad.Cuo, ali ne i ispratio, mnogo mi je 100+ epizoda, ali sam odgledao The Wire, neverovatan portret prosecnog americkog grada s pocetka 2000ih..
Ne zbog toga.Pa dobro, u pravu ste, nije Teksas, ima dosta crnaca... Ali nije ni New York, a ni California, na to sam mislio.. Pre svega je provincija..
Ne zbog toga.
Baltimor ima mnogo crnaca, ali i izrazenu podelu, jer im je zabranjeno da kupuju kuce i stanove van svog dela grada. Pored toga nikad nije bilo dovoljno normalnog posla, pa imaju generacijski problem sa kriminalom i najvisu stopu ubistva u SAD.
Sto se crnaca tice slicni su Juzni Cikago i mislim St Luis.
https://www.cbsnews.com/news/baltimore-murder-rate-nears-record-high-as-violence-surges/Ok. Hvala na pojasnjenju.
Ja dok sam gledao seriju imao sam zelju da provedem neko vreme u Baltimoru, barem par meseci, ima tu nekog smeka, kolko god s te strane bio ekstrem, meni je to autenticnija Amerika nego LA i NY.. Al kapiram da sad kad bi otisao tamo to ne bi bilo to, jer je ta serija snimana 2002-2008..
Za Davida Simona se bas vidi da se bavio i novinarstvom jer je uspeo verno da prenese svaku poru drustva.. Genijalac..
Baltimore could wrap up 2019 with its highest per-capita homicide rate on record as killings of adults and minors alike for drugs, retribution, money or no clear reason continue to add up and city officials appear unable to stop the violence. Police recorded 338 homicides for the year as of Tuesday, following a week of relentless gunfire that saw eight people shot — three of them fatally — in one day. Another day saw nine others shot, one fatally.
Odgledala svaku snimljenu sezonu. Priznajem jedino prvu i drugu. Sve ostalo je mlaćenje prazne slame i otimačina keša.Počeo da gledam Money Heist (La Casa de Papel), javiću utiske.
Nije razocarala poslednja sezona Homeland-a koja se zavrsila ovih dana
Odlicna serija , ko nije gledao , obavezno da je odgleda!
Gledam Homicide. Odlična serija, sviđaju mi se i duhovit panduri i sporedni likovi i njihove priče o Baltimoru![]()
Da, nekako sam uspela da je propustim, onda sam videla Wire posle kojeg dugo nisam mogla ništa da gledam, i tek je sad došao trenutak za Homicide. Super je 
Koji idiot da ime seriji 3%